2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Türkiye'de olsaydınız anında yatırır pruluton Depot vururlardi size tüp bebeği yapan doktorunuzun tavrı hemşiresi hiç hoş değil resmen ciddiye almıyorlar sizi
Maalesef , burda başka dr gittiğimde bile onlarda biz bilet yapamayız drunuza sorun diyorlar , geçen dr yalvardım eşim iki kere yanına gitti ben ilaç yazamam kendi dr bekleyin dedi , bende bu gün progestan iğnesi yaptın hemde fitil kullandım yani dr iğne istemez dedi ama ben dinlemedim proloton depot dr kesinlikle yapma dedi onuda zaten anlamıyorum niye , araştırdım hiç bir zararı yokmuş bebeğe ve anneye

Hay Allah, şimdi anladım siz Kıbrıs'tasınız, ondan biraz farklı. 11+5'miş yavrum kocaman olmuş 1-2 güncüğü kalmış 12.hafta için . burda da 12. haftaya kadar ilaca tüp bebek uzmanınız karar verir diyorlar ama kanamalı hastayı da tek fitille başbaşa bırakmıyorlar tüp bebekçiler de. 500 mg Proluton depot artı 50 mg progestan hatta ve hatta üstüne serumla yatış veren de çok var. Akıllılık etmişsiniz progestan iğnesini o zaman. 12. haftayı kabul ediyorlarsa 2 gün erken söyleyin adetinizi, kimse kaydını tutmuyor zaten en fazla usg'de bebek bikaç gün geride çıkar. Hiç rahat etmedik valla, iyi bi hekim baksın görsün inşallah

bikaç tane saçma makale var ona dayanarak yapmayın diyolar ama ben ilk gebeliğimde de gayet yaptırdım. bunda da yaptırdım hiç bişey olmadı. ilkini doğurdum öbürü de karnımda 13 haftalık oldu, hani bunu doğurmadık daha tamam ama . değmedi mi yani şimdi risk bile aldıysam ...

Ben 3 progestan fitil bir prolutex vuruluyordum her gün ama kanaman olursa haftada iki pruluton vururuz dediler bana sizinkiler in böyle yapması çok tuhaf yerinizde olsam başka doktora gider tüp bebek olduğunu söylemedim yada iki gün büyük söyler ilaç yazdırirdim bilmiyorum çok zor bir durum

2 gün sonra tekrar edin inşallah yükselir, yükselmez de kimyasal olursa da kendinizi üzmeyin hayırlısı buymuş deyin dinlenin. doktorunuz da nedenlerini araştırır zaten . inanın, az çok eski mesajları okuyorsunuz. 500'lerle 600'lerle başlayıp gene sağlıklı ilerlemediği de çok oluyor. Büyüyüp kaybedince daha acı. Tüp bebek hepimizin acı tatlı bir sınavı oluyor malesef

Arafta kaldım üzülimmi sevinimmi allak bullak oldum ne uyku var ne bişey hiç tadım yok psikolojimi sağlam tutamıyorum

Arafta kaldım üzülimmi sevinimmi allak bullak oldum ne uyku var ne bişey hiç tadım yok psikolojimi sağlam tutamıyorum
Haklısınız, negatif deseniz değil pozitif deseniz o da tam değil. Yiyecek ekmeği varsa yükselir inşallah. kaç günlük embriyo transferiydi ? 3 günlükler daha yavaş yükseliyor

Rabbim sabır versin. İnşallah hiç ummadığın anda Rabb'im sağlıkla hayırlı bir evlat versin kuzum
Amin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah bu günlerde gecicek çok teşekkür ederim aminn

Pes etmek yok rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah biraz kafanı toplarsın hem bende çok korkuyorum pazartesi doktora gidicem benimde kanamam olmuştu çok riskli haftalar demekki bu haftalar
Korkma hiç sakin ol stressiz ol inşallah birşey olmayacak bebeğine
Aminn canım amin inşallah. Herşey bizim için işte ne desek anlamsız vardır rabbimin bir bildiği
Çok üzüldüm canım ya inan ne diyeceğimi bilemedim rabbim inşallah duracagindan hayırlı tez vakitte nasip etsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla nasip artık
Ah canım üzülme bebişin etkilenmesin. Vardır rabbimin bir bildiği ne diyelim elden birşey gelmiyor. Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah gecicek bu günler
Mesajınızı yeni okudum çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla

Valla şimdi eşime söyledim gelirken bi proloton depot alsın hemen vurulucam , valla dr ne umrunda düşerse düşsün diyor , hemşireye iğne yapiyim diyorum yok diyor şuan zaten senin vücut salgılıyor progestron diyor , madem öyle niye kanama olunca proloton depot yaptırıyorlar ! Valla burda hasateneye gitsen bile düşücekse düşer bişey yapamayız gidin dinlenin diyorlar geçen seferden biliyorum

Tabi canım bende okudum diyabet yaparmış,ama Inglizce bir makalede okudum baya bi araştırmadan sonra bebeğe ve anneye hiç bir zararı olmadığı kanaatine varmışlar

Aynen öyle valla artık kafama göre yapıcam , eşime dedim gelirken alsın sabah progestan 50 mg vuruldum , ve fitil kullandım akşam proloton depot 500 mg vurulucam bi tane ,

Aynen öyle valla artık kafama göre yapıcam , eşime dedim gelirken alsın sabah progestan 50 mg vuruldum , ve fitil kullandım akşam proloton depot 500 mg vurulucam bi tane ,
Kanamanız ne durumda peki kırmızı mı geliyor rengi hiç azalma olmadı mı

Kuzucum ben hâlâ hafta da bir kez proluton depot vurulmaya devam ediyorum günlük de iki tane fitil kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…