2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

onlar öyle duusunmuyorlar ,
cok fazla farklı klınıklerde tedavı olan arkadasım var hepsı aynı yani,
aslında bizimkiler tuttu ama sağlıklı ilerlemedi mesela ben düşsün diye ilaç vs içtim doktor vermişti .. sonra kurtaj oldum , embrıyoglue hiç gebelık elde edilemez ise 2. 3. trasnferde uyguluyor hekımler sanırım.
ılk seferde yapanda var tabı, aman bılmıyorum de ne desek , ne yapsak da Rabbım ol deyınce olacak.
hersey nasip, elımızden gelenı yapıp tevekkul edıyoruz

Embriyo glue yapıştırıcı gibi birşey ücreti 2800 tlydi ve ben bunun sayesinde gebe kalabildim az önce aradılar tıbbi bir sebebi yok her kadının başına gelebilecek bir durum kız bebek olduğu için sizin dnanizla karışmış olabilir dediler kesin sonuç veremiyorlarmis tekrar transfer en az 30 bin embriyo glue uterin prp ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum Allah'ım nasip etsin sağlıkla inşallah hiç ihtiyacımiz kalmaz bunlara

eevet bılıyorum embryogule ,
şu sözlere de anlam veremıyorum ya, bılmıyorum gercekten Allahım yardımcımız olsun ,
hangı hastanede yaptırıyorsunuz ?
ınsallah hıc gerek kalmazda kendılıgınden olur canım ya,
dondurulmusun vardı dımı sadece trasnfer ucretı mı 30bın anlamadım?

Herşey bir nasip canım inşallah son olsun bu rabbim hayırlısıyla nasip etsin yaralarımızı sarsın.
Bende iyiyim çok şükür

Çok yüksek maliyetler oluyor canım. Hepsine aşırı fazla tutardı benim doktorum biyopsiyi hepsinden alalım gücünüz kaç taneye yetiyorsa ilk o kadar yollayalım inşallah ilkinde bulmuş oluruz dedi. Çok şükürde bulduk.
12 tane düşünemiyorum ne olurdu
Yaşanılan herşeyde bir hayır vardır diyoruz ama insan yıpranıyor gerçekten bu süreç çok zor bir sürec ne deseler kabul ediyoruz kendimizi teslim ediyoruz canım

Başta soyleselerdi bende geçen sene öyle yaptırirdım ah ah herşey para tuzağı gibi geliyor şuan
Gecmişten düşük öykün varmıydı ama canım. Yoksa belki ondan üstünde durulmamıştır. Ben direk düşüklerim dolayısıyla tüpe yöneldim. Tüp yapma amacımız pgtydi

Amiinnn canım benim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım hepimize nasip etsin o günleri inşallah. Malesef hep kanamam var geçen hafta pazartesiden beri kan sulandırıcıları kesmiştik 3 4 gündür durmuştu tam bu pazartesi tekrar asprine başladık bugün yine kahverengi şekilde yoğun olarak başladı

Ah canım, ya tüp bebekte sanırım çok oluyor kanama..
İnşallah geçer ve sağlıkla.kucagina alırsın canım..
Aspirin kan sulandirio ondan başladı sanırım, oksapar kullanıyor musun

Kaçıncı haftadasın? Bu tüp bebeklerde hep bi kahverengi kanama oluyor ya

Ah canım, ya tüp bebekte sanırım çok oluyor kanama..
İnşallah geçer ve sağlıkla.kucagina alırsın canım..
Aspirin kan sulandirio ondan başladı sanırım, oksapar kullanıyor musun
Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı

Kaçıncı haftadasın? Bu tüp bebeklerde hep bi kahverengi kanama oluyor ya
7+2yim şuan. İlaçlarmı fazla geliyor yada eksik geliyor neden oluyor anlamadım gitti

7+2yim şuan. İlaçlarmı fazla geliyor yada eksik geliyor neden oluyor anlamadım gitti
Bende de tam o civarda oldu, kan sulandırıcıyı kesip 1 hafta progesteronu arttırdılar. Kanama durunca eski düzenime devam ettim. Keseyi filan bozmadı ama çok tedirgin etti. Sonra düzeldi.

Bende de tam o civarda oldu, kan sulandırıcıyı kesip 1 hafta progesteronu arttırdılar. Kanama durunca eski düzenime devam ettim. Keseyi filan bozmadı ama çok tedirgin etti. Sonra düzeldi.
Benimde 1 hafya kan sulandırıcı kesildi ama progestan aynı devam etti. Hatta normal kadın doğum doktor progestan hap verdi birde bunu kullan dedi. Tüp doktoruma sordum şuan kanama alanı falan birşey yok al ilacı ama biz gerek görmedikce kullanma dedi. Ama kanamam kesilmedi ben en sonunda iyice sinirlenip haptan bir tane içtim. Ondan sonra kanamam ciddi oranda azaldı. Ama eşim içtiğimi görünce kıyameti kopardı sen kendi doktorunu nasıl dinlemezsin bçyle birşey yaparsın birşey olursa nolcak diyip bana vicdan yaptırdı bende birdaha içmedim hapı. Kanama kesilince asprine tekrar başladık 3 gün önce ve bugün yine kahverengi yoğunlaştı. İnşallah kırmızıya dönmeden böylece kesilip gider

Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum canım. Kanama başlayınca 1 hafta kestik. Sonra kanama durunca sadece corasprine devam ettik. Ama yine lekelenmem arttı
hayırlısı ile kalp atışını duyduktan sonra coraspini kesersen kanama da kesiliyor, benimki lekelenmeydi ama coraspini kesince lekelenme de olmadı hiç , kalp atışını duydun mu ?

hayırlısı ile kalp atışını duyduktan sonra coraspini kesersen kanama da kesiliyor, benimki lekelenmeydi ama coraspini kesince lekelenme de olmadı hiç , kalp atışını duydun mu ?
Duydum kalp atışını canım ama düşüklerim olduğundan kesemiyoeuz kan sulandırıcı yı ya tedbir amaclı

Duydum kalp atışını canım ama düşüklerim olduğundan kesemiyoeuz kan sulandırıcı yı ya tedbir amaclı
yaa evet o durum var bi de demi bol bol dinlen lavabo dışında hiç kalkma, en kısa sürede geçer umarım

yaa evet o durum var bi de demi bol bol dinlen lavabo dışında hiç kalkma, en kısa sürede geçer umarım
Öyle yapıyorum canım. Şimdi eşimle konuştum hapada başlıcam yapcak birşey yok onu verende doktor ve o doktor takibimi yapcak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…