2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben hep uyuyorum acaba normal mi , hep uykudayım gece 8 den sonra gözlerim yanıyor hatta ışık bile midemi bulandırıyor ışığı kapatıp uyuyorum

Başka bir dr göründünüz mü ? Belki hiç öyle bişey olmicak , nasıl bu kadar emin konuşuyor ki !!!

Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , inşallah benim bebeğimde hala benimledir ve iyidir

Evet kuzum valla bende iki hafta zor dayaniyorum pzt günü kontrole gidecem inşallah çok özledim yaa

Almadım ben canım

Ben de öyle. Haftada bir gidiyorum bebişlerimi görmeye

Ben de bu hafta başlicam okula. Yormadan zorlamadan hayata devam edicez bi şekilde

Bende ıkızlere hamıleyım böyle bısey denmedı ama net konuşması doğru degıl herkesın bunyesı farklı.Rahım agzı uzunluğunun güzel takıp edılmesı lazım soyledımı doktor kac mm olduğunu.İnşAllah hıc dıkıs atılmasına gerek kalmaz zamanında kucağımıza alırız benı de 3 hafta sonrq çağırdı bende bı hafta gecınce merak edıyorum

Kızlar 11. Haftam bıtmek üzere 10 gundur falan afedersınız sarı gıbı akıntım oluyo normalmı sızlerdede oluyomu ıkız gebelık bu arada.her ıhtımale karşı pzartesı gıtcem doktora

Kızlar 11. Haftam bıtmek üzere 10 gundur falan afedersınız sarı gıbı akıntım oluyo normalmı sızlerdede oluyomu ıkız gebelık bu arada.her ıhtımale karşı pzartesı gıtcem doktora
Bendede hep var sarı akıntı dr söyledim eğer kokusu yoksa normal dedi , kaşıntı yanma ve koku yoksa bir sıkıntı olmaz normaldir dedi , iki dr sordum ama yine dr bilgilendirin

Bana kalsa her gün gidilse her gün gitmek istiyorum ama aklınızda bulunsun usg ye sık girmemek gerekiyormuş, ses dalgaları yayıyormuş ve bebeği rahatsız ediyormuş. Yani birazcık sabretmemiz gerekiyor, Allah muhafaza aksi bir durum olmadıkça doktorunuzun rutininden çıkmayın bence

Bende 11+5 günlük hamileyim kendim bulantılardan ve iştahsızlıktan kaynaklı 11 kilo verdim hiç karnım çıkmadı sadece sol taraf şiş gibi sağ taraf daha inik duruyor
Böyle tek tarafin şişmesi normal mi onu merak ediyorum

Geçmiş olsun canım dün proluton depot vuruldunmu
Projestron yaptım 50 mg 12 saate bir ve 6 tane fitil kullandım , artık psikoloji kalmadı , şimdi dr gitmek istedim hastanelerin hiç birinde kadın dr yok , enteresan bişey , nasıl kadın doğum yok anlamadım , yarın da pazar yine yok , pazartesine kadar kafayı yicem

Bendede öyle bir taraf bir taraftan daha şiş duruyor bebeğin olduğu taraf heralde daha şiş

Kötü denk gelmiş canım neyse stres yapmamaya çalış bir gün daha bekle bakalım inan Rabbim nasip ettikten sonra kanama nin sancinin hiçbir önemi yok bende en son 10.haftamda öyle yoğun kanama yaşadım bak daha yeni yeni bitti lekelenme ler 15+2 yim hatta özelde takip eden doktorum bile düşük yapacağımı düşünmüştü ama çok şükür bebeğim benimle hâlâ da söyler bizi çok korkuttu Minnoş diye

Ordaki dr lar o kadar yoğun oldukları halde çok anlayışlılar ve konuşkan burda valla dr lar hem çok sinirli hem cımbızla ağızlarından laf alıyorum , bişey anlatıncada tıbbı bir dille anlatıyorlar hiç bişey anlamıyorum zaten sorduğumdada ne demek olduğunu tavırlı cevap alıyoruz , valla kos koca şehirde hiç bir hastanede kadın dr yok yani arasak gelirler mi diyorum bu gün cümartesi telefonu açmazlar diyorlar bize nasıl kadın dr anlamadım bu nasıl bi rahatlık seviyesi

Kırmızı mı rengi? Yoğunluğu nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…