- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1.207
Amin inşallah canım bekliyorum çıkınca haber veririm saolasınGüzelce büyümüştür inşallah yumuşlar haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım bekliyorum çıkınca haber veririm saolasınGüzelce büyümüştür inşallah yumuşlar haberlerini bekliyorum
aminnnn canım inşallaahhEvet canım progestan iğnesi. Aminnn inşallah tutunsunda düşüncesi bile heyecan verici Sene sonu 2023 başı güzel olsun senin için inşallah bebiş haberleri çoğalsın haberleşiriz
gecmmıs olsun orta derece agrı normal, ama şiddetli olur ise doktorunuza başvurun..Benimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.
Evet canım bakalım görücez. İnşallahKist falan mı oldu acaba bu kadar geciktirdi belli olur canım, güzel haberlerle gelirsin
Nasıl gecti canımAmin inşallah canım bekliyorum çıkınca haber veririm saolasın
Merhaba arkadaşlar benimde 5 aralık pazartesi transferim var. Bu 3. Denememiz olucak inşallah 2022 den hepimiz hayırlı sağlık gebe bir şekilde çıkış yaparız.
Cookiie canım benim de 5.gün embriyosu pgtli çift embriyo transferi 16 aralıkta olacağım. Trasnfer hazırlığına başladık 26 kasımda
Yumoşlarım büyümüş kuzum pazartesi toplama dedi çok heyecanlandım ya biraz fazla heralde kaç tane oldugunu söylemedi ama ultrason da vardı baya özellikle solda dondurulmuş yapılcak büyük bi ihtimalle pzartesi belli olcak her şey. Ağrım var zaten otururken yürürken.. Çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer kalitelilerdir rabbim hepimize nasip etsin inşallahNasıl gecti canım
Benimde son günler ağrım oluyordu toplamadan sonrada oluyor biraz adetle geciyor sonra bol bol bebiş olsunlRYumoşlarım büyümüş kuzum pazartesi toplama dedi çok heyecanlandım ya biraz fazla heralde kaç tane oldugunu söylemedi ama ultrason da vardı baya özellikle solda dondurulmuş yapılcak büyük bi ihtimalle pzartesi belli olcak her şey. Ağrım var zaten otururken yürürken.. Çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer kalitelilerdir rabbim hepimize nasip etsin inşallah
süperrrr, hadı ınsallaahhh kuzum kalıtelı ve dolu olsun yumoşlar sana can olsun..Yumoşlarım büyümüş kuzum pazartesi toplama dedi çok heyecanlandım ya biraz fazla heralde kaç tane oldugunu söylemedi ama ultrason da vardı baya özellikle solda dondurulmuş yapılcak büyük bi ihtimalle pzartesi belli olcak her şey. Ağrım var zaten otururken yürürken.. Çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer kalitelilerdir rabbim hepimize nasip etsin inşallah
kuzucum çok sevındım bende dun başladım transfer hazırlığına doğal transfer yapılacak benımde eger hersey yolunda gıderse benımde 16-17 sıne falan denk gelıyo aynı anda oluyomusuz bıdeCookiie canım benim de 5.gün embriyosu pgtli çift embriyo transferi 16 aralıkta olacağım. Trasnfer hazırlığına başladık 26 kasımda
Off evet mide bulantım da çok var bir hafta sürecek mi böyleÇok normal ben bir hafta yattım ağrıdan ziyade mide bulantım çok olmuştu benim
teşekkür ederim canimm, toplandığı gün hiç ağrım yoktu 14 yumurta toplandı, dün ve bugün ağrım ve mide bulantım var. Karın ağrısından çok karın içinde acıma gibi.. bide ilaçları içiyorum iki saat geçiyor kusuyorum öyle bişey. Umarım çabucak geçerHayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım gönlüne göre olsun her şey, evet ağrı olur ama geçiyor işlem yapıldığı için hafif lekelenmede olabilir bana arveles ağrı kesici ve antibiyotik verilmişti yalnız taze transfer olmadı benim tabi ondan ilaç kullandım
Anladım canım anestezi hafif veriliyor ama mide bulantısı yapmış olabilir belki sende. Benimde öyle ağrım oldu ama çok sürmedi ilaçtan sonra sakız çiğne derim. Estrofem mide bulantısı yapıyor mesela sakız çiğniyorum midemi rahatlatması için bulantı için iyi gelir kız kardeşim hamile ondan öğrenmiştim sakızın iyi geldiğiniteşekkür ederim canimm, toplandığı gün hiç ağrım yoktu 14 yumurta toplandı, dün ve bugün ağrım ve mide bulantım var. Karın ağrısından çok karın içinde acıma gibi.. bide ilaçları içiyorum iki saat geçiyor kusuyorum öyle bişey. Umarım çabucak geçer
Amin inşallah canım sağlık olsun pozitif olsunda ağrısında hiç değilimBenimde son günler ağrım oluyordu toplamadan sonrada oluyor biraz adetle geciyor sonra bol bol bebiş olsunlR
İnşallah canım olacak artık 2023 bizim yılımız olcakAmin inşallah canım sağlık olsun pozitif olsunda ağrısında hiç değilim
Amin çok amin saol kuzum Yumurtaları gördükten sonra dondurulmuş flan bahsetti doktorda öyle düşünüyor canım hayırlısı.. inşallah pozitif haberler alırız hep berabersüperrrr, hadı ınsallaahhh kuzum kalıtelı ve dolu olsun yumoşlar sana can olsun..
agrı yapıyor ya ben son gunlerde cok zorlandım şişkinlik ve agrıdan dolayı ..
dondurulmş yaparlar sanada yumurta fazla ıse taze risk oluyor..
amiiiinn canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
İnşallah canım aynen yavrumuza kavustugumuz yıl olacak Allahın izniyleİnşallah canım olacak artık 2023 bizim yılımız olcak