2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Brüksel tüp Bebek te yaptiriyorum transfer 18 bin uterin prp embriyo glueyle ilaçlarla beraber en az 30 bin olacak gibi duruyor dondurulmuş 9 embriyom kaldı inşallah kendiliğinden olur gerçekten çok yoruldum

Gecmişten düşük öykün varmıydı ama canım. Yoksa belki ondan üstünde durulmamıştır. Ben direk düşüklerim dolayısıyla tüpe yöneldim. Tüp yapma amacımız pgtydi
Ben hiç gebe kalmamıştim iki denemede negatif olmuştu benim eşimde morfolojik sprem bozukluğu var doğal yolla hamile kalman imkansız demişti doktor ilk deneme olmayinca eşimle ben genetik test yaptırdik kan pıhtılaşmam varmış ikincide oksopar başladık gene tutmadı 3 te embriyo glue ve uterin prp yaptılar tuttu kürtajda bebeğin genetigine baktılar ne bileyim ya keşke başlamadan genetik kan pıhtılaşmasina baksaydik embriyolari ptgli dondursaydik ilk transferde prp ve embriyo glueyi yaptirsaydik maliyet çok daha az olurdu bence 101 bin küsur harcadık ve yine en başa döndük sebebsiz kaldı herşey

Brüksel tüp Bebek te yaptiriyorum transfer 18 bin uterin prp embriyo glueyle ilaçlarla beraber en az 30 bin olacak gibi duruyor dondurulmuş 9 embriyom kaldı inşallah kendiliğinden olur gerçekten çok yoruldum
evet haklısın, ılac vs kullanınca zaten ılaclar cok pahalı,
ay amınnnnn, ınsallah trasnfer olmadan saglıkla kendılıgınde hamıle kalırız canım benım

İnşallah onuda öğrenirsin hemen bende inanamıyorum valla dr ulturasonda gösterinde her defasında şaşırıyorum, gözüken benim bebeğim mi diyorum
Aynen kuzum ya evde de videoyu açıp açıp izliyorum Rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah hepimize

Nasıl yaa? Şok oldum şuan. Farklı bir doktora daha görün lütfen. Allahım inşallah doktor yanılmıştır bir yanlışlık olmuştur ne diyeceğimi bilemedim

Kaç haftalıktin kuzum başka doktora da görün mutlaka

daha sabah konuşuyorduk çok şaşkınım, başka doktora da görün yanlışlık vardır belki sadece yavaşlamıştır.

Kızlar valla doktor detaylı ultrSonada yolladı orda hem alttan hem kArından bakıldı yok malesef. Şaşırdım artık ben zsten tekrarlayan düşükler sebebiyle yapmıştım bunu. Bununda bir anlamı kalmadı benim için olmayınca olmuyormuş

Çok geçmiş olsun, çok umutluyduk seninle biraz kendine zaman verip dinlen onca ilaç kullandın tekrar deneyeceksin inşallah öyle pes edilir mi hemen, ama dinlenip kafan boşalmadan çok zor. En azından birkaç ay zaman tanımak en iyisi sanırım kendine.

Kızlar pgtli çok sağlıklı olarak bildiğim bebeğimin kalbi durmuş
Nasıl bir sorun yoktu doktor gayet sağlıklı demiştiiii çok üzüldüm başka bir doktora daha mi gözüksen acaba bir şikayetin vardıda mi gittin rutin kontrolde mi ortaya çıktı

Benimkide çok sağlıklıymiş hiç bir sorunu yokmuş kızımın 8+1 de durdu benimde seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun ne desek ne söylesek boş ama geçiyor bir süre sonra azalıyor elimizden geleni yaptık biz ilaçlar yatmalar dualar olmayınca olmuyor elbet birgün olur inşallah

çok üzgünümmm,
Allahım sen buyuuksun ya, kanaman mı arttı kuzu nasıl gıttın?
pgt lı saglıklı gelıp bu nasıl olabılıyor acaba onu anlayamıyorum,
Rabbımın takdırı ıste gercekten ne yapsak , ne etsek de olmayınca olmuyor..
inşallah bır yanılma vardır kuzum ya

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah hiç beklemediğin bir anda sağlıkla hayırla gelir miniğin dualarımız seninle kuzum

Dinlenicem kuzum zaten bir süre ara vermek istiyoruz eşimlede konuştuk. Doktorum bugün mozaiği transfer yapcaz pes etmek yok dedi ama biz biraz maddi manevi toparlanmak istiyoruz

Nasıl bir sorun yoktu doktor gayet sağlıklı demiştiiii çok üzüldüm başka bir doktora daha mi gözüksen acaba bir şikayetin vardıda mi gittin rutin kontrolde mi ortaya çıktı
Cumartesi kendi doktoruma gitcektim yola çıkcaktım gitmeden bir burdaki doktora görüneyim dedim canım. Zaten burdaki doktorum geçen hafta haftaya gel demişti. Öyle rutin kontrol gibiydi yani. Hastanenin ulttrason bölümüde baktı canım hem vajinal hem karından malesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…