2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aman aman Kıbrıs Hanım sizin durumunuzda uygun olacagini düşünmüyorum, hele bir hepimiz su kritik zamanlari atlatalim, sizin su lekelenmeniz dursun da kilo bence en son problem edecegimiz sey olsun
Valla doğumdan sonra ben her türlü inşallah veririm aldığım kiloları , ölüm diyeti bile olsa ama hamilelikte tehlikeliymiş kilo almak o yüzden çok korkuyorum

Aman aman Kıbrıs Hanım sizin durumunuzda uygun olacagini düşünmüyorum, hele bir hepimiz su kritik zamanlari atlatalim, sizin su lekelenmeniz dursun da kilo bence en son problem edecegimiz sey olsun
Bende mide bulantısıda yok habire yiyorum durmadan yani bilmiyorum nasıl olacak bu gidişat 8 haftadayım ama baya kilo aldım

8+3 üm karnımın içinde futbol topu var sanki iştahım acayip açık hele akşamları yememek için kendimi zor tutuyorum
Canım ben de 7+3 üm sürekli acıkıyorum. Çok yiyemiyorum ama sık sık yiyesim geliyor. Hala kusacak kadar bulantılarım yok çok az bulanıp geçiyor. Senin var mı?

Canım öncekileri hiç düşünme yine öyle olcak diye korkma. Hep pozitif ol hep iyiyi düşün bak faydasını görceksin

Mideme kramp giriyor artık sıvı alamıyorum aldığım an geri cıkıyor. Tövbeler olsun ekmek den peynir zeytinden bile tiksindim 10 haftalık oldum gram eksilme yok daha da şiddetlendi

Canım ben öldüm dirildim öyle kötüydüm prilam zerre işe yaramadı ne yesem çıkarttım. Dr söyledim prilamı kesti zofer 8mg verdi sabah akşam yarım içiyorum yani bu ilacı kimi önermiş kimi önermemiş ama dr güvenmek zorundaydım zaten halsiz kötüydüm. Çok şükür azaldı canım. Sadece bir kez serum taktırdım o günde kusmaktan helak olmuştum bana serum reçetesi yazdı çok kustuğunda ağzın kuruduğunda taktır demişti. Bulantı ilacı b ve c vitamini yazmış reçetede vallahi ertesi gün kustum ama vücudumda ağrı kalmamıştı çok iyi hissetmiştim serumu alınca. Çok kusmaktan susuz kalıyorsun ısrarla söyle serum taktır sıvı takviyesi iyi gelecektir rahatlarsın canım böyle daha çok halsiz kalırsın

Ay bende baskül yok bilmiyorum kaç kilo aldım ama eminim 4 kilo almışımdır , ve bu beni korkutuyor
evet aslında dengeli kilo almak gerekiyor, ilk 3 ayda 1 2 kilo normal kabul ediliyor kimisi zayıflıyor bile ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi, benim iştahım çok açık vallahi elimde olan bişey değil ama artık dikkat edicem bende

Canım ben de 7+3 üm sürekli acıkıyorum. Çok yiyemiyorum ama sık sık yiyesim geliyor. Hala kusacak kadar bulantılarım yok çok az bulanıp geçiyor. Senin var mı?
bende de var 2 haftadır bulantı hatta 2 3 defa kusma noktasına geldim ama tuttum kendimi, daha çok midemde yanma ekşime oluyor, ağzımın tadı çok kötü oluyor ve acıkınca daha kötü oluyorum yemek yiyince geçiyor bulantım , tabi fazla yediğim de oluyor ya vallahi normal öğün yerken bile sanki hiçbir şey yememiş gibi hissediyorum, bi ara şekerden bile şüphelendim ama oda 20.haftada çıkıyormuş eğer sorun olursa, düşün yani o kadar raydan çıkmış iştahım

Mideme kramp giriyor artık sıvı alamıyorum aldığım an geri cıkıyor. Tövbeler olsun ekmek den peynir zeytinden bile tiksindim 10 haftalık oldum gram eksilme yok daha da şiddetlendi
sizin çok fazlaymış ama sıvı takviyesi almanız gerekiyor, daha iyi olur sizin için

Valla doğumdan sonra ben her türlü inşallah veririm aldığım kiloları , ölüm diyeti bile olsa ama hamilelikte tehlikeliymiş kilo almak o yüzden çok korkuyorum
Kendi doktoruma baslamadan once ayni hastanenin baska doktoru "her ay 1 kilo" demişti, 9 kilo olarak kafami sartlamaya calisiyorum ama zor yani ama su zamana kadar almadim

Dikkat etmeye çalışıyorum bende ama nafile midem kazınıyor resmen

Kendi doktoruma baslamadan once ayni hastanenin baska doktoru "her ay 1 kilo" demişti, 9 kilo olarak kafami sartlamaya calisiyorum ama zor yani ama su zamana kadar almadim
Almadıysanız oda iyi , benim belimin çukuru yok oldu resmen aynada bakıyordum anlamadım yuvarlandım daha 8 haftada

Bi arkadaşım yeni doğum yapt 20 kilo almıştı , bana 30 kilo alırsın diyor bide ikiz ya , yok dedim yuh ne 30 , inşallah öyle bişey olmaz

Almadıysanız oda iyi , benim belimin çukuru yok oldu resmen aynada bakıyordum anlamadım yuvarlandım daha 8 haftada
Bel kilo almasanda genişliyor doğumdan sonra düzelir benim incelmeye başladı baya hala hepizini merak ediyorum dua ediyorum inşallah sağlıkla kavuşun yavrularınıza banada dua edin bende tez zamanda tekrar yaşayayım bu duyguyu Sabahatsabu ben

Biraz geç gördüm ama çok sevindim siteye girerken hadi inşallah güzel haberler okumaya diyerek girmiştim karşıma çıktı rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla sihhatle çok bekledik burda onu görmeyi post sahibi olarak kendini sona saklamış meğer

Canım test sonucun ne geldi? Benim ilk pozitifti şimdi negatif geldi anlamadım üç günde nasıl değişti bu değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…