2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Öyle yapıyorum canım. Şimdi eşimle konuştum hapada başlıcam yapcak birşey yok onu verende doktor ve o doktor takibimi yapcak nasipse
evet kullan bencede, kanama genelde progestan hormonu eksikliğinden oluyor özellikle 7 ve 8.haftada

Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı
Allah Allah neden oluyor acaba..
İnşallah kesilir canım bu şekilde gebelik geçiren çok arkadaşım oldu benimde

Allah Allah neden oluyor acaba..
İnşallah kesilir canım bu şekilde gebelik geçiren çok arkadaşım oldu benimde
Bir anlamadık bulamadık canım ya nedenini. Hayırlısı rabbimden artık sağlıklı olsunda başka bişey istmiyırum

Aminnn canım inşallah benim içinde sizler aynısınız

Teşekkür ederim genetik tarama testi yaptırmıştım geçen hafta. Çok şükür sonuçlar da iyi çıktı. Cinsiyetleri de belli oluyomuş meğer doktorum söyledi hemen
evet doğru onda belli oluyor, iyi çıkmasına da çok sevindim, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip olsun hepimize inşallah

senin kanama alanın da olmamış çok şükür, ben de o da vardı. sonra ufaldı ufaldı ve nihayet kayboldu. aynı şey bize de oldu ama tam tersi eşim gaza getirdi önerdikleri doz bitmişti , bi tane de fazladan progesteron al nolacak sanki dedi Progesteron kanamayı kesince ister istemez insan tüm ümidini ona bağlıyor, eksik olmasın azbişey fazla olsun yeter ki kanaması dursun içerde kalsın bebek psikolojisi oluyor, çaresizlik korku hepsi bir arada. Ama bebek büyüdükçe kahverengiler de geçti 11. haftadan sonra hiç bişey kalmadı. Senin de tez vakitte kahverengilerin de kesilsin, bizim doktorumuz kahverengileri takmadı ama annenin babanın canı sıkılıyor işte...

Kızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
Ben daha çatlak kremi kullanmıyorum ama haftaya kullanıcam , ama ben zeytin yağı kullanıcam büyük ihtimal , başka bişey değiştirmedim hiç aynılarını kullanıyorum

İnşallah onuda öğrenirsin hemen bende inanamıyorum valla dr ulturasonda gösterinde her defasında şaşırıyorum, gözüken benim bebeğim mi diyorum

Benim annemde hep bana ulturasona gitme sık sık zararlı diyordu , sonra kuzenim dr ona sordum bi zararı yok dedi ama bilmiyorum tabi çok sık olursa nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…