Benim de ilk transferim olacak, ben de 2.reglimi oldum, inşallah hepimiz için hayırlısı olurMerhabalar, benimde Allah'ın izni ile aksilik olmazsa aralık ayında transferim gerçekleşecek. Şimdi rahimi hazırlama aşamasına geçtik 2 regl dinlendirme yapılmıştı. 5.gün dondurulmuş embriyosu olacak. İlk transferim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
yok canım ilaca başladım ve göğüs arılarım flan da kesildi adet olucam belliE L B A canım tekrarladınmı testi
Evet canım aradilar bugün de emriyomu dondurmuslarHayırlı haberler alırsın inşallah,insan tlfon çalınca bile korkuyor stres oluyo
Transfer gününü saymıcaksın canım cok erken oluyoKızlar bende bu sabah yaptım ikinci testi hiç çizgi çıkmadı kuruma cizgisi falan da çıkmadı , bugun transfer günü dahi 6.günüm moralim çok bozuldu acaip mutsuzlaştım
Cok sevindim Allah devamını getrsin canımEvet canım aradilar bugün de emriyomu dondurmuslar
İnsallah güzel sonuçlar alirsin canımEvet canım aradilar bugün de emriyomu dondurmuslar
Bir çok kadının okudum yorumunu 5.gün embriyosu 5.günde öğrenen çokmuş bende dikkat ediyordum normal rutin hayatıma devam etmeye başladım ondan öncesi heo yatıyordumTransfer gününü saymıcaksın canım cok erken oluyo
Sen transfer gününü saymıcaksın kimse saymıyor o günü,iki gün sonra yapBir çok kadının okudum yorumunu 5.gün embriyosu 5.günde öğrenen çokmuş bende dikkat ediyordum normal rutin hayatıma devam etmeye başladım ondan öncesi heo yatıyordum
Tamam canım o zaman en güzeli cumartesi günü yapayım o zaman yatmaya devam edeyim benSen transfer gününü saymıcaksın kimse saymıyor o günü,iki gün sonra yap
Bir saat uzan beş dakika yürü canım ,böyle olmsı daha iyi olur kan akışı gitmesi önemli rahmeTamam canım o zaman en güzeli cumartesi günü yapayım o zaman yatmaya devam edeyim ben
Tamamdır canım çok teşekkür ederimBir saat uzan beş dakika yürü canım ,böyle olmsı daha iyi olur kan akışı gitmesi önemli rahme
İnşallah canımİnsallah güzel sonuçlar alirsin canım
Yaa çok güzel hepimiz peş peşe transfer olacağızBenim de ilk transferim olacak, ben de 2.reglimi oldum, inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Canım erken yapmışsın sanki testi arkadaş doğru söylüyor transferi saymıyorlarmış çok erken olumsuz düşünme, dua et gönlünü ferah tut inşallah güzel haberlerini alırızTamam canım o zaman en güzeli cumartesi günü yapayım o zaman yatmaya devam edeyim ben
Benimde aynı olmuştu bir hafta gecikmem olmuştu normal dedi doktor kullandigimiz o ilaclardan oluyormus oArkadaşlar benim iki ay önce yumurta toplama işlemim oldu. ondan sonraki ilk adetimi bir hafta erken oldum ama bu ay olmam gereken gün 9 gün geçti. Panik oldum benzer şeyler yaşayan var mı? ne yapmam gerekir bilmiyorum da. yardımcı olur musunuz?
çok erken canım bozma moralını lutfennKızlar bende bu sabah yaptım ikinci testi hiç çizgi çıkmadı kuruma cizgisi falan da çıkmadı , bugun transfer günü dahi 6.günüm moralim çok bozuldu acaip mutsuzlaştım
İnşallah hayırlısıyla hepimiz güzel sonuclar alalımAllah kolaylık versin sanada,inşallah bu sefer tutunur bebeklerin