• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ayyyy aman, burada o kadar kötü doktor hikayeleri duydum ki devlette =( simdi şusu var busu var der, ben sonra kafama takar boşuna üzülürüm =( bir de cok ultrasona girmek de iyi degil diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış arastirmadim tabii (=
Haklısın doğru en iyisi sakince gününü beklemek. Zaman geciyor nasılsa ☺️
Benimde bu konuda net bir bilgim yok

Ayyyy aman, burada o kadar kötü doktor hikayeleri duydum ki devlette =( simdi şusu var busu var der, ben sonra kafama takar boşuna üzülürüm =( bir de cok ultrasona girmek de iyi degil diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış arastirmadim tabii (=
Valla kuzum beni gebeliğin ilk başlarında çok korkutmustu devlet ama doktor dan doktora da değişiyor tabi bu en son gittiğim devlet doktorum baya ilgilendi mesela ama onunda ultrason cihazı kötüydü 😂

Kızlar benim de ikili test sonucum iyi geldi bebişin de cinsiyetini öğrenemedik daha 😕 haftaya pzt günü kontrol var 15+3 olmuş olacak umarım öğreniriz artık 😇yaa ben hâlâ hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizlerde öyle misiniz bebeğin hareketlerini hissedince inanicam heralde 😂
Maşallah, hep böyle guzel gitsin insallah 🙏 benim de oran iyi çıktı ikili testte cok şükür, ben simdi fetal sonucunu bekliyorum inşallah güzel gelir sonuç 🥰

Aaa gerçekten mi? Neden acaba?
Ay bilemiyorumki ama şey varya erkek bebek kromozomu taşıyan spermle daha hızlı ama daha az güclüymüş. Kız bebek spermleri daha daha güclüymüş. Ben buna yordum belki güclü oldukları içindir diye. Ama tabi bu doğru birşeymi bilmiyorum. Birkaç yerde duydum sadece bilimselliğini bilmiyorum😬

Valla kuzum beni gebeliğin ilk başlarında çok korkutmustu devlet ama doktor dan doktora da değişiyor tabi bu en son gittiğim devlet doktorum baya ilgilendi mesela ama onunda ultrason cihazı kötüydü 😂
Yaaa kesinlikle öyle her doktor kötü olacak diye birsey yok tabii, aman aman maşallah iyi doktora denk geldiyseniz güzel 🥰

Ay bilemiyorumki ama şey varya erkek bebek kromozomu taşıyan spermle daha hızlı ama daha az güclüymüş. Kız bebek spermleri daha daha güclüymüş. Ben buna yordum belki güclü oldukları içindir diye. Ama tabi bu doğru birşeymi bilmiyorum. Birkaç yerde duydum sadece bilimselliğini bilmiyorum😬
Vallahi sağlıklı olsunlar da başımla beraber, ikisine de varım ben 🥰 şuan ben de hala hamile olduguma bile şaşırıyorum 🤣

Vallahi sağlıklı olsunlar da başımla beraber, ikisine de varım ben 🥰 şuan ben de hala hamile olduguma bile şaşırıyorum 🤣
Bende hiç ama hiç önemi yok ne olduğunun hepsi başımızın üstüne 🥰
Bir aya hareketlerini hissetmeye başlarsınız bence. Göbek çıkmadımı😅

Sağlıklı olsunlarda tabi🙏🏻 Ama benimde ikisi kız olsa ayyy müthiş olurdu😍🤭 daha öğrenemedim rabbim içimi biliyor en azından bir tanesi kız olsun dedim🥰

Kızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
Canım bende bulantıdır kusmadır derken hiç avm mağaza gitmedim nettende sip. Vermemiştim. Şimdi karnım epey çıktı birde kaşınıyordu geçen gün bio oil sanırım doğal içerikli olanı aldım sevdim ama yağlı his yok kıyafetede geçmedi. Sadece dokununca tenine anlıyorsun yani. Birde dalan’ın zeytinyağlı büyük boy kremi indirimdeydi (gratis) onu aldım kuru ciltliyim ben eller kötü oluyor. Onun dışında hiçbir şey değiştirmedim valla 🤭

Kızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
henüz başlamadım çatlak kremine ama vücudum çok kuru nemlendirici kullanıyorum, şampuan ve nemlendiricim de doğal içerikli bir marka önceden de öyleydi 🙃

Kızlar benim de ikili test sonucum iyi geldi bebişin de cinsiyetini öğrenemedik daha 😕 haftaya pzt günü kontrol var 15+3 olmuş olacak umarım öğreniriz artık 😇yaa ben hâlâ hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizlerde öyle misiniz bebeğin hareketlerini hissedince inanicam heralde 😂
benimde ikili testim iyi geldi çok şükür, tam 12+0 da dr cinsiyet tahmininde bulundu erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi, bende de yeni yeni yürürken karnımda o ağırlığı hissedebiliyorum otururken de aynı şekilde çaat diye oturamıyorım temkinli oturmam lazım böyle böyle hamiş olduğumun farkına varıyorum ☺️

Benim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni
Ay bilemiyorumki ama şey varya erkek bebek kromozomu taşıyan spermle daha hızlı ama daha az güclüymüş. Kız bebek spermleri daha daha güclüymüş. Ben buna yordum belki güclü oldukları içindir diye. Ama tabi bu doğru birşeymi bilmiyorum. Birkaç yerde duydum sadece bilimselliğini bilmiyorum

Sağlıklı olsunlarda tabi🙏🏻 Ama benimde ikisi kız olsa ayyy müthiş olurdu😍🤭 daha öğrenemedim rabbim içimi biliyor en azından bir tanesi kız olsun dedim🥰
Allah gönlüne göre olanı hayırlı nasip etsin inşallah canım yakında öğrenirsin🥰🙏🏼

Benim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni
Ah canım ya bazen ne desek boş kalıyor. İnsan neden demeden kendini alıkoyamıyor ama rabbimin yazgısına sual olmuyor 😞 inşallah kızın cennette seni bekliyor olcak 🙏🏼

benimde ikili testim iyi geldi çok şükür, tam 12+0 da dr cinsiyet tahmininde bulundu erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi, bende de yeni yeni yürürken karnımda o ağırlığı hissedebiliyorum otururken de aynı şekilde çaat diye oturamıyorım temkinli oturmam lazım böyle böyle hamiş olduğumun farkına varıyorum ☺️
Yaa maşallah kuzum 🥰 senin bebişin bacak arası fotosu var mı acaba 😇

Back