Tabiki canım herşeyin hayırlısı. Rabbim hepimizin yolunu çizdi hepimiz imtihan dünyasındayız imtihanalrımız bitmiyor. Tekrar transfer olcakmısın canım varmıydı donmuşAllah büyük elbet vardır bir sebebi bilemeyiz inşallah olacak birgün inanıyorum
şöyle bi usg fotosu var burda belli değil ama video çekmiştik oynatırken sanki bacaklarının üst kısmında çıkıntı varYaa maşallah kuzumsenin bebişin bacak arası fotosu var mı acaba
canım ne diyeceğimi bilemiyorum, inşallah en kısa zamanda yerini dolduracak bir gebelik yaşarsın , vardır bunda da bir hikmetBenim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni
101 binden fazla harcamışiz geçen seneden beri tekrar transfer olmam için en az 25k lazım bu sene olmaz büyük ihtimalle ama 9 tane dondurulmuş embriyom var çok şükürTabiki canım herşeyin hayırlısı. Rabbim hepimizin yolunu çizdi hepimiz imtihan dünyasındayız imtihanalrımız bitmiyor. Tekrar transfer olcakmısın canım varmıydı donmuş
Nasip inşallah inanamıyorum hala olanlara gerçek gibi gelmiyor bakalım ne olacak bundan sonra zaman gösterecekcanım ne diyeceğimi bilemiyorum, inşallah en kısa zamanda yerini dolduracak bir gebelik yaşarsın , vardır bunda da bir hikmet
Ah bilmezmiyim maddi yönden o kadar yıpratıcı bir sürecki. Bizde tükenmiş durumdaydık Artık transfer aşamasına geldiğimizde. Allah yardımcımız olsun canım hepimizin. İnşallah bakarsın rabbim kendiliğinden nasip eder101 binden fazla harcamışiz geçen seneden beri tekrar transfer olmam için en az 25k lazım bu sene olmaz büyük ihtimalle ama 9 tane dondurulmuş embriyom var çok şükür
İnşallah bir yandan çok sevindim temiz çıkmasına genetik sorun olsaydı en başından başlayacaktık ve her embriyo için 370 dolar genetik tarama yapılacaktı dondurulmuş embriyolari imha edeceklerdi demekki zamanı değilmiş diyorum dizinde genetik taramalı olmuştu değil mi ben dondurulmuş embriyoya yapılır sanıyordum olmuyormuşAh bilmezmiyim maddi yönden o kadar yıpratıcı bir sürecki. Bizde tükenmiş durumdaydık Artık transfer aşamasına geldiğimizde. Allah yardımcımız olsun canım hepimizin. İnşallah bakarsın rabbim kendiliğinden nasip eder
selam canım,İnşallah bir yandan çok sevindim temiz çıkmasına genetik sorun olsaydı en başından başlayacaktık ve her embriyo için 370 dolar genetik tarama yapılacaktı dondurulmuş embriyolari imha edeceklerdi demekki zamanı değilmiş diyorum dizinde genetik taramalı olmuştu değil mi ben dondurulmuş embriyoya yapılır sanıyordum olmuyormuş
Selam ben 12 Aralık'ta transfer olmuştum kesesi küçük bebeği atabilir demişti kontrol eden doktorum kanaman hiç birşeyin olmadı ama 8+1de kalbi durdu patolojiye göndermek hiçbir şeye yaramaz dedi tüp bebek doktorum ultrasonla baktığında bebeğin hiç bir sorunu yokmuş çok güzel büyümüş bebek büyüdükçe kesende büyümüş dedi ama kalbi durmuş hiç birşey yapamayız dedi genetik test istedi 25 ocakta kürtaj olmuştum herşey yolundaymis dediler bugün toplantı yapıp karar vereceklermis genetik bir sorun olsaydı baştan başlardık dedi hasta koordinatörü dondurulmuş embriyoya ptg yapmıyoruz ama genetik soruna yaşına da bağlı doktorun ona göre karar verebilir eldeki embriyolarida kullanabiliriz demişti ne olacak hic bilmiyorum şuanselam canım,
sen kurtaj mı olmustun kac haftalık dusuk yaptın ? parça alıp mı baktılar?
bende ocakta trasnfer olmustum ama kesem duzensız dıye bekledık oda gelısım gostermeyınce gecen hafta kurtaj oldum..
kormozom bozuklugu olabılır dedı doktorum,bırde genetık testler verdı romatolojıye gıtcem, ona göre bakalım karar vercez.
benımde dondurulmuslarım var 10tane, pgt ıcın aslında dondurulmustanda yapılıyormus ama onunda sonradan bozulma durumu olabılır dedı dotkorum ..
ınsallah kalan yavrularımız saglıkla gelsın canım, çok gemiş olsun
Çok şükür canım gerek olmamış.İnşallah bir yandan çok sevindim temiz çıkmasına genetik sorun olsaydı en başından başlayacaktık ve her embriyo için 370 dolar genetik tarama yapılacaktı dondurulmuş embriyolari imha edeceklerdi demekki zamanı değilmiş diyorum dizinde genetik taramalı olmuştu değil mi ben dondurulmuş embriyoya yapılır sanıyordum olmuyormuş
Sadece birtanesinden biyopsi aldırmadık onada embriyolog gerek yok dedi biyopsi alınmadan dondurabiliriz onu dedi. Neden bilmiyorum sanırım kalitesimi düşük nedir sormadım hiçÇok şükür canım gerek olmamış.
Evet dondurulmuşa yapılmıyor. Dondurulmadan önce hepsinden biyopsi alınması gerekiyordu. Benim hepsinden biyopsi alındı mesela ama 3 tanesine baktırdık. Sanırım diğerlerinin alınan parçalaroda ayrı donduruldu gerek görülseydi biyopsiler çözülüp incelencekti sanırım.
anladım canım, belkı de kese mı sıkıştırdı acaba bebegı bılemedım,Selam ben 12 Aralık'ta transfer olmuştum kesesi küçük bebeği atabilir demişti kontrol eden doktorum kanaman hiç birşeyin olmadı ama 8+1de kalbi durdu patolojiye göndermek hiçbir şeye yaramaz dedi tüp bebek doktorum ultrasonla baktığında bebeğin hiç bir sorunu yokmuş çok güzel büyümüş bebek büyüdükçe kesende büyümüş dedi ama kalbi durmuş hiç birşey yapamayız dedi genetik test istedi 25 ocakta kürtaj olmuştum herşey yolundaymis dediler bugün toplantı yapıp karar vereceklermis genetik bir sorun olsaydı baştan başlardık dedi hasta koordinatörü dondurulmuş embriyoya ptg yapmıyoruz ama genetik soruna yaşına da bağlı doktorun ona göre karar verebilir eldeki embriyolarida kullanabiliriz demişti ne olacak hic bilmiyorum şuan Eki Görüntüle 3211820
Canım sen nasılsınselam canım,
sen kurtaj mı olmustun kac haftalık dusuk yaptın ? parça alıp mı baktılar?
bende ocakta trasnfer olmustum ama kesem duzensız dıye bekledık oda gelısım gostermeyınce gecen hafta kurtaj oldum..
kormozom bozuklugu olabılır dedı doktorum,bırde genetık testler verdı romatolojıye gıtcem, ona göre bakalım karar vercez.
benımde dondurulmuslarım var 10tane, pgt ıcın aslında dondurulmustanda yapılıyormus ama onunda sonradan bozulma durumu olabılır dedı dotkorum ..
ınsallah kalan yavrularımız saglıkla gelsın canım, çok gemiş olsun
amiiinnnnnn...Canım sen nasılsın
İnşallah bu defa direk kucağına alacağın bebeğin nasip olsun. Bende hep böyle dua ettim. Allahım kucağıma alacaksam bana pozitifi göster almayacaksam gösterme dedim. Çünkğ baştan umutlanıp sonra yarım kalmak çok zor. Herşey bir imtihan ama insan dayanamadığı durumlar oluyor. İnşallah bunlar evlatla ilgili son imtihanlarımız olsun
Benim ilk denemede 12 embriyom olmuştu hepsine yapsaydık düşünemiyorum altından nasıl kalacağımızı ama çok kızıyorum ilk iki denemede embriyo glue yapmadılar ve o boşa gitti keşke yapabilecekleri herşeyi ilk denemede yapsalarda böyle deneme tahtası gibi kullanilmasakÇok şükür canım gerek olmamış.
Evet dondurulmuşa yapılmıyor. Dondurulmadan önce hepsinden biyopsi alınması gerekiyordu. Benim hepsinden biyopsi alındı mesela ama 3 tanesine baktırdık. Sanırım diğerlerinin alınan parçalaroda ayrı donduruldu gerek görülseydi biyopsiler çözülüp incelencekti sanırım.
Başta soyleselerdi bende geçen sene öyle yaptırirdım ah ah herşey para tuzağı gibi geliyor şuanSadece birtanesinden biyopsi aldırmadık onada embriyolog gerek yok dedi biyopsi alınmadan dondurabiliriz onu dedi. Neden bilmiyorum sanırım kalitesimi düşük nedir sormadım hiç
Buda sağlıklı ilerleyebilirdi gerçekten nasip kısmet bazı şeylerde tıp bile yeterli gelmiyor herşey ya herşey mükemmel diyorlar pat hiç aklında olmayan birşey oluyor başa dönüyorsun Allah kalbimize fehahlik versin hepimiz sağlıkla alalim inşallah yavrularimizianladım canım, belkı de kese mı sıkıştırdı acaba bebegı bılemedım,
genetık sorun olmaması cok guzel, demekkı bundan sonrakı embrıyıoların saglıkla ılerleyebılır..
Rabbım yuregıne ferahlık versın, ınsallah bundan sonrakı transferınde saglıkla kucagına alırsın yavrunu
Hepimize saglıkla verısn Allahım..
benım doktorum donduurlmustan yapılır ama cok gereksız olur dedı,bozulma olasılıgı cok yuksek dedı ..
temız geldı embrıyo bozuldu sadece bosuna odeme yapmıs olursunuz dedı ..
Evet burda işte sadece nasip demek kalıyor bizlere , hersey harıka gıderken de sonucu husran oluyor bızımde oyle oldu..Buda sağlıklı ilerleyebilirdi gerçekten nasip kısmet bazı şeylerde tıp bile yeterli gelmiyor herşey ya herşey mükemmel diyorlar pat hiç aklında olmayan birşey oluyor başa dönüyorsun Allah kalbimize fehahlik versin hepimiz sağlıkla alalim inşallah yavrularimizi
evet maaleseff doktorların bakış açısı oyle, deneme yolu ıle bulmaya calısıyorlar sorunu,Benim ilk denemede 12 embriyom olmuştu hepsine yapsaydık düşünemiyorum altından nasıl kalacağımızı ama çok kızıyorum ilk iki denemede embriyo glue yapmadılar ve o boşa gitti keşke yapabilecekleri herşeyi ilk denemede yapsalarda böyle deneme tahtası gibi kullanilmasak
En başından embiyo glue yapsalardı tutma şansı artardı bilmiyorum ya bence ellerinden gelen herşeyi ilk denemede yapmaları lazım dene yanıl yöntemi aşırı zor en iyi kliniğe gitsenizde olmayınca olmuyor demekki ben artık saldım hayırlısı diyorum doktorlarda tıbbın açıklayamadigi yerde Allahtan diyorlar ama olunca biz yaptık oluyor Allah sorsun onlaradaevet maaleseff doktorların bakış açısı oyle, deneme yolu ıle bulmaya calısıyorlar sorunu,
o da bıze maddı manevı nasıl zor ondan haberlerı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?