Hoşgeldin canım muhtemeelen aynı günlere denk gelicezKizlar gunaydin,
31 ekimde opu olmustum. Dun 2. Reglimi oldum, bugun transfer hazirliklarina basladik.
Hoca dogal siklus deneyelim dedi. 7 embriyom var. 4u cok iyi kalite, 2si orta, 1i de orta-az kalite. Haftaya cuma kontrolum var, tahmini 2-3 ocak gibi de transfer.
BEN GEÇEN HAFTA YAZDIRDIM VENÖZ TANISI İLE YAZILIYOR.Kan sulandırıcıyımı sağlık ocağına yazdırdınız. Ben hiçbir şekilde yazdıramıyorum Aile hekimi yetkiyi aldılar artık dedi denedi yazamadıd kendi annesi covidken anneme bile yazamamıştım dedi
Çatlatma iğneside olmuşsun galiba onun etkiside kalmış olabilirmi bilmiyorum da bence artık koyulaşma takibi yap yarın koyulaşırsa var demektirİnşallah canım bundan sonrası asıl daha stresliymiş
Rapor varsa yaZabiliyorum diyor banaBEN GEÇEN HAFTA YAZDIRDIM VENÖZ TANISI İLE YAZILIYOR.
RAPORUM YOKTU BENİM ESTROFEMDE 5 KUTU YAZDIRIYORDUM OKSAPARI 1 KUTU YAZABİLİYIOR 10 GÜNLÜK. DAHA 1 HAFTA ÖNCE YAZDIRDIM BENRapor varsa yaZabiliyorum diyor bana
Valla geçen aydan beri şu kan sulandırıcılar için gitmediğim kapı kalmadı. Raporda çıkarmıyorlar. İyice yıldım artık çarşamba günü araştırma hastanesi hematolojiye gidicem. İnşallah artık onlar çıkarırda şu eziyetten kurtulurum. Estrofemide sağlık ocağo yazıyormuş ama onada rapor gerekliymiş. Onada uğraşıcam birgün. İşimizi o kadar zorlaştırıyorlarki ya dicek hiçbirşey bulamıyorum Allaha havale ediyorum
Yolklu kesede de bebek oluşmayabiliyor , benim başıma geldi yolk saç oluşmuştu doktor haftaya kalp atışı görürz dedi ama malesef bebek oluşmadı ve kürtaj oldum. İnşallah bu arkadasta böyle olmazCanım dıs gebelik degıl bi kere keseleri gormuşsunuz rahımın içinde. 2 kese bozulmaya başlamış anladıgım kadarıyla ama tek kese içinde yolk gorunuyosa en azından bebek var demektir boş gebelik degıl anlamına gelir. Yolklu kese için beklemek lazım canım. Bozulan 2 kese etkılemiş olabılır degerı beklemek lazım canım 1 haftaya belli olur zateninşallah guzel sonuclar olur
hadi inşallah:) senin de mi doğal siklus.Hoşgeldin canım muhtemeelen aynı günlere denk gelicez
Yazmadı bana da kadın doğum yazdıKan sulandırıcıyımı sağlık ocağına yazdırdınız. Ben hiçbir şekilde yazdıramıyorum Aile hekimi yetkiyi aldılar artık dedi denedi yazamadıd kendi annesi covidken anneme bile yazamamıştım dedi
Ay çok entresan ya bana asla yazmıyor yazamıyorum diyo. Şaka gibi anlamadım gittiRAPORUM YOKTU BENİM ESTROFEMDE 5 KUTU YAZDIRIYORDUM OKSAPARI 1 KUTU YAZABİLİYIOR 10 GÜNLÜK. DAHA 1 HAFTA ÖNCE YAZDIRDIM BEN
Bana da öyle bir kutu kardiyolojiye girdim öyle yazdırdım birde hiç yoktan kendimi kalp ultrasonu ve ekg çekilirken buldumYazmadı bana da kadın doğum yazdı
İçini ferah tut kuzum bende beşinci gün silik çizgi gördüm yarın da kan günüm inşallah sağlıkla ilerliyordur hepimizin2 Tane transfer edilmişti. Çok gerginim açıkcası çizgiyi biraz erken görünce korkularım iyice arttı. Eşime söyleyemedim bile o umutlanmasın diye testin markasını ve sonucu ekledimEki Görüntüle 3177739 Eki Görüntüle 3177740 Eki Görüntüle 3177741
Bende 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum. Hadi hayırlısı olsun hepimiz içinYaş 29
12 aralık taze transfer
3.gün embriyosu
24 aralık test
Ben diyorum ahhh rahım hanım nolur artık bebegı kabul et bak hep birlikte yoruluyoruz böyle olmazDoktorla görüşme fırsatım olmadı ama büyük olasılık rahim içindir canım.
Estrofem, climara bant, e vitamini, redostim diye bir vitamin, corasprin, kan sulandırıcı iğne, folikasit
Rahim değişik bir organ canım ya o ay 8.5 çıkAr bu ay daha fazla çıkar. Birde 8.5 da güzel bir sayo yine de
Onceki transferım 3. Gundu 10. Gunde pozitifi gormuştum 45 ti sonucumBende 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum. Hadi hayırlısı olsun hepimiz için
En stresli sürec 10 gun beklemek zaten canım inşallah iyi haberler alalımİnşallah canım bundan sonrası asıl daha stresliymiş
Özel hastaneye mi gittin canım yoksa devlete mi? Benım direk kan pıhtılaşma için genım var ekg ye falan gerek var mı acabaBana da öyle bir kutu kardiyolojiye girdim öyle yazdırdım birde hiç yoktan kendimi kalp ultrasonu ve ekg çekilirken buldum
Bir kutuda kadın doğuma yazdırdım. Estrofemi unutmuşum o Arada dün aile hekimine yazdırcaktım rapor gerekli dedi onuda her doktor çıkarırmı bilmem dedi bide ona koşturcaz şimdi
Canım bebek oluşmuştur da büyümeden yaşam fonksiyonları durdugu için gorunmicek gunde kalmıştır. Valla 3 ay cok zor kalp duyunca biraz rahatlarızdaYolklu kesede de bebek oluşmayabiliyor , benim başıma geldi yolk saç oluşmuştu doktor haftaya kalp atışı görürz dedi ama malesef bebek oluşmadı ve kürtaj oldum. İnşallah bu arkadasta böyle olmaz
Aaaa o kadar bagısıklığı düşürmüş bende dıyodum acaba etkiliyo mu gercekten bu ilaç bagısıklığıTEST YAPTIRMADIM PROGRAF KULLANDIM MALESEF TUTMADI TRANSFERİM. VE SONRA BAĞIŞIKLIĞIMI ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ MANTAR ÜREDİ VUCUDUMDA 2 AY ONU TEDVAİSİNİ OLDUM VE İNANAILMAZ BAŞ AĞRISI VE HALSİZLİK ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ BENİ.
Nasılsınız durumunuz nasılBende 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum. Hadi hayırlısı olsun hepimiz için
Ay konuşmak lazım onunla gerçekten inşallaj oda bebeği kabul eder bebekte bizi kabul ederBen diyorum ahhh rahım hanım nolur artık bebegı kabul et bak hep birlikte yoruluyoruz böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?