2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet canım progestan iğnesi. Aminnn inşallah tutunsunda düşüncesi bile heyecan verici🙏🏻🥰 Sene sonu 2023 başı güzel olsun senin için inşallah bebiş haberleri çoğalsın haberleşiriz🌸
aminnnn canım inşallaahh :KK36: :KK200:
2023 hepimize saglıklı bebişlerle gelsin,yuvamızda huzur mutluluk eksik olmasın

Benimde dün yumurtalarım toplandı, yarın arayıp haber verecekler eğer uygun olursa bu cumartesi transfer edilecek🥹 yalnız yumurta toplamadan dolayı hala biraz ağrım var.. normal midir ki.
gecmmıs olsun orta derece agrı normal, ama şiddetli olur ise doktorunuza başvurun..

Merhaba arkadaşlar benimde 5 aralık pazartesi transferim var. Bu 3. Denememiz olucak inşallah 2022 den hepimiz hayırlı sağlık gebe bir şekilde çıkış yaparız.
Cookiie Cookiie canım benim de 5.gün embriyosu pgtli çift embriyo transferi 16 aralıkta olacağım. Trasnfer hazırlığına başladık 26 kasımda♥️♥️

Hayırlı olsun kızlar inşallah ppzitif sonuclar nasip olur 🙏🏼🙏🏼

Nasıl gecti canım🤗
Yumoşlarım büyümüş kuzum pazartesi toplama dedi çok heyecanlandım ya biraz fazla heralde kaç tane oldugunu söylemedi ama ultrason da vardı baya özellikle solda dondurulmuş yapılcak büyük bi ihtimalle pzartesi belli olcak her şey. Ağrım var zaten otururken yürürken.. Çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer kalitelilerdir rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻

Yumoşlarım büyümüş kuzum pazartesi toplama dedi çok heyecanlandım ya biraz fazla heralde kaç tane oldugunu söylemedi ama ultrason da vardı baya özellikle solda dondurulmuş yapılcak büyük bi ihtimalle pzartesi belli olcak her şey. Ağrım var zaten otururken yürürken.. Çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer kalitelilerdir rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻
Benimde son günler ağrım oluyordu toplamadan sonrada oluyor biraz adetle geciyor sonra 😍 bol bol bebiş olsunlR 😍

süperrrr, hadı ınsallaahhh kuzum kalıtelı ve dolu olsun yumoşlar sana can olsun.. :KK37:
agrı yapıyor ya ben son gunlerde cok zorlandım şişkinlik ve agrıdan dolayı ..
dondurulmş yaparlar sanada yumurta fazla ıse taze risk oluyor..
amiiiinn canım hayırlı haberlerini bekliyorum..

K
Cookiie Cookiie canım benim de 5.gün embriyosu pgtli çift embriyo transferi 16 aralıkta olacağım. Trasnfer hazırlığına başladık 26 kasımda♥️♥️
kuzucum çok sevındım bende dun başladım transfer hazırlığına doğal transfer yapılacak benımde eger hersey yolunda gıderse benımde 16-17 sıne falan denk gelıyo aynı anda oluyomusuz bıde 🥰🥰

Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım gönlüne göre olsun her şey, evet ağrı olur ama geçiyor işlem yapıldığı için hafif lekelenmede olabilir bana arveles ağrı kesici ve antibiyotik verilmişti yalnız taze transfer olmadı benim tabi ondan ilaç kullandım☺️
teşekkür ederim canimm, toplandığı gün hiç ağrım yoktu 14 yumurta toplandı, dün ve bugün ağrım ve mide bulantım var. Karın ağrısından çok karın içinde acıma gibi.. bide ilaçları içiyorum iki saat geçiyor kusuyorum öyle bişey. Umarım çabucak geçer

teşekkür ederim canimm, toplandığı gün hiç ağrım yoktu 14 yumurta toplandı, dün ve bugün ağrım ve mide bulantım var. Karın ağrısından çok karın içinde acıma gibi.. bide ilaçları içiyorum iki saat geçiyor kusuyorum öyle bişey. Umarım çabucak geçer
Anladım canım anestezi hafif veriliyor ama mide bulantısı yapmış olabilir belki sende. Benimde öyle ağrım oldu ama çok sürmedi ilaçtan sonra sakız çiğne derim. Estrofem mide bulantısı yapıyor mesela sakız çiğniyorum midemi rahatlatması için bulantı için iyi gelir kız kardeşim hamile ondan öğrenmiştim sakızın iyi geldiğini🤭🥰

Herkese merhabalar. Aralık sonuna doğru transferim olacak sizlerden de fikir almak istedim. Ekim ayında ilk tüp bebek tedavime başladım. 1.5 yıldır istiyorduk. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı benim de ilk muayenede sağ yumurtalıkta sadece 1 yumurta vardı. Diğer tarafta 6-7 tane vardı. Tedavi sonucunda 11 yumurta toplandı. 9'u olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Sonrasında dinlenmek istediğimiz için dondurduk.

Transfer için hazırlıklara başladık doktorum muayenede 2 tane koyalım istersen dedi kafam karıştı. 2 tane koymayı hiç düşünmemiştik ilk deneme olduğundan bir de. Ben ikiz olsun diye demiyorum şansını arttırmak için diyorum dedi. 2 en iyi embriyonun kalitesi 5ab. Transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılacak ekstra olarak. %10 şansını arttırır dedi. Açıkçası ikiz olması ihtimali beni çok korkutuyor. İlk transferinde 2 embriyo koyduran var mı? Embiryoların kalitesi çok mu iyi değil acaba doktor bu şekilde önerdi bir bildiği vardır diyorum ama korkuyorum da. Siz olsanız ne yapardınız böyle deneyiminiz var mı?

süperrrr, hadı ınsallaahhh kuzum kalıtelı ve dolu olsun yumoşlar sana can olsun.. :KK37:
agrı yapıyor ya ben son gunlerde cok zorlandım şişkinlik ve agrıdan dolayı ..
dondurulmş yaparlar sanada yumurta fazla ıse taze risk oluyor..
amiiiinn canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
Amin çok amin saol kuzum 🤲🏻 Yumurtaları gördükten sonra dondurulmuş flan bahsetti doktorda öyle düşünüyor canım hayırlısı.. inşallah pozitif haberler alırız hep beraber 🤲🏻❤️

X