2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Eğer öyle gecirdiysen vermişsindir bile canım

Benim bir iki saattir adet ağrısı gibi ağrım var normal dimi bu
Valla dün görsem yerleşmedir derdim ama testi görünce kesinleşti canım yerleşme ağrıları güzel ağrılar dinlen uzan yorma kendini bol suyunu iç

Hayırlı olsun. Ben her mesajını yorumunu gördüğümde, kızın başına neler geldi inşallah bir an önce mutlu sona ulaşır diye dua ettim. Diğer arkadaşların da benim gibi içtenlikle dua ettiğine eminim.
İnşallah sağlıkla ilerler ve sorunsuz bir şekilde Allah kucağına almayı nasip eder.
Kanaması olan, düşük yapan, sonucu negatif olan veya farklı farklı problemlerle karşılaşmış olan diğer arkadaşlarımıza da dualarımızı eksik etmeyelim. Onlarında bir an önce yüzleri güler inşallah.

Kahverengi lekelenme kötü birsey degil benim de bu zamanlar gelmişti yine de hemen merkezine danış, ben korkup aramıştım benden coraspini kesmislerdi, ama siz ne kullanıyorsunuz bilmiyorum o yuzden sorun bence
Görüştüm merkezle canım doktor hiç stres yapmasın tutunma kanaması demiş. Proluton yazdı her hafta 1 tane vurulcam

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah dualarım seninle lekelenme için korkma sakın
Çok teşekkür ederim canımm inşallah hayırlısıyla devam eder artık stres yapmıyorum
Ben dedim, vallahi ben dedim çok şükür haaay maşallah
Canım benimm inşallah sağlıkla devamınıda görürüm çok sağol benim gibi heyecanla bekledin valla

Çok net çıkmış gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy ben hissediyordum kesin olacak diye Canım şimdi erken gebelik değil de artık kan verip takip edersin daha çok çok yeni hemen verme yarın ver sonra 10.gün 12.gün verirsin yaa
Canımm kan vermek beni çok strese sokuyo o yüzden erken vermiyim diyorum ya
Valla dün görsem yerleşmedir derdim ama testi görünce kesinleşti canım yerleşme ağrıları güzel ağrılar dinlen uzan yorma kendini bol suyunu iç
Şimdi görüştüm merkezle doktorda aynısını dedi ama yine de proluton başlattı ek olarak canım öyle yapıcam

Yaa tebrik ederim canım benim
Latttemm çok teşekkür ederim güzel arkadaşım
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına sağlıklıca doğumun olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin tüm emek verenlere pozitifler ve sağlıklı bebişler kucağımıza alalım
Ah canım Allah razı olsun. Hep hissettim nasıl içtenlikle beklediğinizi. İnşallah hepimizin yüzü güler bundan sonrası için rabbim nasip etsin hayırlısıyla hep dualarımda çok zor cetrefilli bir yol bu. Sonunda herkes mutluluğu yaşasın

Cookiie Allah sağlıkla devamını getirsin, sağlıkla kucağıniza alın, sabah o mutlulukla yazmayi unutmuşum kan vermeye baslamayacak mısınız simdi?

Ne güzel bi haber,maşallah bin kereAllah sağlıkla huzurla tamamına erdirsinUmut oldunuz bana da.çok mutlu oldum
Çok teşekkür ederim rabbim nasip etsin hepimize sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı

Cookiie Allah sağlıkla devamını getirsin, sağlıkla kucağıniza alın, sabah o mutlulukla yazmayi unutmuşum kan vermeye baslamayacak mısınız simdi?
Bayuyacığım Allah razı olsun hepimzin bebişleri sağlıkla gelsin
Kan günüm perşembe ama belki çarşamba veriirm diye düşünüyorum. Ben önceki gebeliklerimde kan verme sürecin aşırı stresli geçti. 2 defa dış gebelik yaşadım sağlıksız artışlar oldu hep. O yüzden o günlerde fobi kaldı bende. Şimdi kan verme süreci benim için aşırı stres yaratacak bir sürec. Arttımı artcakmı diye. O yüzden ne kadar gec verip değeri ne kadar yüksek görürsem inşallah o kadar iyi

Tabii daha önce dış gebelikler olunca sen de (ayyyy samimi olduk artik sen diyorum akfjdksl) haklısın, hoş benim ilk gebeligim olmasina rağmen ilk 3 gün hep verdim ben kan, vücudumda kan kalmamisti artik, bahanelerim de şeydi, kocama "hapsirdim kasigima agri girdi ya cocuguma birsey olduysa", "benim goguslerim agrimayi birakti ya cocuguma bisey olduysa" diye diye kan verdim kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap

İstediğin gibi hitap et tabiki bende sen siz arada kaynıyo herşey
Sen vererek rahatlatmışsın kendini ben tam tersi kandan kaçarak
9u kan günüm ama 8inde veririm canım 2 gün sonra isterseler haftasonuna denk gelmesin diyeb

İlk ikisini Ege’de yaptırmıştım olmadı. Eğer gerçekten İzmir’de yaptırcaksanız İsmail Küçük’ü öneririm kendi kliniği var. İnanılmaz bi doktor
Benim Dr um 6 yıldır ondayım ben malasef ben pozitifi göremedim daha ama çooook insancıl para 2. Planda onun için çok ince eleyip sık dokur aceleci asla değildir emin adımlarla ilerler işte bu yaklaşımı bizi 6 yıldır onda devam ettirdi herşeyi mi bilir biz Bi aile gibi olduk Dr umla ege ünüversitesi de aşılama oldum ben olmadı sonra tüp bebeğe geçtik ege ünüversitesinde prof dr murat ulukuş tavsiye ederim..

Hayırlı olsun inşallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…