- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.861
Evet benim oldu şuan 5+4 olduk.Merbahalar bugun 4+3 gündeyim hamilelikte. Hamileliğin basından beri kahverengi hafif lekelenmem vardı. Bu sabah kahverengi lekelenmeyle birlikte kucuk parcalı biseyler geldi acaba, yasayanlar var mı boyle, daha önce bir düşüğüm var cok korkuyorum tekrar aynı şey olacak diye. Parcalı kanaması(kırmızı değil kahverengi) olup bebeği saglıklı olan var mı
Sağlıkla ilerlesin inşaallah keseyi gördünüz mü? Beta değerleriniz artışı nasıldı?Evet benim oldu şuan 5+4 olduk.
Ah canım benim nasıl üzüldüm…. Topla kendini 8. Haftasında kalp atışı duyan çok kişi var umarım olur haftaya miniğinin kalp atışıKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallah sağlıcaklaKızlar keseyi gördüm ben bugün
Belki erkendir canım bazılarında geç duyuluyor inşallah öyle birşeydir haftaya duyarsın inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkındaKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Evet 5+2 de gördüm. İlk 451 2. 956 3. De 1518 çıktı bir daha gerek duymadı doktorumSağlıkla ilerlesin inşaallah keseyi gördünüz mü? Beta değerleriniz artışı nasıldı?
farklı bi doktora gitsen canımKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Doktorluk bir şey değil ki yavrum ya, alet son model, alttan üstten baktı yok işte maalesef. Çok da ordan oraya gidip yıpratmanın bir anlamı yok kendini. Yapılacak bir şey yok kifarklı bi doktora gitsen canım. belki haftasına göre küçüktür ondan duyulmamıştır
MaşaallahEvet 5+2 de gördüm. İlk 451 2. 956 3. De 1518 çıktı bir daha gerek duymadı doktorum
Bir doktora görünmen lazım ama inşallah geçicidirYorgan döşek çıkamadım evden ben çok kötüyüm hala hiç böyle olmamıştım. İşe de gidemiyorum kabus gibi. Bebek ne durumda bilmem kendimi göremiyorum telefonu yeni aldım elime
Dur bakalım, haftaya duyulur belki.Doktorluk bir şey değil ki yavrum ya, alet son model, alttan üstten baktı yok işte maalesef. Çok da ordan oraya gidip yıpratmanın bir anlamı yok kendini. Yapılacak bir şey yok ki
Yaaa hayır, daha 7. Haftada değil misin 8. Haftada hatta 9da bile gören vardı. Bebeğin boyu ne kadar olmuş söyledi mi bir şey?Allah'tan başka sığınabileceğimiz kimse yok, Allah yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun. İnşallah bir sorun yoktur bebeğin seninledirKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
İlk gördüğümde çok stres yaptım da şimdi daha iyiyim canım.Stres yapma bebeğin etkilenmesin canm durduysa sorun yok. Benimde 1 hafta boyunca lekelerim oldu çok şükür şuan yolunda gidiyor, kalp atışını da duysaydık içimiz rahatlardi artık
Alttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dediYaaa hayır, daha 7. Haftada değil misin 8. Haftada hatta 9da bile gören vardı. Bebeğin boyu ne kadar olmuş söyledi mi bir şey?Allah'tan başka sığınabileceğimiz kimse yok, Allah yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun. İnşallah bir sorun yoktur bebeğin seninledir
Sonucunu yazarsın canmMaşaallahkalp atışınıda duyarsınız inşaallah. Benimde bugün 5+2 ama iki gün önce beta 330du düşük sanki bilmiyorum bekliyorum bakalım bugünkü sonuç kaç çıkacak
İnşallah bu bebeğini sağlıkla alırız kucağımıza canım. İnşallah duyarım ya, senin kaç haftalikti ?İlk gördüğümde çok stres yaptım da şimdi daha iyiyim canım.
İlk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Hep o geliyo aklıma.
Nasip kısmet, Rabbim ol derse hiçbir şey önünde duramaz, bunu da biliyorum.
İnşallah sen de haftaya gümbür gümbür duyarsın kalp atışını canım.
Senin icin bir mucize olmasını diliyorumAlttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dedi