2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet benim oldu şuan 5+4 olduk.

Bana doktorum rahmin kalp şeklinde sanırım erken doğum düşük riski olabilir ama %80-90 hiçbir şey olmaz sağ salim alırız kucağımıza dedi. Kadınların çoğunda olduğunu ancak sağlıklı bir şekilde doğum yaptıkları için bilinmediğini söyledi. Rabbime sığınıyorum artık çok bekledim onu inşallah beni bırakıp gitmez güzel bir şekilde büyür her şey sağlıkla ilerler

Ah canım benim nasıl üzüldüm…. Topla kendini 8. Haftasında kalp atışı duyan çok kişi var umarım olur haftaya miniğinin kalp atışı

Belki erkendir canım bazılarında geç duyuluyor inşallah öyle birşeydir haftaya duyarsın inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkında

farklı bi doktora gitsen canım . belki haftasına göre küçüktür ondan duyulmamıştır

Evet 5+2 de gördüm. İlk 451 2. 956 3. De 1518 çıktı bir daha gerek duymadı doktorum
Maşaallah kalp atışınıda duyarsınız inşaallah. Benimde bugün 5+2 ama iki gün önce beta 330du düşük sanki bilmiyorum bekliyorum bakalım bugünkü sonuç kaç çıkacak

QUOTE="Selizay, post: 69650679, member: 1035508"]
Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
[/QUOTE]
Inşallah haftaya duyarsın canım rabbim ömür vermiş olsun inşallah

Yaaa hayır, daha 7. Haftada değil misin 8. Haftada hatta 9da bile gören vardı. Bebeğin boyu ne kadar olmuş söyledi mi bir şey?Allah'tan başka sığınabileceğimiz kimse yok, Allah yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun. İnşallah bir sorun yoktur bebeğin seninledir

Merhabalar herkese,
Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah minnaklarımızı..
Benim SAT:31 Ağustos Bugün 6+3
Dün ilk kez doktor muayenesine gittim ve ikiz olduğunu öğrendim, şaşkınlık içindeyim hala. Biri düşebilir , etrafında kanama alanları var dedi. Birinin kalp atışını duyduk, diğerini duyamadık henüz

Stres yapma bebeğin etkilenmesin canm durduysa sorun yok. Benimde 1 hafta boyunca lekelerim oldu çok şükür şuan yolunda gidiyor, kalp atışını da duysaydık içimiz rahatlardi artık
İlk gördüğümde çok stres yaptım da şimdi daha iyiyim canım.
İlk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Hep o geliyo aklıma.
Nasip kısmet, Rabbim ol derse hiçbir şey önünde duramaz, bunu da biliyorum.
İnşallah sen de haftaya gümbür gümbür duyarsın kalp atışını canım.

Alttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dedi

İnşallah bu bebeğini sağlıkla alırız kucağımıza canım. İnşallah duyarım ya, senin kaç haftalikti ?

Alttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dedi
Senin icin bir mucize olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…