Hiç kalkmadan uzanıyorum sadece tuvalete gidiyorum dr tan haber bekliyorum , maalesef buradaki dr lar hiç bişey yapmıyor tüp bebek olduğunu anlayınca kendi dr unuzu arayın diyorlar o yüzden beklicem kendi dr haber versin , geçen kanamada ikizlerin biri gitti inşallah bu sefer bişey olmazRabbim yardımcın olsun canım bebeğini sana bağışlasın doktoruna haber ver veya kontrole git mutlaka. Yine uzan ayakta durma sıcak duş alma ve yastık koy ayak altına yükselti olsun
Çok geçmiş olsun canımHiç kalkmadan uzanıyorum sadece tuvalete gidiyorum dr tan haber bekliyorum , maalesef buradaki dr lar hiç bişey yapmıyor tüp bebek olduğunu anlayınca kendi dr unuzu arayın diyorlar o yüzden beklicem kendi dr haber versin , geçen kanamada ikizlerin biri gitti inşallah bu sefer bişey olmaz
Allahım yavrunu sana bagıslasın canım benım ınsallah hıc bırsey olmayacakHiç kalkmadan uzanıyorum sadece tuvalete gidiyorum dr tan haber bekliyorum , maalesef buradaki dr lar hiç bişey yapmıyor tüp bebek olduğunu anlayınca kendi dr unuzu arayın diyorlar o yüzden beklicem kendi dr haber versin , geçen kanamada ikizlerin biri gitti inşallah bu sefer bişey olmaz
Çok teşekkür ederim inşallahAllahım yavrunu sana bagıslasın canım benım ınsallah hıc bırsey olmayacak
Geçen kanamadan yoğunluğu sanki daha az ama yinele fazla kan geldiÇok geçmiş olsun canımyine aynı yoğunlukta mi kanama yaşıyorsun
Allah evladını sana bağışlasın, su iç ayaklarını kalp hizasında uzat ( ayağının altına yastık koy mesela), pencereyi aç içeri taze hava girsin. derin nefes al 4 saniye tut ve bırak. bunu biraz yap. nefes nasıl işe yarıyor anlatamam. Allah senin nefesinden, oksijeninden ona da nasiplendirsin bol bol. tabi ki bolca duaHiç kalkmadan uzanıyorum sadece tuvalete gidiyorum dr tan haber bekliyorum , maalesef buradaki dr lar hiç bişey yapmıyor tüp bebek olduğunu anlayınca kendi dr unuzu arayın diyorlar o yüzden beklicem kendi dr haber versin , geçen kanamada ikizlerin biri gitti inşallah bu sefer bişey olmaz
Doktoru veya hemşireni bi daha ara benim durumum acil de, ona göre hemen bi reçete yazıp whatsapptan veya mailden yollasınlar gerekirse kanamayı durdurmak için . biz öyle yaptıkGeçen kanamadan yoğunluğu sanki daha az ama yinele fazla kan geldikıp kırmızı kalbim çıkacaktı yerinden çok korkuyorum Buda gidecek diye inşallah bişey olmaz
Çok teşekkür ederim amin , inşallahAllah evladını sana bağışlasın, su iç ayaklarını kalp hizasında uzat ( ayağının altına yastık koy mesela), pencereyi aç içeri taze hava girsin. derin nefes al 4 saniye tut ve bırak. bunu biraz yap. nefes nasıl işe yarıyor anlatamam. Allah senin nefesinden, oksijeninden ona da nasiplendirsin bol bol. tabi ki bolca dua
Şimdi hemşire yazdı , dr beye sorup geri dönecek dedi ama dr 9 da geliyor hastaneye , bilmiyorum haberini bekliyorum sabah hem fitil kullandım hem kendim onlar söylemeden progestan 50 mg iğnesini yaptım , dedim beklemeyim , bakiyim ne diyecek şimdiDoktoru veya hemşireni bi daha ara benim durumum acil de, ona göre hemen bi reçete yazıp whatsapptan veya mailden yollasınlar gerekirse kanamayı durdurmak için . biz öyle yaptık
Rabbim korusun bebeğini kuzum bunu da atlatacaksin Allah'ın izniyleGeçen kanamadan yoğunluğu sanki daha az ama yinele fazla kan geldikıp kırmızı kalbim çıkacaktı yerinden çok korkuyorum Buda gidecek diye inşallah bişey olmaz
İyi yapmışsın insiyatif alarak , bazen dakika bile önemli. biz de aynen hemşireyi darlamıştık devamlı. yanındaki hastaya dalıp bizi unutabiliyorlar çünkü inanılmaz yoğunlar . bize de proluton depot vermişlerdi ve kan sulandırıcıyı(coraspin) kesmişlerdi. iyi olacak inşallahŞimdi hemşire yazdı , dr beye sorup geri dönecek dedi ama dr 9 da geliyor hastaneye , bilmiyorum haberini bekliyorum sabah hem fitil kullandım hem kendim onlar söylemeden progestan 50 mg iğnesini yaptım , dedim beklemeyim , bakiyim ne diyecek şimdi
Amin inşallah atlatırım Allah’ın izniyleRabbim korusun bebeğini kuzum bunu da atlatacaksin Allah'ın izniyle
Şimdi yazdı sadece fitil kullan başka bişeye gerek yok dedi ama ben iğnelerimide yapıcam progestan iğnesi sonuçta bişey olmaz hem fitil hem iğne yapıcamİyi yapmışsın insiyatif alarak , bazen dakika bile önemli. biz de aynen hemşireyi darlamıştık devamlı. yanındaki hastaya dalıp bizi unutabiliyorlar çünkü inanılmaz yoğunlar . bize de proluton depot vermişlerdi ve kan sulandırıcıyı(coraspin) kesmişlerdi. iyi olacak inşallah
kan sulandırıcıyı da mı kesmediler ? bir de kaçıncı haftadasın?Şimdi yazdı sadece fitil kullan başka bişeye gerek yok dedi ama ben iğnelerimide yapıcam progestan iğnesi sonuçta bişey olmaz hem fitil hem iğne yapıcam
Kan sulandırıcıyı 6 haftada kestim , bu gün 11+5 teyimkan sulandırıcıyı da mı kesmediler ? bir de kaçıncı haftadasın?
11. haftada olduğun için fitil yeter dediler demek ki. Ama zaten 12. hafta bitene kadar Allah ne verdiyse kullandık fitiller iğneler herşey bir arada. Gene de bi kanama alanına baksa bi kadın doğumcu keşke kesenin neresinde, büyüklüğü kaç cm vs. Biz 7. haftadan beri normal doktora da gidiyoruz, kanama alanının gitgide küçüldüğünü keseyi etkilemediğini vs. kontrollerde bize hep o söylemişti. Tüp bebek doktorumu 6. haftadan beri görmüyorumKan sulandırıcıyı 6 haftada kestim , bu gün 11+5 teyim
tabi herkesin durumu -gebeliği doktoru farklı görüşte olabilir. benimki sadece fikir ve tedbiren başımdan geçenler11. haftada olduğun için fitil yeter dediler demek ki. Ama zaten 12. hafta bitene kadar Allah ne verdiyse kullandık fitiller iğneler herşey bir arada. Gene de bi kanama alanına baksa bi kadın doğumcu keşke kesenin neresinde, büyüklüğü kaç cm vs. Biz 7. haftadan beri normal doktora da gidiyoruz, kanama alanının gitgide küçüldüğünü keseyi etkilemediğini vs. kontrollerde bize hep o söylemişti. Tüp bebek doktorumu 6. haftadan beri görmüyorum
Ben 6 +4 haftada kanamam oldu sonra kaç kere gittim dr başka dr da gittim , en son gittiğimde hiç kanama alanı kalmamıştı11. haftada olduğun için fitil yeter dediler demek ki. Ama zaten 12. hafta bitene kadar Allah ne verdiyse kullandık fitiller iğneler herşey bir arada. Gene de bi kanama alanına baksa bi kadın doğumcu keşke kesenin neresinde, büyüklüğü kaç cm vs. Biz 7. haftadan beri normal doktora da gidiyoruz, kanama alanının gitgide küçüldüğünü keseyi etkilemediğini vs. kontrollerde bize hep o söylemişti. Tüp bebek doktorumu 6. haftadan beri görmüyorum
Teşekkür ederimtabi herkesin durumu -gebeliği doktoru farklı görüşte olabilir. benimki sadece fikir ve tedbiren başımdan geçenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?