- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.301
Sıkma canını dış gebelik falan değilKuzum en son geçen hafta cumartesi 265 di iki gün öncesinde de 84 dü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma canını dış gebelik falan değilKuzum en son geçen hafta cumartesi 265 di iki gün öncesinde de 84 dü
Gördü müKarından baktı alttan bakmadı
Canım doktor zaten büyük bi risk olsa raporda verirdi evde dinlen diye o yüzden sakin olmaya çalış her sabah ayetel kürsi oku elini karnına koy inan bana stresi yönetmek çok önemliCanım yolkdan falan hiç bahsetmedi. Karından keseyi görünce hemen arkasında ki kanamadan bahsetti sürekli. Korkulacak bir şey yok tedbir alalım dedi ama bilmiyorum.
Sadece beyaz akıntımı görüyorum ama bakalım beyaz giymeye başladım bende dünden sonra
Peçeteye falan hiç bir şey gelmiyor. Bende dün akşamdan sonra beyaz giymeye başladım.
Dün akşam eve gelir gelmez yattım kalkmadım bir daha. Şimdi işe gidicem. Allahtan masa başı bir iş. Doktor problem olmaz masa başında çalışmana dedi.
Ah kuzum içime resmen su serptin dün akşamdan beri kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Doktor da kese büyüdükçe geçebileceğini söyledi ama insan korkuyor tabi
Sana neden dış gebelik demişlerdi canımNeye göre dış gebelik dediler? Bana da dediler normal çıktı. Sakın iğne yaptırma. Değerin ne artmamış mı?
6- 8 haftaya kadar karın ağrısı kasık ağrısı oluyor normal gaz sancısı bu6. haftaya girdim. Cts kese göründü. Haftaya cts de kalp atışı için bakılacak.
Salak kadın kese göremedim dış gebelik bu dedi, tüpümde bir şey görmüş sözdeSana neden dış gebelik demişlerdi canım
Hiç anlayamadım canım bence bu geçici bi sorun olucak öyle hissediyorumKesenin ve kese arkasında ki kanamanın görüntülerini ekledim. Büyüklüğü hakkında bir fikrim yok ne yazık ki
Hay Allahim ya alttan mi bakmıştı peki. Bana da dün karından baktı görünmedi Perşembe gel karından goremezsek alttan bakalım dedi deSalak kadın kese göremedim dış gebelik bu dedi, tüpümde bir şey görmüş sözde
Karından baktıHay Allahim ya alttan mi bakmıştı peki. Bana da dün karından baktı görünmedi Perşembe gel karından goremezsek alttan bakalım dedi de
Değerin kaç?Hay Allahim ya alttan mi bakmıştı peki. Bana da dün karından baktı görünmedi Perşembe gel karından goremezsek alttan bakalım dedi de
Haftalik mi takip ediyor aylik mi? Bir de her hafta liste yaziyor muydu?Ben kışın gittim çokta güzel kilo verdim sağlıklı beslendim 100 tl ydi bir seansı
İnşâAllâh canım benimSıkma canını dış gebelik falan değil
Karından gözükmüyor canım alttan gözüktü buGördü mü
sonucu mutlaka bekliyoruz kuzu stres yaptırma kendineYani yüksek çıkmış değer kaç onu ölçmek için tekrar çalışacak kusuruma bakmayın kızlar yazıp yazıp çıkıyorum nasıl hissedeceğimi bende şaşırdım sabahtan beri
yok düne göre biraz daha sakinim. stres çok daha kötü etkiler diye sakin kalmaya çalışıyorum elimden geldiğinceCanım doktor zaten büyük bi risk olsa raporda verirdi evde dinlen diye o yüzden sakin olmaya çalış her sabah ayetel kürsi oku elini karnına koy inan bana stresi yönetmek çok önemli
aminnnnn inşallah kuzum bal damlıyor ağzındanHiç anlayamadım canım bence bu geçici bi sorun olucak öyle hissediyorum
2 gün arayla 79,200,462Değerin kaç?
Sonuçta gözüküyor. Ters rahim falan olabilir mi sende? O zaman karın ultrasonda gözükmüyormuşKarından gözükmüyor canım alttan gözüktü bu
O değerle karından görmemesi normal canım sıkma canını2 gün arayla 79,200,462
Sonuncusu 3 gün arayla 1202 çıktı pazar günü. Dün gittim 1800 lerde olması gerekiyordu görünmedi zaten normal olarak karından.
Perşembe 4-5 binlerde olması gerekiyor zaten karından gorunmezse alttan baksın çünkü problem olabilir sanırım o zaman da gorunmezse
Kuzum keseyi görüyorsa zaten dış gebelik değildir, nasıl dış gebelik dedi anlamadım yaniKızlar şimdi beta düzenli çıkarsa dış gebelik değilmi oluyor bu