- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
onlar öyle duusunmuyorlar ,En başından embiyo glue yapsalardı tutma şansı artardı bilmiyorum ya bence ellerinden gelen herşeyi ilk denemede yapmaları lazım dene yanıl yöntemi aşırı zor en iyi kliniğe gitsenizde olmayınca olmuyor demekki ben artık saldım hayırlısı diyorum doktorlarda tıbbın açıklayamadigi yerde Allahtan diyorlar ama olunca biz yaptık oluyor Allah sorsun onlarada
Embriyo glue yapıştırıcı gibi birşey ücreti 2800 tlydi ve ben bunun sayesinde gebe kalabildim az önce aradılar tıbbi bir sebebi yok her kadının başına gelebilecek bir durum kız bebek olduğu için sizin dnanizla karışmış olabilir dediler kesin sonuç veremiyorlarmis tekrar transfer en az 30 bin embriyo glue uterin prp ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum Allah'ım nasip etsin sağlıkla inşallah hiç ihtiyacımiz kalmaz bunlaraonlar öyle duusunmuyorlar ,
cok fazla farklı klınıklerde tedavı olan arkadasım var hepsı aynı yani,
aslında bizimkiler tuttu ama sağlıklı ilerlemedi mesela ben düşsün diye ilaç vs içtim doktor vermişti .. sonra kurtaj oldum , embrıyoglue hiç gebelık elde edilemez ise 2. 3. trasnferde uyguluyor hekımler sanırım.
ılk seferde yapanda var tabı, aman bılmıyorum de ne desek , ne yapsak da Rabbım ol deyınce olacak.
hersey nasip, elımızden gelenı yapıp tevekkul edıyoruz
eevet bılıyorum embryogule ,Embriyo glue yapıştırıcı gibi birşey ücreti 2800 tlydi ve ben bunun sayesinde gebe kalabildim az önce aradılar tıbbi bir sebebi yok her kadının başına gelebilecek bir durum kız bebek olduğu için sizin dnanizla karışmış olabilir dediler kesin sonuç veremiyorlarmis tekrar transfer en az 30 bin embriyo glue uterin prp ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum Allah'ım nasip etsin sağlıkla inşallah hiç ihtiyacımiz kalmaz bunlara
Herşey bir nasip canım inşallah son olsun bu rabbim hayırlısıyla nasip etsin yaralarımızı sarsın.amiiinnnnnn...
cok sukur ıyıyım canım, sagolasın sen nasılsın
benım duam hep Allahım hayırlısı ıle sağlıkla kucagıma alacaksam pozıtıf goreyımdı ama olmadı bazen bazı seylerı yaşamak gerekıyor demekkı daha ıyısıne ulaşmak için imtihan , öyle düşünüyorum dualarımın kabul olacagı zamanı beklıyorum hayırlısı ıle
benım ust uste gelmesı bıraz uzdu, mayısta tup bebek ıcın hazırlanırken hamıle kaldım bayram havası yasarken dıs gebelık oldu.. 6 ay sonra tam transfer oldum oda 6 hafta sürdü,
tabi Rabbim beterınden korusun , inşallaahh bir gün sağlıkla kavuşacağım yavruma..
Rabbım hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlat versın kımseyı yarım bırakmasın,ıncıtmesın..
Çok yüksek maliyetler oluyor canım. Hepsine aşırı fazla tutardı benim doktorum biyopsiyi hepsinden alalım gücünüz kaç taneye yetiyorsa ilk o kadar yollayalım inşallah ilkinde bulmuş oluruz dedi. Çok şükürde bulduk.Benim ilk denemede 12 embriyom olmuştu hepsine yapsaydık düşünemiyorum altından nasıl kalacağımızı ama çok kızıyorum ilk iki denemede embriyo glue yapmadılar ve o boşa gitti keşke yapabilecekleri herşeyi ilk denemede yapsalarda böyle deneme tahtası gibi kullanilmasak
Gecmişten düşük öykün varmıydı ama canım. Yoksa belki ondan üstünde durulmamıştır. Ben direk düşüklerim dolayısıyla tüpe yöneldim. Tüp yapma amacımız pgtydiBaşta soyleselerdi bende geçen sene öyle yaptırirdım ah ah herşey para tuzağı gibi geliyor şuan
Amiinnn canım benimHerşey bir nasip canım inşallah son olsun bu rabbim hayırlısıyla nasip etsin yaralarımızı sarsın.
Bende iyiyim çok şükür
Amin canım hepimize nasip etsin o günleri inşallah. Malesef hep kanamam var geçen hafta pazartesiden beriAmiinnn canım benim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ah canım, ya tüp bebekte sanırım çok oluyor kanama..Amin canım hepimize nasip etsin o günleri inşallah. Malesef hep kanamam var geçen hafta pazartesiden berikan sulandırıcıları kesmiştik 3 4 gündür durmuştu tam bu pazartesi tekrar asprine başladık bugün yine kahverengi şekilde yoğun olarak başladı
Kaçıncı haftadasın? Bu tüp bebeklerde hep bi kahverengi kanama oluyor yaAmin canım hepimize nasip etsin o günleri inşallah. Malesef hep kanamam var geçen hafta pazartesiden berikan sulandırıcıları kesmiştik 3 4 gündür durmuştu tam bu pazartesi tekrar asprine başladık bugün yine kahverengi şekilde yoğun olarak başladı
Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttıAh canım, ya tüp bebekte sanırım çok oluyor kanama..
İnşallah geçer ve sağlıkla.kucagina alırsın canım..
Aspirin kan sulandirio ondan başladı sanırım, oksapar kullanıyor musun
7+2yim şuan. İlaçlarmı fazla geliyor yada eksik geliyor neden oluyor anlamadım gittiKaçıncı haftadasın? Bu tüp bebeklerde hep bi kahverengi kanama oluyor ya
Bende de tam o civarda oldu, kan sulandırıcıyı kesip 1 hafta progesteronu arttırdılar. Kanama durunca eski düzenime devam ettim. Keseyi filan bozmadı ama çok tedirgin etti. Sonra düzeldi.7+2yim şuan. İlaçlarmı fazla geliyor yada eksik geliyor neden oluyor anlamadım gitti
Benimde 1 hafya kan sulandırıcı kesildi ama progestan aynı devam etti. Hatta normal kadın doğum doktor progestan hap verdi birde bunu kullan dedi. Tüp doktoruma sordum şuan kanama alanı falan birşey yok al ilacı ama biz gerek görmedikce kullanma dedi. Ama kanamam kesilmedi ben en sonunda iyice sinirlenip haptan bir tane içtim. Ondan sonra kanamam ciddi oranda azaldı. Ama eşim içtiğimi görünce kıyameti kopardı sen kendi doktorunu nasıl dinlemezsin bçyle birşey yaparsın birşey olursa nolcak diyip bana vicdan yaptırdı bende birdaha içmedim hapı. Kanama kesilince asprine tekrar başladık 3 gün önce ve bugün yine kahverengi yoğunlaştı. İnşallah kırmızıya dönmeden böylece kesilip giderBende de tam o civarda oldu, kan sulandırıcıyı kesip 1 hafta progesteronu arttırdılar. Kanama durunca eski düzenime devam ettim. Keseyi filan bozmadı ama çok tedirgin etti. Sonra düzeldi.
hayırlısı ile kalp atışını duyduktan sonra coraspini kesersen kanama da kesiliyor, benimki lekelenmeydi ama coraspini kesince lekelenme de olmadı hiç , kalp atışını duydun mu ?Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı
Duydum kalp atışını canım ama düşüklerim olduğundan kesemiyoeuz kan sulandırıcı yı ya tedbir amaclıhayırlısı ile kalp atışını duyduktan sonra coraspini kesersen kanama da kesiliyor, benimki lekelenmeydi ama coraspini kesince lekelenme de olmadı hiç , kalp atışını duydun mu ?
yaa evet o durum var bi de demiDuydum kalp atışını canım ama düşüklerim olduğundan kesemiyoeuz kan sulandırıcı yı ya tedbir amaclı
Allah en kisa surede saglikla kucaginizi doldursun inşallahBenim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni
Öyle yapıyorum canım. Şimdi eşimle konuştum hapada başlıcam yapcak birşey yok onu verende doktor ve o doktor takibimi yapcak nasipseyaa evet o durum var bi de demibol bol dinlen lavabo dışında hiç kalkma, en kısa sürede geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?