• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Amin canim benim tanidiklarimi kaybettim meslektaslarimi universiteden bilrlikte yedigim ictigim güldüğüm eğlendiğim arkadasimi kaybettim. Ayakta kalmaya calisiyorum.dikkat et canim kendine tv izlememeye calis kurban olduğum rabbim yasatmasin bir daha .güçlu bir milletiz bunuda atlaticaz canim
Geçmiş olsun başın sağ olsun 😔😔😔 Allah herkese sabır ve güç versin bu günlerde

Amin canim benim tanidiklarimi kaybettim meslektaslarimi universiteden bilrlikte yedigim ictigim güldüğüm eğlendiğim arkadasimi kaybettim. Ayakta kalmaya calisiyorum.dikkat et canim kendine tv izlememeye calis kurban olduğum rabbim yasatmasin bir daha .güçlu bir milletiz bunuda atlaticaz canim
Ah canım başın sağolsun yeni gördüm bu mesajı 😥😞😞

Canım maşallah çok sevindim hiç merak etme inşallah sürecimiz bitip sağ sağlam kavuşucaz yavrularımıza , çok zor beklemek hele bizler için ama bence bu beklemek bu heyecanda güzel 😍
Kesinlikle öyle canım ne kadar şu günlerde pek sevinemesekte. Artık haberlere sosyal medyaya fazla bakmamaya çalışıyorum. Çok stres olmaya başladım cünkü 🫤
Benim eşimde öyle başka bi dr gidelim diyorum yok dr ne zaman dediyse o zaman gideriz diyor , eşim benim bin katım bebek istiyor , heralde o yüzden çok korkuyor yanlış müdahaleden falan
Sanırım benimkide o yüzden istemiyor. Bide tüp doktoruma çok güveniyor oda. O öyle dediyse o zaman gidicez başka doktorla bu sürecte kafanı bulandırma falan diyor. Sağlıklı olsun sonu güzel olsunda bekleriz napalım 🙏🏼

Kızlar doktorum çoğul gebelikte ikili tarama testi yapmıyoruz, fetal dna testi yapılacak bir sorun çıkarsa amniyosentez yapılır kesin olarak hastalık görülürse gebelik sonlandırılır dedi ama kararı tamamen bize bıraktı. Bazılarımız için bu konuları konuşmak çok erken ama benim gibi 12-13 haftalık ikiz gebe olan arkadaşlar bu konuyu ne yaptınız? Eşim asla test yaptırıp kafamızı karıştırmak istemiyor ne olursa olsun çok uğraştık allah şükür ki verdi hastalık var yok bilmek istemiyorum diyor :(

Amin canım sen verdinmi testi. Adını unutuyorum onun sürekli 😐
Nipt test, verdim carsamba günü, amerikaya gidecegi icin sonuc anca 14 gune falan çıkıyormuş, yine de haftaya 2li tarama testi yaptiracagim, inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🙏

Kızlar doktorum çoğul gebelikte ikili tarama testi yapmıyoruz, fetal dna testi yapılacak bir sorun çıkarsa amniyosentez yapılır kesin olarak hastalık görülürse gebelik sonlandırılır dedi ama kararı tamamen bize bıraktı. Bazılarımız için bu konuları konuşmak çok erken ama benim gibi 12-13 haftalık ikiz gebe olan arkadaşlar bu konuyu ne yaptınız? Eşim asla test yaptırıp kafamızı karıştırmak istemiyor ne olursa olsun çok uğraştık allah şükür ki verdi hastalık var yok bilmek istemiyorum diyor :KK43:
Benim tek gebelik ama ben yine de 2li tarama testleri kesin sonuc vermedigi icin fetal dna icin kan verdim, sonuclar 14gune cikacak insallah 🙏

Benim tek gebelik ama ben yine de 2li tarama testleri kesin sonuc vermedigi icin fetal dna icin kan verdim, sonuclar 14gune cikacak insallah 🙏
Çok iyi yapmışsın, benim kardeşim oldu 3 sene önce annem 40lı yaşlarda olduğu içim testlerde risk çıkınca yüzde 80-90 down sendromlu aldırabilirsiniz dediler annem yine de aldırmadı şu an çok sağlıklı bir kız kardeşim var ama hamilelik sürecinde annem çok yıprandı ve üzüldü. Böyle bir deneyim de yaşayınca yaptırmama düşüncesi ağır basmaya başladı bizde

Çok iyi yapmışsın, benim kardeşim oldu 3 sene önce annem 40lı yaşlarda olduğu içim testlerde risk çıkınca yüzde 80-90 down sendromlu aldırabilirsiniz dediler annem yine de aldırmadı şu an çok sağlıklı bir kız kardeşim var ama hamilelik sürecinde annem çok yıprandı ve üzüldü. Böyle bir deneyim de yaşayınca yaptırmama düşüncesi ağır basmaya başladı bizde
Iste 2li tarama testleri sadece oran veriyor yani olabilir modunda ama nipt test oyle değil, bunda direkt genetiğe bakılıyor, yani olabilir falan değil, evet yada hayır ben o yüzden yaptirdim kafamda soru isareti kalmasini istemedim.

Ah canım başın sağolsun yeni gördüm bu mesajı 😥😞😞
Saol canim benim sizlere kalanlara rabbim sağlik versin. Ayakta kalmak zorundayiz rabbim sabirini gercekten veriyor. Gecicek bugünlerde gecicek🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Başınız sağolsun 😔

Kesinlikle öyle canım ne kadar şu günlerde pek sevinemesekte. Artık haberlere sosyal medyaya fazla bakmamaya çalışıyorum. Çok stres olmaya başladım cünkü 🫤

Sanırım benimkide o yüzden istemiyor. Bide tüp doktoruma çok güveniyor oda. O öyle dediyse o zaman gidicez başka doktorla bu sürecte kafanı bulandırma falan diyor. Sağlıklı olsun sonu güzel olsunda bekleriz napalım 🙏🏼
Aynen öyle inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza🤲🤲

Kızlar bir soru sorucam kanaması olanlardan , benim 2 hafta önce kanamam oldu ama hala simsiyah yada kahve rengi kan geliyor hiç durmuyor azalmıyor hep uzanıyorum ama kesilmiyor dr geçen gittiğimde söyledim ola bilir dedi , ama korkuyorum bi taraftanda niye hiç kesilmiyor bu kanama , kahve rengi ama hep geliyor

Kızlar bir soru sorucam kanaması olanlardan , benim 2 hafta önce kanamam oldu ama hala simsiyah yada kahve rengi kan geliyor hiç durmuyor azalmıyor hep uzanıyorum ama kesilmiyor dr geçen gittiğimde söyledim ola bilir dedi , ama korkuyorum bi taraftanda niye hiç kesilmiyor bu kanama , kahve rengi ama hep geliyor
Kuzucum benimde üç dört gündür başladı o siyah kahverengi çamur gibi lekelenmeler bende çok kafama taktım neyseki yarın kontrole gidecem inşallah herşey yolundadır sana da haber veririm 😕

Kuzucum benimde üç dört gündür başladı o siyah kahverengi çamur gibi lekelenmeler bende çok kafama taktım neyseki yarın kontrole gidecem inşallah herşey yolundadır sana da haber veririm 😕
Tamam canım inşallah herşey yolundadır 🤲🤲🤲 ben haftaya gidicem ama biraz içim içimi yiyor

Tamam canım inşallah herşey yolundadır 🤲🤲🤲 ben haftaya gidicem ama biraz içim içimi yiyor
Kuzucum doktordan geldim herşey yolunda çok şükür 🤲 lekelenmenin kahve siyah olması normalmiş çünkü büyük bir kanama yaşadık geçen haftalarda ondan dolayı oluyormuş ikili test yaptırdım sonuçlar iki hafta sonra çıkacak 🥰

Kuzucum doktordan geldim herşey yolunda çok şükür 🤲 lekelenmenin kahve siyah olması normalmiş çünkü büyük bir kanama yaşadık geçen haftalarda ondan dolayı oluyormuş ikili test yaptırdım sonuçlar iki hafta sonra çıkacak 🥰
Aaaa ikili tarama testlerinin sonuçları 2 hafta icinde mi çıkıyormuş 😔

Back