2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Haklısın doğru en iyisi sakince gününü beklemek. Zaman geciyor nasılsa
Benimde bu konuda net bir bilgim yok

Valla kuzum beni gebeliğin ilk başlarında çok korkutmustu devlet ama doktor dan doktora da değişiyor tabi bu en son gittiğim devlet doktorum baya ilgilendi mesela ama onunda ultrason cihazı kötüydü

Maşallah, hep böyle guzel gitsin insallah benim de oran iyi çıktı ikili testte cok şükür, ben simdi fetal sonucunu bekliyorum inşallah güzel gelir sonuç

Aaa gerçekten mi? Neden acaba?
Ay bilemiyorumki ama şey varya erkek bebek kromozomu taşıyan spermle daha hızlı ama daha az güclüymüş. Kız bebek spermleri daha daha güclüymüş. Ben buna yordum belki güclü oldukları içindir diye. Ama tabi bu doğru birşeymi bilmiyorum. Birkaç yerde duydum sadece bilimselliğini bilmiyorum

Valla kuzum beni gebeliğin ilk başlarında çok korkutmustu devlet ama doktor dan doktora da değişiyor tabi bu en son gittiğim devlet doktorum baya ilgilendi mesela ama onunda ultrason cihazı kötüydü
Yaaa kesinlikle öyle her doktor kötü olacak diye birsey yok tabii, aman aman maşallah iyi doktora denk geldiyseniz güzel

Vallahi sağlıklı olsunlar da başımla beraber, ikisine de varım ben şuan ben de hala hamile olduguma bile şaşırıyorum

Vallahi sağlıklı olsunlar da başımla beraber, ikisine de varım ben şuan ben de hala hamile olduguma bile şaşırıyorum
Bende hiç ama hiç önemi yok ne olduğunun hepsi başımızın üstüne
Bir aya hareketlerini hissetmeye başlarsınız bence. Göbek çıkmadımı

Sağlıklı olsunlarda tabi Ama benimde ikisi kız olsa ayyy müthiş olurdu daha öğrenemedim rabbim içimi biliyor en azından bir tanesi kız olsun dedim

Kızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
Canım bende bulantıdır kusmadır derken hiç avm mağaza gitmedim nettende sip. Vermemiştim. Şimdi karnım epey çıktı birde kaşınıyordu geçen gün bio oil sanırım doğal içerikli olanı aldım sevdim ama yağlı his yok kıyafetede geçmedi. Sadece dokununca tenine anlıyorsun yani. Birde dalan’ın zeytinyağlı büyük boy kremi indirimdeydi (gratis) onu aldım kuru ciltliyim ben eller kötü oluyor. Onun dışında hiçbir şey değiştirmedim valla

Kızlar merhaba, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Ayrıca nemlemdirici, şampuan, diş macunu vs bunları hangi markalarla değiştirdiniz ya da değiştirdiniz mi :)
henüz başlamadım çatlak kremine ama vücudum çok kuru nemlendirici kullanıyorum, şampuan ve nemlendiricim de doğal içerikli bir marka önceden de öyleydi

benimde ikili testim iyi geldi çok şükür, tam 12+0 da dr cinsiyet tahmininde bulundu erkek dedi 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi, bende de yeni yeni yürürken karnımda o ağırlığı hissedebiliyorum otururken de aynı şekilde çaat diye oturamıyorım temkinli oturmam lazım böyle böyle hamiş olduğumun farkına varıyorum

Benim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni

Sağlıklı olsunlarda tabi Ama benimde ikisi kız olsa ayyy müthiş olurdu daha öğrenemedim rabbim içimi biliyor en azından bir tanesi kız olsun dedim
Allah gönlüne göre olanı hayırlı nasip etsin inşallah canım yakında öğrenirsin

Benim genetik sonuçlarım çıktı bugün kaybettiğim bebeğim kızmış 46×× kromozomluymuş Sabahat sabu ben sebebsiz görünüyor kaybımın nedeni
Ah canım ya bazen ne desek boş kalıyor. İnsan neden demeden kendini alıkoyamıyor ama rabbimin yazgısına sual olmuyor inşallah kızın cennette seni bekliyor olcak

Yaa maşallah kuzum senin bebişin bacak arası fotosu var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…