2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben buarada 13 ü görmüştüm ve gebeliği devam etmişti.. Önemli olan değerin 2 ye katlanması.. İnş beneğiniz sizinledir.. İlaçları bırakmayın..

Beybiler benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı?

Beybiler benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı?
Pai1 homozigot olunca kan sulandırıcı iğne gerekiyor muhakkak doktorunuzdan iğne isteyin

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Kaçıncı gün embriyosu canım buda önemli ve 2 katı artış yapması gerekiyor
Bir sonraki test sonucun güzel artışlarla devam eder inşallah

Transferden 8 gün sonra yaptim test dondurulmud 5. gün embryosu. Bana henüz gercek gibi gelmiyor insallah rabbim kucagimiza almayi nasip eder. Isteyen herkese nasip olsun insallah
Amiiin amin inşallah bende 8.gün tahlil yaptırdım ama 0.477 çıktı :KK43: şimdi doktora gitmeye korkuyorum

Canım 2.test sonucun nasıl cıktı inşallah sağlıklı ilerler canım

X