- 11 Ekim 2021
- 56
- 79
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.281
içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız zaten öyle bişey olursa mahkemeye veririz cinayet olur resmen yaptıkları şey ben bitmiştim siz böyle yorum yaptıkça adama diyorum hocam tansiyonum düşüyor bayılacam hala içerde kamara oynatıyor fu
evet doktorda bana dün bu sebeple verdi düşük oluşmasın diye.düşüğe sebebiyet vermesin diye kullandırtıyorlar diye biliyorum
ay delirmemek elde değil. iyi parçalamamışsın adamı. güzel sonuçlarını bekliyoruzKızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız zaten öyle bişey olursa mahkemeye veririz cinayet olur resmen yaptıkları şey ben bitmiştim siz böyle yorum yaptıkça adama diyorum hocam tansiyonum düşüyor bayılacam hala içerde kamara oynatıyor fu
benim ilki 33 hafta doğmuştu inşallah o haftaları görürüm canım :)Aa evet bakalım doğumumuzda denk gelicekmi
Kuzum bittim o öyle konuştuk ça halim kalmadıkievet doktorda bana dün bu sebeple verdi düşük oluşmasın diye.
ay delirmemek elde değil. iyi parçalamamışsın adamı. güzel sonuçlarını bekliyoruz
Neye göre dış gebelik dediler? Bana da dediler normal çıktı. Sakın iğne yaptırma. Değerin ne artmamış mı?Kızlar dış gebelik dediler bana hemen iğne yapalım düşürelim dediler bende başka doktora geldim rahim kalınlaşmış bi kan ver tedaviye öyle başlayalım dedi bekliyorum
şimdi nasılsın canım? son durum ne?Kuzum bittim o öyle konuştuk ça halim kalmadıki
Yahu kese varsa nasıl dış gebelik oluyor? Bu doktorlar saç baş yoldurur yeminle. En son bhcg değerin kaçtı? Ne zaman verdin?Kese var yolk da var dedi
eminim herşey güzel olacak. dualarımız seninleŞuan kan sonucunun çıkmasını bekliyorum kızlar birazdan soracam çok teşekkür ederim hepinize ben onu hissediyorum inşallah sağlıklı dır inşallah olması gereken yerdedir
Kaç haftalık gebeliğin ?Kızlar beta 8800 civarında ise kalp atışı duyulmaz mıydı sadece kese gördük dün o kdr
O neeKızlar dilüsyona atmış sonucu
o ne demek kiKızlar dilüsyona atmış sonucu
Kaç haftalık gebeliğiniz ?kızlar dün gece 1-2 saat kadar acayip bir karın ağrısı yaşadım. sürekli tuvalete gidip kan var mı düşük mü oldu diye baktım öyle kötü bir ağrıydı. Doktorum kanama olmadıkça ağrılar normal, arada olabilir dedi. ama kontrole daha 5 gün var tedirginim yine de. Böyle ağrısı olan oldu mu aranızda?
Tekrar ultrasona soktu mu seni yeni doktorYani yüksek çıkmış değer kaç onu ölçmek için tekrar çalışacak kusuruma bakmayın kızlar yazıp yazıp çıkıyorum nasıl hissedeceğimi bende şaşırdım sabahtan beri
6. haftaya girdim. Cts kese göründü. Haftaya cts de kalp atışı için bakılacak.Kaç haftalık gebeliğiniz ?
Kuzum en son geçen hafta cumartesi 265 di iki gün öncesinde de 84 düYahu kese varsa nasıl dış gebelik oluyor? Bu doktorlar saç baş yoldurur yeminle. En son bhcg değerin kaçtı? Ne zaman verdin?
Karından baktı alttan bakmadıTekrar ultrasona soktu mu seni yeni doktor