Biraz azaldı sanki çok şükür geçen olduğu gibi olmadı ama yerinden hiç kalkmadım leoba hariç akşamda proloton depot yaptıracam , Salı günü bi dr tan randevu aldım ona gidicemKanamanız ne durumda peki kırmızı mı geliyor rengi hiç azalma olmadı mı
Ben her gün 6 tane fitil kullanıyorum ama sabah hemen bi iğne yaptım , bu gün akşamda proloton depot yapıcam , dr vermiyor ama ben yapıcam , onun ne umrunda ki düşse bileKuzucum ben hâlâ hafta da bir kez proluton depot vurulmaya devam ediyorum günlük de iki tane fitil kullanıyorum
Şifa olsun inşallah canımBen her gün 6 tane fitil kullanıyorum ama sabah hemen bi iğne yaptım , bu gün akşamda proloton depot yapıcam , dr vermiyor ama ben yapıcam , onun ne umrunda ki düşse bile
Gecmis olsun kibris hanim, kanamaniz durdu mu?Valla şimdi eşime söyledim gelirken bi proloton depot alsın hemen vurulucam , valla dr ne umrunda düşerse düşsün diyor , hemşireye iğne yapiyim diyorum yok diyor şuan zaten senin vücut salgılıyor progestron diyor , madem öyle niye kanama olunca proloton depot yaptırıyorlar ! Valla burda hasateneye gitsen bile düşücekse düşer bişey yapamayız gidin dinlenin diyorlar geçen seferden biliyorum
Hiç strese girmeyin stres çok etkiliyor sadece uzanın tesbih çekin dua edin bacaklarınızın altına yastık kpyun birşey olmayacak Allah’ın izniyle dualarımız sizinle bizi de habersiz bırakmayınBiraz azaldı sanki çok şükür geçen olduğu gibi olmadı ama yerinden hiç kalkmadım leoba hariç akşamda proloton depot yaptıracam , Salı günü bi dr tan randevu aldım ona gidiceminşallah hala orda ve sapa sağlamdır
Merhaba çok şükür durdu ama sabah yine biraz kahve rengi gibi kan geldi , tam kahve değildi sanki ama anlamadım , inşallah bir daha gelmezGecmis olsun kibris hanim, kanamaniz durdu mu?
Çok teşekkür ederim , dünden beri hep uzanıyorum , inşallah bişey olmamıştırHiç strese girmeyin stres çok etkiliyor sadece uzanın tesbih çekin dua edin bacaklarınızın altına yastık kpyun birşey olmayacak Allah’ın izniyle dualarımız sizinle bizi de habersiz bırakmayın
12+4 olduk. Yemek yapıyorum kendimi çok yormadan, ama ev temizliğine hiç girişmedim düşünmüyorum da açıkçası. Annem geliyor yardıma sağ olsun. Çünkü ister istemez güç istiyor yoruluyorsun. Tedirgin olacağıma bi şey oldu mu olacak mı gibisine ev kirli kalsın; kafam rahat olsun modundayım12.haftaya giren ve bitiren arkadaşlarım artık kendi işlerinizi kendiniz yapıyor musunuz? Yemek yapmak temizlik vs. gibi
Ben de hala bişi yapmıyorum arada bi toz alıyorum o kadar. Doktorum kendini çok zorlamadan yapabilirsin dedi ama bilmiyorum. Haftaya işe başlicam mecbur12+4 olduk. Yemek yapıyorum kendimi çok yormadan, ama ev temizliğine hiç girişmedim düşünmüyorum da açıkçası. Annem geliyor yardıma sağ olsun. Çünkü ister istemez güç istiyor yoruluyorsun. Tedirgin olacağıma bi şey oldu mu olacak mı gibisine ev kirli kalsın; kafam rahat olsun modundayım
Merhaba,12.haftaya giren ve bitiren arkadaşlarım artık kendi işlerinizi kendiniz yapıyor musunuz? Yemek yapmak temizlik vs. gibi
Sanki daha çabuk yoruluyor gibiyim enerjim çok çabuk tükeniyor, normalde tam tersi olması gerekir 12.haftadan sonra, bakalım daha 2.trimestr in basindayim inşallah düzelir, ev işlerini eşim hala yaptırmıyor sanırım doğuma kadar yaptirmicak ama zaten çokta ağır iş yapma taraftari değilim, evi süpürme dışında yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum o kadar12.haftaya giren ve bitiren arkadaşlarım artık kendi işlerinizi kendiniz yapıyor musunuz? Yemek yapmak temizlik vs. gibi
Ben 11+6 oldum , daha 2 gün önce hiç iş yapmadığım halde kanamam oldu12.haftaya giren ve bitiren arkadaşlarım artık kendi işlerinizi kendiniz yapıyor musunuz? Yemek yapmak temizlik vs. gibi
En iyisi12+4 olduk. Yemek yapıyorum kendimi çok yormadan, ama ev temizliğine hiç girişmedim düşünmüyorum da açıkçası. Annem geliyor yardıma sağ olsun. Çünkü ister istemez güç istiyor yoruluyorsun. Tedirgin olacağıma bi şey oldu mu olacak mı gibisine ev kirli kalsın; kafam rahat olsun modundayım
Ben 14. Haftamı bitirdim canım ve epeydir okula gidiyorum çalışıyorum yemeğimi basit ev işlerini kendim yapmaya çalışıyorum ama yorulmadan ve ağır kaldırmadan az az olabildiğince dinlenerek. Ama günlük hayatıma döneli çok oldu.12.haftaya giren ve bitiren arkadaşlarım artık kendi işlerinizi kendiniz yapıyor musunuz? Yemek yapmak temizlik vs. gibi
Canım bana da bir doktor şöyle bir yorum yapmıştı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama gebeliğin ilk aylarında kanama problemi yaşayanlar genelde erken doğum yapabiliyormus benim tek bebişİkiz olan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorum bugün yüzde yüz erken doğum yaşayacağız dedi. Benim boyum 1.50 civarları ve hoca özellikle alan çok dar olduğu için bu kaçınılmaz dedi. Sizler böyle bir uyarı hiç aldınız mı
Belki bebeklerin yerleşimleri rahim ağzına yakın diyedir. Gerçekten sağlıkla gelip yaşasınlar yeter. Bunca zaman geçince insan artık iyice bağlanıyor. Doktorum 3 hafta sonra gel diyor ben 1 hafta sonra dayanamayıp gidiyorum görmek içinCanım bana da bir doktor şöyle bir yorum yapmıştı ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama gebeliğin ilk aylarında kanama problemi yaşayanlar genelde erken doğum yapabiliyormus benim tek bebişsağlıkla gelsin de mınnosum başka bir şey istemiyorum
Rabbim sağlıkla ilerletsin ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İçinizi ferah tutun pozitif düşünün hep. Buraya kadar ilerledi inşallah sağlıkla da kucağınıza alacaksınızBen 11+6 oldum , daha 2 gün önce hiç iş yapmadığım halde kanamam olduo yüzden ev işini bırak kalkıp oturtamıyorum bile hep uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?