Ben hep uyuyorum acaba normal mi , hep uykudayım gece 8 den sonra gözlerim yanıyor hatta ışık bile midemi bulandırıyor ışığı kapatıp uyuyorumSanki daha çabuk yoruluyor gibiyim enerjim çok çabuk tükeniyor, normalde tam tersi olması gerekir 12.haftadan sonra, bakalım daha 2.trimestr in basindayim inşallah düzelir, ev işlerini eşim hala yaptırmıyor sanırım doğuma kadar yaptirmicak ama zaten çokta ağır iş yapma taraftari değilim, evi süpürme dışında yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum o kadar
Başka bir dr göründünüz mü ? Belki hiç öyle bişey olmicak , nasıl bu kadar emin konuşuyor ki !!!İkiz olan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorum bugün yüzde yüz erken doğum yaşayacağız dedi. Benim boyum 1.50 civarları ve hoca özellikle alan çok dar olduğu için bu kaçınılmaz dedi. Sizler böyle bir uyarı hiç aldınız mı
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , inşallah benim bebeğimde hala benimledir ve iyidirRabbim sağlıkla ilerletsin ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İçinizi ferah tutun pozitif düşünün hep. Buraya kadar ilerledi inşallah sağlıkla da kucağınıza alacaksınız
Evet kuzum valla bende iki hafta zor dayaniyorum pzt günü kontrole gidecem inşallah çok özledim yaaBelki bebeklerin yerleşimleri rahim ağzına yakın diyedir. Gerçekten sağlıkla gelip yaşasınlar yeter. Bunca zaman geçince insan artık iyice bağlanıyor. Doktorum 3 hafta sonra gel diyor ben 1 hafta sonra dayanamayıp gidiyorum görmek için
Almadım ben canımİkiz olan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorum bugün yüzde yüz erken doğum yaşayacağız dedi. Benim boyum 1.50 civarları ve hoca özellikle alan çok dar olduğu için bu kaçınılmaz dedi. Sizler böyle bir uyarı hiç aldınız mı
Ben de öyle. Haftada bir gidiyorum bebişlerimi görmeyeBelki bebeklerin yerleşimleri rahim ağzına yakın diyedir. Gerçekten sağlıkla gelip yaşasınlar yeter. Bunca zaman geçince insan artık iyice bağlanıyor. Doktorum 3 hafta sonra gel diyor ben 1 hafta sonra dayanamayıp gidiyorum görmek için
Ben de bu hafta başlicam okula. Yormadan zorlamadan hayata devam edicez bi şekildeBen 14. Haftamı bitirdim canım ve epeydir okula gidiyorum çalışıyorum yemeğimi basit ev işlerini kendim yapmaya çalışıyorum ama yorulmadan ve ağır kaldırmadan az az olabildiğince dinlenerek. Ama günlük hayatıma döneli çok oldu.
Bende ıkızlere hamıleyım böyle bısey denmedı ama net konuşması doğru degıl herkesın bunyesı farklı.Rahım agzı uzunluğunun güzel takıp edılmesı lazım soyledımı doktor kac mm olduğunu.İnşAllah hıc dıkıs atılmasına gerek kalmaz zamanında kucağımıza alırızİkiz olan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorum bugün yüzde yüz erken doğum yaşayacağız dedi. Benim boyum 1.50 civarları ve hoca özellikle alan çok dar olduğu için bu kaçınılmaz dedi. Sizler böyle bir uyarı hiç aldınız mı
Bendede hep var sarı akıntı dr söyledim eğer kokusu yoksa normal dedi , kaşıntı yanma ve koku yoksa bir sıkıntı olmaz normaldir dedi , iki dr sordum ama yine dr bilgilendirinKızlar 11. Haftam bıtmek üzere 10 gundur falan afedersınız sarı gıbı akıntım oluyo normalmı sızlerdede oluyomu ıkız gebelık bu arada.her ıhtımale karşı pzartesı gıtcem doktora
Dr her hafta kabul ediyor mu ? Bana 3 hafta sonra gel dedi ben daha erken gelsem olurmu dedim gerek yok dediBen de öyle. Haftada bir gidiyorum bebişlerimi görmeye
Geçmiş olsun canım dün proluton depot vuruldunmuBenim yine kanamam oldu hiç anlamıyorum niye böyle oluyor iki gündür hep yatıyorum
Projestron yaptım 50 mg 12 saate bir ve 6 tane fitil kullandım , artık psikoloji kalmadı , şimdi dr gitmek istedim hastanelerin hiç birinde kadın dr yok , enteresan bişey , nasıl kadın doğum yok anlamadım , yarın da pazar yine yok , pazartesine kadar kafayı yicemGeçmiş olsun canım dün proluton depot vuruldunmu
Bendede öyle bir taraf bir taraftan daha şiş duruyor bebeğin olduğu taraf heralde daha şişBende 11+5 günlük hamileyim kendim bulantılardan ve iştahsızlıktan kaynaklı 11 kilo verdim hiç karnım çıkmadı sadece sol taraf şiş gibi sağ taraf daha inik duruyor
Böyle tek tarafin şişmesi normal mi onu merak ediyorum
Kötü denk gelmiş canımProjestron yaptım 50 mg 12 saate bir ve 6 tane fitil kullandım , artık psikoloji kalmadı , şimdi dr gitmek istedim hastanelerin hiç birinde kadın dr yok , enteresan bişey , nasıl kadın doğum yok anlamadım , yarın da pazar yine yok , pazartesine kadar kafayı yicem
Ordaki dr lar o kadar yoğun oldukları halde çok anlayışlılar ve konuşkan burda valla dr lar hem çok sinirli hem cımbızla ağızlarından laf alıyorum , bişey anlatıncada tıbbı bir dille anlatıyorlar hiç bişey anlamıyorum zaten sorduğumdada ne demek olduğunu tavırlı cevap alıyoruz , valla kos koca şehirde hiç bir hastanede kadın dr yokKötü denk gelmiş canımneyse stres yapmamaya çalış bir gün daha bekle bakalım inan Rabbim nasip ettikten sonra kanama nin sancinin hiçbir önemi yok bende en son 10.haftamda öyle yoğun kanama yaşadım bak daha yeni yeni bitti lekelenme ler 15+2 yim hatta özelde takip eden doktorum bile düşük yapacağımı düşünmüştü ama çok şükür bebeğim benimle hâlâ da söyler bizi çok korkuttu Minnoş diye
Kırmızı mı rengi? Yoğunluğu nasıl ?Projestron yaptım 50 mg 12 saate bir ve 6 tane fitil kullandım , artık psikoloji kalmadı , şimdi dr gitmek istedim hastanelerin hiç birinde kadın dr yok , enteresan bişey , nasıl kadın doğum yok anlamadım , yarın da pazar yine yok , pazartesine kadar kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?