- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
Aminnn hepimize nasip olsun rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Yumurtlama olmamasımı gerekiyo transfer için beni bilgilendirirmedler hiç20 günü buluyormuş transferevet benimde donmuş aslında bu ay olucaktı transferim ama iptal oldu şimdi regli bekliyorum inşallah iptal olmazsa aralıkta olacak
O konuyu bennde hiç bilmiyorum ama sstrofem kullanırken olmaması gerekiyor galibaYumurtlama olmamasımı gerekiyo transfer için beni bilgilendirirmedler hiç
Bende sadece estrofem kullanıyorm şuan 1 Aralık'ta transferO konuyu bennde hiç bilmiyorum ama sstrofem kullanırken olmaması gerekiyor galiba
Aralığın ilk transferi senin olacak yaniBende sadece estrofem kullanıyorm şuan 1 Aralık'ta transfer
Kısmet olursa,embryo sayım cok azAralığın ilk transferi senin olacak yani
2 tane 3.gün 1 tane 5.gün embryom var,doktor 3.günü çözdürüp 5.güne ulaştırıp transfer edeckmiş,ne alakaysa valla kafam karıştıAralığın ilk transferi senin olacak yani
Vardır bir bildiği canım doktoruna güven inşallah 3üde sana evlat olur2 tane 3.gün 1 tane 5.gün embryom var,doktor 3.günü çözdürüp 5.güne ulaştırıp transfer edeckmiş,ne alakaysa valla kafam karıştı
Amin inşallah siz nerde tedavi görüyosnzVardır bir bildiği canım doktoruna güven inşallah 3üde sana evlat olur
Bende transfer olucam inşallah regl olunca sorun çıkmazsa. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgtli tüp bebek yaptırıyoruzAmin inşallah siz nerde tedavi görüyosnz
Allah kolaylık versin sanada,inşallah bu sefer tutunur bebeklerinBende transfer olucam inşallah regl olunca sorun çıkmazsa. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgtli tüp bebek yaptırıyoruz
Canım şükret senin yine iyi benim 1 tane dollenmis bakalım o da kaliteli mi 5 yumurtadan 1 tane2 tane 3.gün 1 tane 5.gün embryom var,doktor 3.günü çözdürüp 5.güne ulaştırıp transfer edeckmiş,ne alakaysa valla kafam karıştı
Ya benm rezervim güzel oldgu halde 7 yumurta toplandı 4 ü olgun çıktı canm , bu nasıl olabliyo bilmiyorm yaş 30.inşallah embyon 5.i güne gider dondurulr canımCanım şükret senin yine iyi benim 1 tane dollenmis bakalım o da kaliteli mi 5 yumurtadan 1 tane
Benim rezervim düşük ondan 5tane toplandı canım inşallah bu dollenen kalıtelı cikarYa benm rezervim güzel oldgu halde 7 yumurta toplandı 4 ü olgun çıktı canm , bu nasıl olabliyo bilmiyorm yaş 30.inşallah embyon 5.i güne gider dondurulr canım
Kaliteli olmasa döllenmezdi canım merk etme içini ferah tutBenim rezervim düşük ondan 5tane toplandı canım inşallah bu dollenen kalıtelı cikar
Bakalım canım 5.gune giderse dondurulcak adet olunc gitcemKaliteli olmasa döllenmezdi canım merk etme içini ferah tut
3.günde dondurabliyolarBakalım canım 5.gune giderse dondurulcak adet olunc gitcem
Bakalım canım ne zaman dondurulcak bekliyoruz canım3.günde dondurabliyolar
Hayırlı haberler alırsın inşallah,insan tlfon çalınca bile korkuyor stres oluyoBakalım canım ne zaman dondurulcak bekliyoruz canım
Ben 21inde oldum, östrojen almaya başladım, sizin ne zaman? Insallah hayirlisiyla guzel sonuclara ulasirizBende regl bekliyorum bu hafta olucam inşallahSenin ne zaman