- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 4 bitiyor bugün içimi olumsuzluk kapladı hayır olsun amaMerhabalar Hanımlar nasılsınız? Çok sessizleşmiş buralar.. Ben transferde 3.günü bitiriyorum. Sizde durumlar nedir?
Benimde bazen öyle oluyor ama olumlu düşünelim.. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta.. Gerisi takdiri ilahiBenimde 4 bitiyor bugün içimi olumsuzluk kapladı hayır olsun ama
Canım adet doneminden bir hafta önce üşüme tatlı isteği olur bende bunlar başladı o yüzden modum düşükBenimde bazen öyle oluyor ama olumlu düşünelim.. Biz elimizden geleni yaptık sonuçta.. Gerisi takdiri ilahi
Olumsuz düşündüğünüzde kafanızı dağıtın..
belirti aramayın hiç.. Bende herkese 0 belirti diyorum size desemde arıyorum
Ama rahat olacağız.. İnş pozitifleri göreceğiz
6.güne kadar tutunma devam edebiliyormuş.. Yani bebişlerimiz hala mücadele ediyor olabilir.. Destek olalım
Ama normal sanki.. Vücut yapay olarak embryoyu kabul ettiği için adet dönemlerinde belirtiler yaşanıyormuş…Bence onu kıstas almayın.. Normal gebelik değil sonuçta..Canım adet doneminden bir hafta önce üşüme tatlı isteği olur bende bunlar başladı o yüzden modum düşük
Ama normal sanki.. Vücut yapay olarak embryoyu kabul ettiği için adet dönemlerinde belirtiler yaşanıyormuş…Bence onu kıstas almayın.. Normal gebelik değil sonuçta..
Hayırlısı olsun canım . Bende transfere hazırlanıyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumMerhaba kızlar bu gün transferimin 1ci günü 5 ci gün embriyosu ve dondurulmuş Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Benimde pazartesi transferim yapıldı 5.gün embriyosu bekliyoruz bakalim insallah pozitif sonuc aliriz hepimiz❤❤❤❤Merhaba kızlar bu gün transferimin 1ci günü 5 ci gün embriyosu ve dondurulmuş Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Hayırlı olsun canım. Umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyordur bizleri haberdar etBenimde pazartesi transferim yapıldı 5.gün embriyosu bekliyoruz bakalim insallah pozitif sonuc aliriz hepimiz❤❤❤❤
İnşallahhh :) 16 nisan test günüm sonucu hemen paylaşıcammHayırlı olsun canım. Umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyordur bizleri haberdar et
Ay çok heyecanlı hiç kaset test yaptın mı pekiİnşallahhh :) 16 nisan test günüm sonucu hemen paylaşıcamm
Ilk denememde de yapmamistim test gününu beklemistim bu denemede zaten henüz 5gun oldu çok erken diye yapmadim ama 8.yada 9.gun dayanamayip yapabilirimAy çok heyecanlı hiç kaset test yaptın mı peki
Ben kesin yaparım ya dayanabileceği mi sanmıyorumIlk denememde de yapmamistim test gününu beklemistim bu denemede zaten henüz 5gun oldu çok erken diye yapmadim ama 8.yada 9.gun dayanamayip yapabilirim
Esim erken diyo ama pazartesi yada sali yaparim testi dayanamicamBen kesin yaparım ya dayanabileceği mi sanmıyorum
Ya hatalida çıkabiliyormus özellikle taze transferlerde . Ama dedim ya bende dayanamam sanırım ya 5. Günden başlarım ben yapmaya zira ben beta değerim 7 - 8 olduğunda bile testlerde yakalayan gözlere sahibimEsim erken diyo ama pazartesi yada sali yaparim testi dayanamicam
Test yapip direk sizle paylasicamYa hatalida çıkabiliyormus özellikle taze transferlerde . Ama dedim ya bende dayanamam sanırım ya 5. Günden başlarım ben yapmaya zira ben beta değerim 7 - 8 olduğunda bile testlerde yakalayan gözlere sahibim
Ay lütfen beni etiketle yada özelden yaz. Ama o kadar erken yapıp moralde bozma. Burda 10. Gün çok düşük beta değerleriyle sağlıklı gebelik yaşayan o kadar çok ki. O beta değerlerini kaset testte görmek çok zor.Umarım seni çok mutlu edecek haberler alirsinTest yapip direk sizle paylasicam
Canim hayırlı olsun . Güzel haberlerini bekliyorumArkadaslar selam benimde transferimin ilk gunu minik batmalar disinda biseyim yok suan insallah guzel haberler aliriz burada paylasmak nasip olur