2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bu kadar iyi dileğe bu kadar dua ve bekleyişe elbet doğru zamanda karşılık veriliyor işte. Gözün aydın canım benim. İnşalllah stressiz sağlıklı ilerler Herkese umut verdin, moral verdin şimdi umutlu, heyecanlı ve yüksek moralli olma sırası sende. Çook sevindim :))

Kızlar aranızda prilam kullanan var mı. Aşırı derecede mide bulantısı kusma var ve doktor ısrarla kullandrmuyor bana acile gidiyorum yazıyor ama kendi doktorum gerek gormuyor cok halsiz kaldım bi yudum su içemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı

Ben kullanıyorum kullandığım halde sabahları zorluk çekiyorum kusmaya başlar başlamaz kullanmaya başladım birdaha kusma yaşamadım 3-4 haftadır bulantı az da olsa oluyor ama onu da çubuk kraker ve ekmek ile bastırıyorum

Ah canım inşallahh çok teşekkür ederim. Kendim için stressiz kalamıyorum pek ama kalmaya çalışcam kalmam lazım yani inanırmısın istemsiz transferden beri bacaklarımı sıkıyorum sürekli bişey olcak diye bir rahat bırakamadım kendimi

Masallah cok belli oluyor rabbim sağ salim kucagınıza aldrsın hayrlı olsun şimdiden cok sevindim.
Allah razı olsun inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah

kibrisss hanim iyi misiniz? Kanamaniz ne durumda?
Merhaba teşekkür ederim iyim ama lekelenme bazen çok oluyor bazen az ama kesilmedi yani biraz ayakta gezsem , yani çok bişey değil yataktan kalkıp mutfağa bişey almaya gitsem yine kahve rengi kan gelmeye başlıyor , o yüzden hep uzanıyorum acaba dediğiniz hamilelik pilatesi erken doğuma falan sebebiyet verir mi ? Çünkü bende çok yiyorum ve eminim 2,3 kilo aldım , korkuyorum çok kilo alıcam çünkü tehlikeliymiş

Aman aman Kıbrıs Hanım sizin durumunuzda uygun olacagini düşünmüyorum, hele bir hepimiz su kritik zamanlari atlatalim, sizin su lekelenmeniz dursun da kilo bence en son problem edecegimiz sey olsun

Ayyy çok mutlu olduuuum inşallah güzel bir şekilde sağlıkla ilerler kahve rengi kanama yerleşme kanamasıdır , ama dr la konuşun ama bişey değil merak etmeyin
Çok teşekkür ederim canım. Görüştüm oda yerleşme dedi proluton ekledi ilaçlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…