evet kullan bencede, kanama genelde progestan hormonu eksikliğinden oluyor özellikle 7 ve 8.haftadaÖyle yapıyorum canım. Şimdi eşimle konuştum hapada başlıcam yapcak birşey yok onu verende doktor ve o doktor takibimi yapcak nasipse
hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallahSelam hanımlar bugün transferin 6. Günü ben yine test yaptım , galiba kan tahlili gününe kadar günlük bir test yapacağımelhamdülillah bugünde pozitif ve rengi diğer günlere göre daha koyu
inşallah faydası olur canımevet kullan bencede, kanama genelde progestan hormonu eksikliğinden oluyor özellikle 7 ve 8.haftada
Allah Allah neden oluyor acaba..Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı
Bir anlamadık bulamadık canım ya nedenini. Hayırlısı rabbimden artık sağlıklı olsunda başka bişey istmiyırumAllah Allah neden oluyor acaba..
İnşallah kesilir canım bu şekilde gebelik geçiren çok arkadaşım oldu benimde
Aminnn canım inşallah benim içinde sizler aynısınızBurada aylardır sevinçlere ve üzüntülere şahit oldukça hiçbirinizi tanımasam bile üzüntünüz ile gözlerim doldu sevincinizle güldüm kızlar kimi görsem duamı eksik etmedim, inşallah allah hepimize bir evlat nasip etmiştir ve kucağımıza verecektir
yaaa tebrik ederimKızlar benim ikizlerimin de cinsiyetleri belli oldu. İkisi de kız
Teşekkür ederimyaaa tebrik ederimne çabuk belli oldu öyle
evet doğru onda belli oluyor, iyi çıkmasına da çok sevindim, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip olsun hepimize inşallahTeşekkür ederimgenetik tarama testi yaptırmıştım geçen hafta. Çok şükür sonuçlar da iyi çıktı. Cinsiyetleri de belli oluyomuş meğer doktorum söyledi hemen
Aminnn allahm inşallahevet doğru onda belli oluyor, iyi çıkmasına da çok sevindim, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip olsun hepimize inşallah
Ay maşallahKızlar benim ikizlerimin de cinsiyetleri belli oldu. İkisi de kız
Ay evet inşallah canım ya çok doğru..Bir anlamadık bulamadık canım ya nedenini. Hayırlısı rabbimden artık sağlıklı olsunda başka bişey istmiyırum
Hay maşallahKızlar benim ikizlerimin de cinsiyetleri belli oldu. İkisi de kız
senin kanama alanın da olmamış çok şükür, ben de o da vardı. sonra ufaldı ufaldı ve nihayet kayboldu. aynı şey bize de oldu ama tam tersi eşim gaza getirdi önerdikleri doz bitmişti , bi tane de fazladan progesteron al nolacak sanki dediBenimde 1 hafya kan sulandırıcı kesildi ama progestan aynı devam etti. Hatta normal kadın doğum doktor progestan hap verdi birde bunu kullan dedi. Tüp doktoruma sordum şuan kanama alanı falan birşey yok al ilacı ama biz gerek görmedikce kullanma dedi. Ama kanamam kesilmedi ben en sonunda iyice sinirlenip haptan bir tane içtim. Ondan sonra kanamam ciddi oranda azaldı. Ama eşim içtiğimi görünce kıyameti kopardı sen kendi doktorunu nasıl dinlemezsin bçyle birşey yaparsın birşey olursa nolcak diyip bana vicdan yaptırdı bende birdaha içmedim hapı. Kanama kesilince asprine tekrar başladık 3 gün önce ve bugün yine kahverengi yoğunlaştı. İnşallah kırmızıya dönmeden böylece kesilip gider
ben de karpuz gibi yattım, yatmak bana da çok iyi geldi.Öyle yapıyorum canım. Şimdi eşimle konuştum hapada başlıcam yapcak birşey yok onu verende doktor ve o doktor takibimi yapcak nasipse
Ben daha çatlak kremi kullanmıyorum ama haftaya kullanıcam , ama ben zeytin yağı kullanıcam büyük ihtimal , başka bişey değiştirmedim hiçKızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
İnşallah onuda öğrenirsin hemenKızlar benim de ikili test sonucum iyi geldi bebişin de cinsiyetini öğrenemedik dahahaftaya pzt günü kontrol var 15+3 olmuş olacak umarım öğreniriz artık yaa ben hâlâ hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizlerde öyle misiniz bebeğin hareketlerini hissedince inanicam heralde
Benim annemde hep bana ulturasona gitme sık sık zararlı diyordu , sonra kuzenim dr ona sordum bi zararı yok dedi ama bilmiyorum tabi çok sık olursa nasıl olurAyyyy aman, burada o kadar kötü doktor hikayeleri duydum ki devlette =( simdi şusu var busu var der, ben sonra kafama takar boşuna üzülürüm =( bir de cok ultrasona girmek de iyi degil diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış arastirmadim tabii (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?