• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bebeğim gitti hemde gözümün önünde , şimdi tuvalete gittim ve kırmızı büyük parça düştü , ve koyu kırmızı kanamam var , maalesef kaybettim hiç dr bile gerek yok bunu bilmek için
Lütfen dr görünmeden böyle düşünme çok üzgünüm yaşadıkların için ama mutlaka gidip ultrasonda görünmelisin

Benim acayip var serum taktırıyorum gidip gidip içtiğim su bile geri geliyor afedersinn cok kotuyum ilac verdi acil doktoru ama kendi doktoruma sormadan kullanamıyorum.
Benimde öyle malesef geçen serum taktırdım ertesi gün yine kusma. Sadece vitaminler işe yaradı biraz dinç oldum. Prilam kullandım fayda etmedi. Zofer verdi son gidişimde çok kusuyorum dedim. Yarım yarım içiyorum faydası var mı desen çok yok işte biraz daha sabır diyorum 😔

Kuzum çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ya bende geçen hafta bende koyu kocaman pıhtı geldi doktor alttan muayene ettiğinde senin gittiğin doktorlar neden ultrason ile bakmadı ki bende hem özele hemde acile ikisi de ultrason ile bakıp bebeğin kalbine baktı 😕 inşallah seninde öyledir ve benimde ayağa kalktıkca kan akıyordu kıpkırmızı
İnşallah bişey olmamıştır kendimi çok çaresiz his ediyorum , bilmiyorum bir devlete gittim bi özele hiç biri bakmadı , şu an zaten belli olmaz bişey olsa bile diyip gönderdiler beni

İnşallah bişey olmamıştır kendimi çok çaresiz his ediyorum , bilmiyorum bir devlete gittim bi özele hiç biri bakmadı , şu an zaten belli olmaz bişey olsa bile diyip gönderdiler beni
Kuzum ama çok saçma keseye bebeğe bakmaları lazımdı kanama alanı var mı yok mu diye bence bugün mutlaka kendi doktoruna git kaç haftalıksin ben bir sürü ilaca rağmen kanama olunca proluton depot vuruldum üç gün de bir üç gün de ekstra dan estrofem kullandım acaba seninde mi estrofem den oldu kullanıyor musun

Kuzum çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ya bende geçen hafta bende koyu kocaman pıhtı geldi doktor alttan muayene ettiğinde senin gittiğin doktorlar neden ultrason ile bakmadı ki bende hem özele hemde acile ikisi de ultrason ile bakıp bebeğin kalbine baktı 😕 inşallah seninde öyledir ve benimde ayağa kalktıkca kan akıyordu kıpkırmızı
Özelde prolaton depot yapmak istediler benim dr aradım gerek yok zaten progestan iğnesi vuruldun dedi , anlamadım yani niye yok dedi

Kuzum ama çok saçma keseye bebeğe bakmaları lazımdı kanama alanı var mı yok mu diye bence bugün mutlaka kendi doktoruna git kaç haftalıksin ben bir sürü ilaca rağmen kanama olunca proluton depot vuruldum üç gün de bir üç gün de ekstra dan estrofem kullandım acaba seninde mi estrofem den oldu kullanıyor musun
Daha ilaçları kesmedim her gün 2 tane progestan iğnesi vuruluyorum ve 4 adet estrofem

Özelde prolaton depot yapmak istediler benim dr aradım gerek yok zaten progestan iğnesi vuruldun dedi , anlamadım yani niye yok dedi
Kuzum prolutex günde iki tane progestan fitil günde 3 tane duphaston günde 2 tane ona rağmen mutlaka proluton depot vurulmami söyledi

Bende anlamadım niye bakmadılar ben bakın dedim , şu an bişey anlaşılmaz diyip gönderdi , 6+4 um bu gün , bana haftan çok düşük o yüzden bişey yapamayız defi

Kuzum prolutex günde iki tane progestan fitil günde 3 tane duphaston günde 2 tane ona rağmen mutlaka proluton depot vurulmami söyledi
Çok ilginç benim dr aradım kesinlikte prolaton depot olma gerek yok dedi , acaba şimdi gidip vurulsam mi

Bende anlamadım niye bakmadılar ben bakın dedim , şu an bişey anlaşılmaz diyip gönderdi , 6+4 um bu gün , bana haftan çok düşük o yüzden bişey yapamayız defi
Bana da evde dinlen elimizden bişey gelmez dediler 8 haftalıktim ama en azından kalbini dinletmislerdi tahlil felan yapılmıştı biraz kötü denk gelmiş sana o hastaneler ama inşallah güzel haberler alırsın bugün 🤲

Bana da evde dinlen elimizden bişey gelmez dediler 8 haftalıktim ama en azından kalbini dinletmislerdi tahlil felan yapılmıştı biraz kötü denk gelmiş sana o hastaneler ama inşallah güzel haberler alırsın bugün 🤲
Kıbrıs sağlık konusunda çok berbat , gerçekten , Burda Allah kimseyi hasteneye düşürmesin o derece kötü maalesef

Dr mesaj attım bakiyim ne önerecek , dua larınız ihtiyacım var 🤲🤲🤲
canım kalbini ferah tut. bugün kandil. bol bol dua et. Rabbim evladını korusun. sen kalbini ferah tutki bedenin strese girip iyice kötü olmasın. belki stresin bile arttırıyor. bendede şuan lekelenme şeklinde var. umarım artmaz. bebişlerimizin nasibi varsa inşallah doğacaklar. dualarımız senle

Ya bende az önce bir şey izledim hamile bir kadın hasta olunca neler yapmış tamda siteye girince denk geldi yazın. Çok geçmiş olsun canım ama bitki çayı falan içme sakıncalıymış. Benim gördüğüm videoda zencefil portakal tüketmiş ama dr sor tabiki yararı olmayabilir. Her şeyide tüketemiyoruz malum ancak dr söyleyebilir ilaç vs ılık bol suyunu iç dinlen canım inşallah tez zamanda düzelirsin🙏🏻
Sabaha kadar uyku uyuyamadım vücudumun ağrısından ve ateşten bitki seylerine zaten güvenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben öksürdükçe birşey olacak diye çok korkuyorum

canım kalbini ferah tut. bugün kandil. bol bol dua et. Rabbim evladını korusun. sen kalbini ferah tutki bedenin strese girip iyice kötü olmasın. belki stresin bile arttırıyor. bendede şuan lekelenme şeklinde var. umarım artmaz. bebişlerimizin nasibi varsa inşallah doğacaklar. dualarımız senle
Çok teşekkür ederim, inşallah 🤲🤲, bende hiç bir şey yoktu , gece uyurken bi akıntı his ettim dedim acaba kan mı , tekrar geldi ,kalktım tuvalete ve açık renk ama baya su gibi kan gelmiş , sonra dr gittim baya arttı kanama , sonra geldim uzandım gece yarısı uyandım leobaya gittim ve baya kırmızı kan sonrada pihti geldi yuvarlak , hala kırmızı kan devam ediyor

Back