Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor önden verdi. Transferden 1 hafta önce vurulacağım. Transfer 7.günü etkisi bitmiş olır inşCanim hayirli olsun insallah tutunur bebisin. Benimde ilk gebeligimde 7. Gun yapmistim test ama erken gebelik testi degildi. Dakikasi gectikten sonra 2.cizgi gorunmustu ertesi gun bir daha yapmistim cok silik 2. Çizgi vardi. En garantisi 7 gun bekle oyle yap hadi bakalim iyi haber ver bize
Bende şimdi o şüreçteyim.Dondurulmus embriyo sureci nasil kizlar? Ben simdi regl bitince sulu ult. Giricekmisim. Sonra nolcak regl de muayene etmedi beni. Ortalama transfer ne zaman olur igne veriyolarmi bilgi verirmisiniz
evet cıktı hcg 18 biraz düşük gibi yükselir mi acabaÇıktımı canım sonucun merakla bekliyoruz inşallah pozitiftir
2 gün sonra tekrar kan vermem gerek inşallah değer çok artar.böyle olup hamile kalan oldu mu acabaevet cıktı hcg 18 biraz düşük gibi yükselir mi acaba
Senin yumurta toplaman yenimi oldu canim. Benim dondurulmuslar 3 yillik. Bana regl sonu gel sulu ult dedi acaba diger regl demi muayene eder ya da etmezmi bilmiyorumBende şimdi o şüreçteyim.
Regl 2.günü çağırdılar. Rahim kalınlığı ölçüldü. Geriden geşen yumurta var mı diye baktı. Rahim duvarında dökülmeye rağmen görünen polip gibi birşey var mı diye baktı..
Estrofem 3*1 başlandı. 1 hafta sonra 9.gün bir daha muayne oldu. Tekrar rahim kalınlığı bakıldı. Estrofem dozuna karar verdi..
14.gün bugün bir daha baktı. Bir sürü ilaç verdi. Progestron estradiol seviyesi için kanVerdim. Gelişen yumurta varmış ovitrelle verdi..
16.gün ilaçları kullanıcam 5 gün , sonrasında gene 20.gün muayne edilecek ve progestron estradiol seviyesi için kan vereceğim.
Cumartesi 21.gün transfer olacak..
Benim aralık başında opu oldum.Senin yumurta toplaman yenimi oldu canim. Benim dondurulmuslar 3 yillik. Bana regl sonu gel sulu ult dedi acaba diger regl demi muayene eder ya da etmezmi bilmiyorum
Benim aralık başında opu oldum.
Sulu ultrason yapılan bi arkadaş vardı. Öbür aya işlemlere başlanacak dediler ama onun ki opu ile beraberdi. Sizi de muhtemelen öbür aya bırakacaklar..
Kaçıncı günün canımevet cıktı hcg 18 biraz düşük gibi yükselir mi acaba
2. Tüp bebek denememde benimde düşük başlamıştı sonra 2600 kadar yükseldi değerlerim hatta kese bile görünüp 7 mm kadar büyüdü bebeği göremeden değerlerim düşüp kese küçülmeye başladı doktor boş gebelik dedi anesteziyle aldılar sonra seninki inşallah sağlıklı ilerler canımevet cıktı hcg 18 biraz düşük gibi yükselir mi acaba
Ben duydum düşük değerlerde baslayipta sağlıklı gebelik geçirenleri inşallah seninkide onlardan biridir Allah'tan dile dua et canım ve kendini stresten uzak tut2 gün sonra tekrar kan vermem gerek inşallah değer çok artar.böyle olup hamile kalan oldu mu acaba
11.gündü dün. ama 3.embriyosunda 13.gün test vermek daha doğru dediler. inşallah yükselir iyiceKaçıncı günün canım
çok teşekkürler inşallah öyle olur Allah hepimize bu güzel sevinci tattırsınBen duydum düşük değerlerde baslayipta sağlıklı gebelik geçirenleri inşallah seninkide onlardan biridir Allah'tan dile dua et canım ve kendini stresten uzak tut
Aynen öyle erken yapmışsın testi11.gündü dün. ama 3.embriyosunda 13.gün test vermek daha doğru dediler. inşallah yükselir iyice
sanırım 2. adet döneminde gidiliyor. 1 ay rahim dinlenip vücut rahatlıyor 2.adette tedavi başlıyor diye biliyorum ama değişebilir tabiMerhaba kızlar benim test sonucum negatif maalesef beta hcg sonucum 1 çıktı ya kaliteli embriyo bir sıkıntı yoktu doktorum da nedenini bilmiyor hiç bir sıkıntı gözükmüyor değerleriniz de dedi. 2.embriyom var dondurmuştum şimdi regli olduğum zaman doktoruma gideceğim tekrardan onun transferini konuşacağız onu ne zaman transfer ederler biliyor musunuz kızlar siz
Hanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Nedenini biliyor musunuzmer
Merhabalar bende 21 ocak transferim oldu .17 ocakta çatlatma iğnesi kullandım ve ilişki önermişti doktorum.Nedenini de bebeğin düşmemesi için demişti sağlamlaştırma gibi bişey herhaldeHanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Nedenini biliyor musunuz?
Bende dün iğneyi yaptırdım.Merhabalar bende 21 ocak transferim oldu .17 ocakta çatlatma iğnesi kullandım ve ilişki önermişti doktorum.Nedenini de bebeğin düşmemesi için demişti sağlamlaştırma gibi bişey herhalde