- 27 Kasım 2021
- 30
- 20
- 28
benimde cumartesi adet günüm bende cok korkuyorum. Insallah bebislerimiz bize simsiki tutunurlar.Yaaa ay inşallah güzel haberler alırsın benimde koyu renk akıntım geldi yarın adet günüm çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde cumartesi adet günüm bende cok korkuyorum. Insallah bebislerimiz bize simsiki tutunurlar.Yaaa ay inşallah güzel haberler alırsın benimde koyu renk akıntım geldi yarın adet günüm çok korkuyorum
Ben buarada 13 ü görmüştüm ve gebeliği devam etmişti.. Önemli olan değerin 2 ye katlanması.. İnş beneğiniz sizinledir.. İlaçları bırakmayın..Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Pai1 homozigot olunca kan sulandırıcı iğne gerekiyor muhakkak doktorunuzdan iğne isteyinBeybiler benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı?
Login • InstagramBeybiler benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı?
Söyleyeceğim. Zaten verecektir ama başka birşey çıkmaz inşPai1 homozigot olunca kan sulandırıcı iğne gerekiyor muhakkak doktorunuzdan iğne isteyin
Açılmadı.
Kaçıncı gün embriyosu canım buda önemli ve 2 katı artış yapması gerekiyorMerhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
5.gün embriyosu canım.İnşallah.Kaçıncı gün embriyosu canım buda önemli ve 2 katı artış yapması gerekiyor
Bir sonraki test sonucun güzel artışlarla devam eder inşallah
Ay inşallah cuma hürmetine Yarabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinbenimde cumartesi adet günüm bende cok korkuyorum. Insallah bebislerimiz bize simsiki tutunurlar.
Tahlil verdin mi hiçbenimde cumartesi adet günüm bende cok korkuyorum. Insallah bebislerimiz bize simsiki tutunurlar.
Her dr iğne vermiyor ya o yüzden dedim bana vermemişti mesela gerek yok demişti ısrar edince vermişti. bu attığım linkte bi hastanın yaşadığı hikayeyi paylaşmış drSöyleyeceğim. Zaten verecektir ama başka birşey çıkmaz inş
Tahlil yaptırdım 0.477 çıktı yok yaniAy inşallah cuma hürmetine Yarabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin
02.02. tahlil günüm. Evde test yaptim positiv cikti ama yinede hala korkuyorum kalp atisina kadar devam edicek sanarim korkuTahlil verdin mi hiç
Ya ciddi misiinn çok sevindimm kaçıncı günündü02.02. tahlil günüm. Evde test yaptim positiv cikti ama yinede hala korkuyorum kalp atisina kadar devam edicek sanarim korku
Transferden 8 gün sonra yaptim test dondurulmud 5. gün embryosu. Bana henüz gercek gibi gelmiyor insallah rabbim kucagimiza almayi nasip eder. Isteyen herkese nasip olsun insallahYa ciddi misiinn çok sevindimm kaçıncı günündü
Amiiin amin inşallah bende 8.gün tahlil yaptırdım ama 0.477 çıktı şimdi doktora gitmeye korkuyorumTransferden 8 gün sonra yaptim test dondurulmud 5. gün embryosu. Bana henüz gercek gibi gelmiyor insallah rabbim kucagimiza almayi nasip eder. Isteyen herkese nasip olsun insallah
Nasıl gidiyor canım birkaç gündür ses yok senden inşallah herşey yolundadırİlk 18 sonra 27, dun 47 olmustu yarin tekrar kan vericem doktorum iyi olduğunu söylüyor inşallah oyle olurrr
Canım 2.test sonucun nasıl cıktı inşallah sağlıklı ilerler canımMerhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?