4 ay sonra yani, gözün aydın mı denir geçmiş olsun mu denirKızlar bende bugün regl oldum. Sütüm kesilince geldi hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ay sonra yani, gözün aydın mı denir geçmiş olsun mu denirKızlar bende bugün regl oldum. Sütüm kesilince geldi hemen
Sütle işi kalmadı bizim oğlanın zaten hiç emmedi ki sağmaylada artık çıkmıyordu akışına bıraktım mamayla büyüyecek artık canım4 ay sonra yani, gözün aydın mı denir geçmiş olsun mu denir
Olsun canım,sağlıklı mı sağlıklı büyüyor mu büyüyor. Bu arada ben regl için dedim bu yazdıklarımı, olmayınca insanda hep hamile miyim acaba şüphesi oluyor ya o yüzden sakın yanlış anlama.Sütle işi kalmadı bizim oğlanın zaten hiç emmedi ki sağmaylada artık çıkmıyordu akışına bıraktım mamayla büyüyecek artık canım
Çok şükür sağlıklı gelişimi yerinde ya gerisi aslında detay canım bir şekilde doğan büyüyor. Hamilemiyim diye korkuyordum zaten geçen influenza olduğumda tahlil verirken onuda yaptırmıştım negatif çıkmıştı allahtan içim rahatlamıştı.Olsun canım,sağlıklı mı sağlıklı büyüyor mu büyüyor. Bu arada ben regl için dedim bu yazdıklarımı, olmayınca insanda hep hamile miyim acaba şüphesi oluyor ya o yüzden sakın yanlış anlama.
Her çocuğun karakteri farklı emmesi emmemesi sütün varlığı yokluğu bizimle alakalı değil, nasip kısmet. Siz ona misler gibi bakıyorsunuz burdan bile anlaşılıyor, önemli olan da bu
Bizimde kontrolumuz bitti isik takibine bakti dr. Sonra damla damlatıp goz arkasina bakti katarak vs bisey olmadigi bidaki kontrolunu 8 aylik olunca önerdi.Evet canım ben bir kere rutin kontrol için götürdüm birkere de göz kapaklarından biri düşük görünüyordu onun için. Biri bir kere damlattı yarım saat sonra baktı diğer doktor yarımşar saat arayla iki kere damlattı. Bu damla gözbebeklerini uyarıp büyütüyormuş ertesi güne kadar geçiyor hiç ağrı yapmaz dedi doktorumuz. Işıkla baktı o zaman biraz ağladı bizimki onu tuttuğumuz için. Uyurken de bakıyorlar bu arada ilk kontrole gittiğimizde uyuyordu hem de baya derin dalmıştı şansıma 2 aylıktı o zaman tabi uyanmadan bitmişti kontrol.
Cok gecmis olsun canim ilerleyen zamanda devam etmez insallah diger kontrolude normal cikar insallahBiz yaptırdık iki göz de 4.5 hipermetrop çıktı 6 ay sonrası için tekrar bakılacak, eğer tek göz 4.5 diğer göz normal çıksaydı gözlük vericektim göz tembelliği olabilirdi dedi, ama ikisi de böyle olunca normal bir durummuş takip edilecekmiş
Yok nerdeee aksine aldım 71 olmuşumKızlar bu süreçte diyet yapmadan zayıflayan oldu mu? Ben 2 kilo vermişim de yaklaşık iki haftada
Sızdırma için bebem natural önerilmiş başka bi topikte okumuştum onu da deneyebilirsin istersen canımKızlar paddlers bez deneyimimi yazayım dünden beri kullanıyorum.
Pure serisini aldım pamuklu diye ama sleepy bio natural ve ecologıc gibi yumuşak bir yüzeyi yok naylonumsu bir yüzeyi var.
Emiciliği aynı sleepy gibi çiş yaptığında anında açmışsam poposu ıslak biraz sonra açtıysam poposu kuru. Koku kıyaslaması yaparsam sleepy’e göre oldukça iyi kokmuyor fazla. Yan bantları gayet esnek beğendim. Prima premium care eşdeğeri diyorlar ama bence prima daha yumuşak yüzeyli.
Benim için tek olumsuz yanı yüzeyinin daha naylonumsu olması oldu. Ben çok sık bez değiştiriyorum uzun vadede ne olur bilemem tabii. Birde hediye ıslak mendil yollamışlar ama içinde alkol parfüm her şey var bebek poposuna asla değdirilmemeli. Şimdi sırada goon var onuda deneyince yazarım
Sızdırma sorunumuz yok yani şöyle yok her beslenmeden sonra değiştirdiğim için. Yoksa her bezden taşıyor bizimkisi. Akşm bağlayıp sabah değiştirmemin imkanı yokSızdırma için bebem natural önerilmiş başka bi topikte okumuştum onu da deneyebilirsin istersen canım
Ben yapıyordum da bıraktım mevcutu korumaya çalışıyorum şu an. Yine ekmek hamur işi şeker yok hayatımda iki öğün yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum bir yaşına kadar böyle devam eder gibi görünüyorKızlar bu süreçte diyet yapmadan zayıflayan oldu mu? Ben 2 kilo vermişim de yaklaşık iki haftada
Malesef benim hayatım dikkat etmekle geçti geçiyor :)Kızlar bu süreçte diyet yapmadan zayıflayan oldu mu? Ben 2 kilo vermişim de yaklaşık iki haftada
Bugün yapıldı 4. ay aşısı. Çok huysuz uykuya dalamıyor inşallah geçicidirArkadaşlar herkes iyi mi? 4 ay aşısı olduk bir haftadır uyumuyor canım çıktı yoruldum tükendim,temiz hava aldiryorum eve getirip bi güzel karnını doyurup yatiriyorum horul horul uyuttugum bebek maksimum 5 dakika sonra ağlayarak uyaniyor,yine yatırıyorum yine ayni gündüz hep bu şekildeyiz bir saat uyumuyor artık tükendim napabilirim ya
İlk aylarda kullanmıştım canım bende çoğu markayı denedim ya ben bizim oğlan çişliT temmuzekim ben bazı geceler artık alt değişimi yapmıyorum molfix kullanıyorum henüz taşma yaşamadım, bez inanılmaz dolu oluyor ama popo kuru.
Geçen ay bana da kapanmak üzere dedi sağlık ocağındaki ebe, doktora sordum yok bulamamıştır o yerini bazen bulamayınca kapandı sanıyorlar dedi. Gösterdi bak açık dedi.Gittim hastaneye daha açıklık var dedi bana da elletti vardı gerçekten dün saglikocagi öyle söyleyince içim içimi yedi dedim oda görevini yapmış dedi her ay kontrol altında tutalım tiroidden kaynaklı da kapanabilir troidlerine bakalım dedi kan verdik suanlik ultrasona gerek duymuyorum dedi çok şükür bu saglikocaklari neyin kafasını yasiyorsa karşısındaki ne düşünür hiç düşünmüyorlar ben elledim daha açık yani