2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Merhabalar Hanımlar nasılsınız? Çok sessizleşmiş buralar.. Ben transferde 3.günü bitiriyorum. Sizde durumlar nedir?

Benimde 4 bitiyor bugün içimi olumsuzluk kapladı hayır olsun ama
Benimde bazen öyle oluyor ama olumlu düşünelim.. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta.. Gerisi takdiri ilahi🤲🏻
Olumsuz düşündüğünüzde kafanızı dağıtın..
belirti aramayın hiç.. Bende herkese 0 belirti diyorum size desemde arıyorum😄
Ama rahat olacağız.. İnş pozitifleri göreceğiz☺️
6.güne kadar tutunma devam edebiliyormuş.. Yani bebişlerimiz hala mücadele ediyor olabilir.. Destek olalım☺️

Benimde bazen öyle oluyor ama olumlu düşünelim.. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta.. Gerisi takdiri ilahi🤲🏻
Olumsuz düşündüğünüzde kafanızı dağıtın..
belirti aramayın hiç.. Bende herkese 0 belirti diyorum size desemde arıyorum😄
Ama rahat olacağız.. İnş pozitifleri göreceğiz☺️
6.güne kadar tutunma devam edebiliyormuş.. Yani bebişlerimiz hala mücadele ediyor olabilir.. Destek olalım☺️
Canım adet doneminden bir hafta önce üşüme tatlı isteği olur bende bunlar başladı o yüzden modum düşük

Canım adet doneminden bir hafta önce üşüme tatlı isteği olur bende bunlar başladı o yüzden modum düşük
Ama normal sanki.. Vücut yapay olarak embryoyu kabul ettiği için adet dönemlerinde belirtiler yaşanıyormuş…Bence onu kıstas almayın.. Normal gebelik değil sonuçta..

Merhaba kızlar bu gün transferimin 1ci günü 5 ci gün embriyosu ve dondurulmuş Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Hayırlısı olsun canım . Bende transfere hazırlanıyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum ♥️

Merhaba kızlar bu gün transferimin 1ci günü 5 ci gün embriyosu ve dondurulmuş Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Benimde pazartesi transferim yapıldı 5.gün embriyosu bekliyoruz bakalim insallah pozitif sonuc aliriz hepimiz❤❤❤❤

Esim erken diyo ama pazartesi yada sali yaparim testi dayanamicam🤣🤣
Ya hatalida çıkabiliyormus özellikle taze transferlerde . Ama dedim ya bende dayanamam sanırım ya 5. Günden başlarım ben yapmaya 😂😂😂 zira ben beta değerim 7 - 8 olduğunda bile testlerde yakalayan gözlere sahibim 😂😂😂

Test yapip direk sizle paylasicam🤦🏻‍♀️🤣😀
Ay lütfen beni etiketle yada özelden yaz. Ama o kadar erken yapıp moralde bozma. Burda 10. Gün çok düşük beta değerleriyle sağlıklı gebelik yaşayan o kadar çok ki. O beta değerlerini kaset testte görmek çok zor.Umarım seni çok mutlu edecek haberler alirsin 😍 🥰

Arkadaslar selam benimde transferimin ilk gunu minik batmalar disinda biseyim yok suan insallah guzel haberler aliriz burada paylasmak nasip olur

X