2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Canım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir gün
Canım test yaptırdın mı sonucun çıktı mı merak ettim. Göremedim de yazdıysan eğer. İnşallah güzel haberler verirsin bize. İdrar testlerini dikksta alarak moralini de bozma lütfen

merhaba kızlar bu sayfayı o kadar cok okudum ki anlatamam. benim transferimin 11.günü az önce kan verdim sonuç bekliyorum. ilk 3 gün şiddetli bel ağrım oldu hatta bacaklaarıma vuruyordu. sonra ki 3 gün ara ara bel ağrısıyla geçti. ama 6.günden sonra adet olacakmış gibi karın kasık ve bel ağrıları yasadım hala yasıyorum.güğüslerim büyüdü dokununca çok acıyorlar.2gündürde mide yanmam var. arada beyaz ve su gibi akıntı dışında hiçbir lekelenmem olmadı. bunlar ilaçların ve iğnelerin yan etkisi mi yoksa bebek tutundumu bilemiyorum.. dua edin nolur.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn. :)

Anladım. Doktor banada tahlil verdi. Yumurta çatlamadı ise vurulacağım. Çatladı ise vurulmayacağım.. Baya ilaç verdi.. Hiç doğal siklüs olmadı😄 Bence kafasındaki doğal siklüs değil😄
Doğal istemiyorlar tedavinin olumlu olması için bu kadar ilaç iğne insallah biran önce kavusursunuz bebisinize

merhaba kızlar bu sayfayı o kadar cok okudum ki anlatamam. benim transferimin 11.günü az önce kan verdim sonuç bekliyorum. ilk 3 gün şiddetli bel ağrım oldu hatta bacaklaarıma vuruyordu. sonra ki 3 gün ara ara bel ağrısıyla geçti. ama 6.günden sonra adet olacakmış gibi karın kasık ve bel ağrıları yasadım hala yasıyorum.güğüslerim büyüdü dokununca çok acıyorlar.2gündürde mide yanmam var. arada beyaz ve su gibi akıntı dışında hiçbir lekelenmem olmadı. bunlar ilaçların ve iğnelerin yan etkisi mi yoksa bebek tutundumu bilemiyorum.. dua edin nolur.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn. :)
Sonucunuz ne oldu acaba

Çıktımı canım sonucun merakla bekliyoruz inşallah pozitiftir 🙏

Bugün vurulacağım. Bakalım transfer günü bi test yapıp yoğunluğuna bakarım. Sonra 6-7.gün yapar bakarım sonucu ne olacak..☺️
Canim hayirli olsun insallah tutunur bebisin. Benimde ilk gebeligimde 7. Gun yapmistim test ama erken gebelik testi degildi. Dakikasi gectikten sonra 2.cizgi gorunmustu ertesi gun bir daha yapmistim cok silik 2. Çizgi vardi. En garantisi 7 gun bekle oyle yap hadi bakalim iyi haber ver bize

X