Merhaba canım ağrılar normal çok şiddetli olmayınca en iyisi uzan dinlen kendini yorma , hepimizde oluyor bu ağrılar ve 3 aya kadar sürüyormuş diye biliyorumKızlar merhaba bugün aşırı bir bel kasık ağrım var sol tarafımdan belim daha şiddetli ağırıyor. Aslında hep vurup geçiyordu ama bu sefer adet olacakmış gibi hiç geçmiyor neden acaba normal mi ? Tutunma ağrısı mı kötü düşünmek istemiyorum
Özelde mi tedavi görüyorsunuz 3 hafta çok gibi geldi bana betanız çok güzel 1600 lerde kese görünüyor diye duymuştumKızlar benimde bugün kan sonucum 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra muayene gel dedi. Nasıl beklicem bilmiyorum
Evet özeldeyim. Sanırım direk kalp atışına çağırıldımÖzelde mi tedavi görüyorsunuz 3 hafta çok gibi geldi bana betanız çok güzel 1600 lerde kese görünüyor diye duymuştum
Bende yarın sonuç bildiricem doktoruma bakalım beni ne zaman çağıracakEvet özeldeyim. Sanırım direk kalp atışına çağırıldım
Haklısınız hiçbirimizin aklindan çıkmıyor maalesefBana da sürekli haberleri izleme diyorlar , izlememeye çakışıyorum çoğu üzüntülü videoları ama yine karşıma çıkıyor bi türlü bide izlemesem bile hiç aklımdan çıkmıyor ki
MaşallahKızlar benimde bugün kan sonucum 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra muayene gel dedi. Nasıl beklicem bilmiyorum
Ya biraz geç gördüm malum bu olaylardan ötürü insan herşeyi yapmaya utanır oldu girmek gelmedi içimden pazar günü benimde aynı şekilde çamur gibi kahverengi bir akıntı geldi daha sonra pıhtı geldi gittim hastaneye bebek iyiydi normal dedilerKızlar koyu kahverengi çamur gibi lekelenme var yaşayan oldu mu normal mi doktorum a yazdım da geri dönüş yapmadi daha
İnşallah gÜzel sonuçlar gelir ve çabucak randevu günün verilirBende yarın sonuç bildiricem doktoruma bakalım beni ne zaman çağıracak
Kontrole gidicem ama devam etmicem canım hem gebelik takibi yapmıyor hemde bana çok uzak malesef. Aslında çok isterdim mükemmel bir insan asla da terslemez ama uzak olduğundan dolayıda gitmeyi tercih etmem bulunduğum yerde giderim dayanamazsam bir kese görmeye diyorum ama eşimde taktı şimdi yok doktor ne zaman dediyse o zaman gitcekmişiz önce hiçbir yere gitmicekmişimMaşallahher doktorun tarzi farkli, tüp bebek doktorunla mi devam ediyorsun? Hocam ben keseyi görmeye geldim, duramadim falan desen tersler mi acaba?
Eşine de hak ver daha önceki acı tecrubelerden dolayi çekiniyor herhalde, vallahi eger devam etmeyeceksen simdiden bul bir doktor en basindan başla, hatta varsa yakininda tüp bebekten önce gittigin ve memnunsan ona devam et, tüp bebek merkezindeki hemşire devam edecek misiniz bizde diyince hayir demistim, buradaki doktoruma devam ettim. Ama (çok önemli bir ama hatta) tüp bebekten anlayan bir kadin dogumcunun lafiyla hareket et, ben tup bebekten önceki doktoruma devam ettim diyorum ya aslinda o cok kalabalik diye ayni hastanedeki baska doktora gideyim demistim, estrofemi ve progestani azaltmisti o doktor, yilbasi gecesi benim kanama olup hastaneye gidince sans eseri icapçı kadin dogumcu benim eski doktor denk geldi, ilaclari bu kadar erken kesemezsin diyip geri yukseltmisti dozları ve ben dedim ki kalabalik malabalik demekki işi ehline birakmak lazim (= kisacasi gidecegin doktor tüp bebekten anlamalı bence eger imkanin varsa, uzun anlattim ama örnek olsun istedim kusura bakma =(Kontrole gidicem ama devam etmicem canım hem gebelik takibi yapmıyor hemde bana çok uzak malesef. Aslında çok isterdim mükemmel bir insan asla da terslemez ama uzak olduğundan dolayıda gitmeyi tercih etmem bulunduğum yerde giderim dayanamazsam bir kese görmeye diyorum ama eşimde taktı şimdi yok doktor ne zaman dediyse o zaman gitcekmişiz önce hiçbir yere gitmicekmişim
Sağol canım teşekkür ederimYa biraz geç gördüm malum bu olaylardan ötürü insan herşeyi yapmaya utanır oldu girmek gelmedi içimden pazar günü benimde aynı şekilde çamur gibi kahverengi bir akıntı geldi daha sonra pıhtı geldi gittim hastaneye bebek iyiydi normal dediler
Amin canim benim tanidiklarimi kaybettim meslektaslarimi universiteden bilrlikte yedigim ictigim güldüğüm eğlendiğim arkadasimi kaybettim. Ayakta kalmaya calisiyorum.dikkat et canim kendine tv izlememeye calis kurban olduğum rabbim yasatmasin bir daha .güçlu bir milletiz bunuda atlaticaz canimAynen öylenasıl bir felaket bu , Allahım bir daha böyle bişey yaşatmasın , bazıları diri diri gömüldü , Allah kendi yardım etsin
Şükür canim cok şükür .hersey dahada güzel olsun insallah. Sağlicakla kucagina aldığin günlerini nasip etsin rabbim.Kızlar benimde bugün kan sonucum 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra muayene gel dedi. Nasıl beklicem bilmiyorum
Canım ya eski doktoruma gidicem sanırım. Gecmiş öykümü biliyor heralde daha tititz davranır diye düşünüyorum. Tüp bebekten anlamıyprdur büyük olasılık ama kendisininde tecrübesine güveniyorum. Aslında farklı bir bakış açısı farklı bir doktor istedim ama bulamadım kafama yatan araştırdığımda. Biri vardı proftu alanıda hem tüp bebek hemde riskli gebelik uzmanıydı. Oydu aslında önceden aklımda ama oda gitmiş malesef başk bir yereEşine de hak ver daha önceki acı tecrubelerden dolayi çekiniyor herhalde, vallahi eger devam etmeyeceksen simdiden bul bir doktor en basindan başla, hatta varsa yakininda tüp bebekten önce gittigin ve memnunsan ona devam et, tüp bebek merkezindeki hemşire devam edecek misiniz bizde diyince hayir demistim, buradaki doktoruma devam ettim. Ama (çok önemli bir ama hatta) tüp bebekten anlayan bir kadin dogumcunun lafiyla hareket et, ben tup bebekten önceki doktoruma devam ettim diyorum ya aslinda o cok kalabalik diye ayni hastanedeki baska doktora gideyim demistim, estrofemi ve progestani azaltmisti o doktor, yilbasi gecesi benim kanama olup hastaneye gidince sans eseri icapçı kadin dogumcu benim eski doktor denk geldi, ilaclari bu kadar erken kesemezsin diyip geri yukseltmisti dozları ve ben dedim ki kalabalik malabalik demekki işi ehline birakmak lazim (= kisacasi gidecegin doktor tüp bebekten anlamalı bence eger imkanin varsa, uzun anlattim ama örnek olsun istedim kusura bakma =(
Sağolasın canım amin rabbim herkese nasip etsinŞükür canim cok şükür .hersey dahada güzel olsun insallah. Sağlicakla kucagina aldığin günlerini nasip etsin rabbim.
Geçmiş öykünü biliyorsa temkinli yaklaşır sana merak etme, hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanım ya eski doktoruma gidicem sanırım. Gecmiş öykümü biliyor heralde daha tititz davranır diye düşünüyorum. Tüp bebekten anlamıyprdur büyük olasılık ama kendisininde tecrübesine güveniyorum. Aslında farklı bir bakış açısı farklı bir doktor istedim ama bulamadım kafama yatan araştırdığımda. Biri vardı proftu alanıda hem tüp bebek hemde riskli gebelik uzmanıydı. Oydu aslında önceden aklımda ama oda gitmiş malesef başk bir yere
Amin canım inşallahhGeçmiş öykünü biliyorsa temkinli yaklaşır sana merak etme, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canım maşallah çok sevindim hiç merak etme inşallah sürecimiz bitip sağ sağlam kavuşucaz yavrularımıza , çok zor beklemek hele bizler için ama bence bu beklemek bu heyecanda güzelKızlar benimde bugün kan sonucum 1285 çıktı çok şükür. Doktorum 3 hafta sonra muayene gel dedi. Nasıl beklicem bilmiyorum
Benim eşimde öyle başka bi dr gidelim diyorum yok dr ne zaman dediyse o zaman gideriz diyor , eşim benim bin katım bebek istiyor , heralde o yüzden çok korkuyor yanlış müdahaleden falanKontrole gidicem ama devam etmicem canım hem gebelik takibi yapmıyor hemde bana çok uzak malesef. Aslında çok isterdim mükemmel bir insan asla da terslemez ama uzak olduğundan dolayıda gitmeyi tercih etmem bulunduğum yerde giderim dayanamazsam bir kese görmeye diyorum ama eşimde taktı şimdi yok doktor ne zaman dediyse o zaman gitcekmişiz önce hiçbir yere gitmicekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?