• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Nasıl olmuş çok üzüldüm şuan çok

Benimkide çok sağlıklıymiş hiç bir sorunu yokmuş kızımın 8+1 de durdu benimde seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun ne desek ne söylesek boş ama geçiyor bir süre sonra azalıyor elimizden geleni yaptık biz ilaçlar yatmalar dualar olmayınca olmuyor elbet birgün olur inşallah

Hiç bir bilgim yok hiç bir şey yoktu yani dediğin gibi olmayınca olmuyormuş demekki.

Ne diyorsun? Nasil yani? 4ünde degil miydi kontrolün cookie.cim? 😔 kanama falan birsey mi oldu?
Yok canım birşey yoktu geçen hafta gitmiştim ya burada doktora. O haftaya gel demişti bana. Bende cumartesi gidicektim tüp doktoruna yola cıkcam bir gideyim riskim falan varmı yola cıkmadan göreyim dedim. Öyle öğrendik

çok üzgünümmm,
Allahım sen buyuuksun ya, kanaman mı arttı kuzu nasıl gıttın?
pgt lı saglıklı gelıp bu nasıl olabılıyor acaba onu anlayamıyorum,
Rabbımın takdırı ıste gercekten ne yapsak , ne etsek de olmayınca olmuyor..
inşallah bır yanılma vardır kuzum ya :KK43:
Yok canım artmamıştı. Öyle gittim geçen hagta çağırmıştı zaten burdaki doktor. Bende bugün gideyim dedim.
Yani 3 kere bakıldı ultrasondan malesef yok canım 😞

Yok canım artmamıştı. Öyle gittim geçen hagta çağırmıştı zaten burdaki doktor. Bende bugün gideyim dedim.
Yani 3 kere bakıldı ultrasondan malesef yok canım 😞
Rabbim sabır versin. İnşallah hiç ummadığın anda Rabb'im sağlıkla hayırlı bir evlat versin kuzum ❤️🤲

Yok canım demedi beniöde sormak aklıma gelmedi açıkcası
gerçekten çok üzgünüm ne denir bilmiyorum, burdaki her biriniz sanki yakınımmışsınız gibi olumsuz bi haber alınca gerçekten çok üzülüyorum, Rabbim sabrını versin inşallah her şer de bi hayır vardır, inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını doldurur 🙏💕

Cumartesi kendi doktoruma gitcektim yola çıkcaktım gitmeden bir burdaki doktora görüneyim dedim canım. Zaten burdaki doktorum geçen hafta haftaya gel demişti. Öyle rutin kontrol gibiydi yani. Hastanenin ulttrason bölümüde baktı canım hem vajinal hem karından malesef yok😞
Pes etmek yok rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah 🤲🤲 biraz kafanı toplarsın hem bende çok korkuyorum pazartesi doktora gidicem benimde kanamam olmuştu çok riskli haftalar demekki bu haftalar 🥲🥲

Cumartesi kendi doktoruma gitcektim yola çıkcaktım gitmeden bir burdaki doktora görüneyim dedim canım. Zaten burdaki doktorum geçen hafta haftaya gel demişti. Öyle rutin kontrol gibiydi yani. Hastanenin ulttrason bölümüde baktı canım hem vajinal hem karından malesef yok😞
Ah canım benim kelimeler yetersiz kalıyor bu durumda çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah Allah en kısa zamanda kucağını doldurur sağlıkla üzme kendini dicem ama biliyorum boş , Allah’ın izniyle en kısa zamanda yavruna kavuşursun 🤲🤲🤲🤲 dualarım seninle 🤲🤲🤲

Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı 😒
merhaba, oksapar ile coraspinin farkı ne biliyor musunuz? Coraspin yeterli olmuyor mu acaba oksapar yerine. Ya da neden ikisi birden kullanılması gerekiyor?

Yok canım birşey yoktu geçen hafta gitmiştim ya burada doktora. O haftaya gel demişti bana. Bende cumartesi gidicektim tüp doktoruna yola cıkcam bir gideyim riskim falan varmı yola cıkmadan göreyim dedim. Öyle öğrendik
Vallahi bugün baş ağrısından kafami kaldiramadim 😔 az once esimle telefonda konuşurken seni anlattim çok üzüldüm böyle böyle diye senin ondan başın ağrımıştır dedi, vallahi o kadar üzüldüm ki, bizi normal gebe kalanlar anlamaz 😔 ama Allah büyük Cookieciğim, elbet var hepimizin hakkında bir tasarrufu, kalbim sizinle ❤️

merhaba, oksapar ile coraspinin farkı ne biliyor musunuz? Coraspin yeterli olmuyor mu acaba oksapar yerine. Ya da neden ikisi birden kullanılması gerekiyor?
Corasprin her tüp bebeğe veriliyor oksopar daha güçlü bir kan sulandırıcı sebebsiz düşüklere ve kan pıhtılaşmasi varsa veriliyor doktorunuz verdiyse kullanmamazlik yapmayın mesela ben corasprin kullanırken dişçiye gidebiliyordum ama oksoparda kabul etmedi ayrıca e nabiza da oksopar kullanmaya başladığım tarihi yazdım önemli notlara başınıza gelen kazada bilinmesi gereken birşey Allah korusun

Corasprin her tüp bebeğe veriliyor oksopar daha güçlü bir kan sulandırıcı sebebsiz düşüklere ve kan pıhtılaşmasi varsa veriliyor doktorunuz verdiyse kullanmamazlik yapmayın mesela ben corasprin kullanırken dişçiye gidebiliyordum ama oksoparda kabul etmedi ayrıca e nabiza da oksopar kullanmaya başladığım tarihi yazdım önemli notlara başınıza gelen kazada bilinmesi gereken birşey Allah korusun
Teşekkür ederim. Doktorum sadece Oksapar verdi. Oksapar zaten kullanıyorum ama coraspini de bir önceki reçeteye yazmıştı ama transferden sonra kullan demedi yeni verdiği reçetede de yoktu. Unutmuş olabileceğini düşünüyorum. Daha sonra doktoruma bunu bir kaç farklı soruyla birlikte sordum ancak buna cevap vermedi. Aklım karıştı. Transferden sonra sadece Oksapar kullandım şu an pozitif. Bende Protein S eksikliği de var. O yüzden oksapar ın yetersiz olacağını düşündüğüm için coraspine de başlamayı düşünüyorum. Zaten ikisini birden kullanan çok var ve zararı yok galiba. Bu yüzden farklını sordum. Oksaparın daha güçlü olduğunu bilmiyordum. Hatta iğne yaparken falan hiç kanama olmadığı için biraz yetersiz geliyor gibi de geldi.

Teşekkür ederim. Doktorum sadece Oksapar verdi. Oksapar zaten kullanıyorum ama coraspini de bir önceki reçeteye yazmıştı ama transferden sonra kullan demedi yeni verdiği reçetede de yoktu. Unutmuş olabileceğini düşünüyorum. Daha sonra doktoruma bunu bir kaç farklı soruyla birlikte sordum ancak buna cevap vermedi. Aklım karıştı. Transferden sonra sadece Oksapar kullandım şu an pozitif. Bende Protein S eksikliği de var. O yüzden oksapar ın yetersiz olacağını düşündüğüm için coraspine de başlamayı düşünüyorum. Zaten ikisini birden kullanan çok var ve zararı yok galiba. Bu yüzden farklını sordum. Oksaparın daha güçlü olduğunu bilmiyordum. Hatta iğne yaparken falan hiç kanama olmadığı için biraz yetersiz geliyor gibi de geldi.
Oksopar 4000lik corasprin 100lük farkı çok büyük belki gerekli görmedi ama ben 3 transferimde de ikisini birden kullandım kanama lekelenme olursa kesiliyor sadece gebelik takibi yapan doktorumda ısrarla corasprin kullanıyorsun oksapar da var yeterli bunlar demişti

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var dün gece yine kanamam oldu , dua edin bebeğime bişey olmasın 🤲🤲🤲🤲 teşekkür ederim
Rabbim yardımcın olsun canım bebeğini sana bağışlasın doktoruna haber ver veya kontrole git mutlaka. Yine uzan ayakta durma sıcak duş alma ve yastık koy ayak altına yükselti olsun

Allaj razı olsun canım inşallah 🤲🏼
Canım inan zaten şok oldum çok üzüldüm ne denir onuda bilemiyorum gerçekten başından beri yazışıyoruz görmesekte birbirimizi arkadaş gibi olduk hepimiz. Biraz dinlenme sonrası tekrar dene canım sonuçta kalabiliyorsun tedaviye yanıt veriyor vücudun dilerim rabbim çok aratmasın ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte. Vardır bunda da bir hayır inanıyorum güzel olacak, dualarımdasın🙏🏻

Back