• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Şimdi dr gittim çok büyük bir kanama alanı var , düşük tehlikesi var ama kalp atışlarını dinletti bana ikiside atıyordu ama birinin arkasında çok kanama varmış dua edin benim için kızlar bebeklerim kaldın , rahmin atmaya çalışıyor dedi
Çok sevindim iyi olmalarına inşallah en kısa zamanda bu riskli günleri atlatır biraz rahatlarız. Kanama alanını iyileştirmenin veya tehlikeyi azaltmanın bir yolu çaresi yok mu acaba? Bazı mesajlarda progrstan fitilin dozunu arttırıp istirahat edince geçtiğini okumuştum. Kanama alanı iki bebeğide mi tehlikeye sokuyormuş.

Teşekkür ederim canım benim dua edin düşük tehlikesi var çok büyük bir kanama alanı var ama rahim ağzı kapalıymış , kalplerinin sesini dinledim ama çok korkuyorum 😔😔😔😔😔
Bak kuzum gördün mü kalpleri atıyor hâlâ 😍sana tavsiyem mutlaka proluton depot vurulmalisin ve sürekli yat çok şükür 🤲 dualarım seninle 😇

çok şükür şimdi bol bol dinlen ayağın yukarda tut uzan. karnına dokun bol bol dua et. kalbini ferah tut. birde acaba 2sidemi rizk altında yoksa bir tanesimi risk altında. bazen ikiz başlayıp tek devam ediyor. iki kesededemi kanama varmış birşey söyledimi dr
Kanama alanı en çok sol taraftaymış ama iki kesede bende yan yanalar , o yüzden ikiside tehlike altında

Çok sevindim iyi olmalarına inşallah en kısa zamanda bu riskli günleri atlatır biraz rahatlarız. Kanama alanını iyileştirmenin veya tehlikeyi azaltmanın bir yolu çaresi yok mu acaba? Bazı mesajlarda progrstan fitilin dozunu arttırıp istirahat edince geçtiğini okumuştum. Kanama alanı iki bebeğide mi tehlikeye sokuyormuş.
Yok dr aradım biz sana maximum dozu veriyoruz zaten dedi , başkada yapacak bişey yok uzan dinlen dedi

Bak kuzum gördün mü kalpleri atıyor hâlâ 😍sana tavsiyem mutlaka proluton depot vurulmalisin ve sürekli yat çok şükür 🤲 dualarım seninle 😇
Çok teşekkür ederim, inşallah bebeklerim gitmez 😔😔😔 kalp atışları duydum baya ağladım kaybetmekten korkuyorum

çok şükür şimdi bol bol dinlen ayağın yukarda tut uzan. karnına dokun bol bol dua et. kalbini ferah tut. birde acaba 2sidemi rizk altında yoksa bir tanesimi risk altında. bazen ikiz başlayıp tek devam ediyor. iki kesededemi kanama varmış birşey söyledimi dr
Bide ulturasonda belli sağ taraftada kanama alanı var ama küçük , dol taraftaki baya büyük

Geçmiş olsun , Sıcak ballı süt iç , bana çok iyi gelir yumuşatır , bide sıcak suyun içine limon sık azıcık bal , çok iyi gelir bunlar ikisi ,
Teşekkür ederim ama sanırım geçmeyecek en son vücut ağrım korona olduğumda böyleydi saç diplerimden tutta heryerim ağrıyo acile gitcem eşimi bekliyorum

Teşekkür ederim ama sanırım geçmeyecek en son vücut ağrım korona olduğumda böyleydi saç diplerimden tutta heryerim ağrıyo acile gitcem eşimi bekliyorum
Evet eğer öyleyse kesin hastaneye gitmen en doğrusu , geç olmadan git , ama yine heralde çok bişey yapmazlar

Ağrı kesici açtin mi , Burdada herkes grip hasta , mevsim den dolayı , Merak etme inşallah hemen iyileşeceksin

Bu arada kızlar ben kalp atısı için perşembe bugün için gidecektim gittim ondan önce pazartesi lekelenme oldu gittim kese duruyor dedi beta hcg yaptı 18065 çıktı 6 hafta bugün gittim çok az kalp atışı Çar gibi dedi cihaz devlet hastesi eski cihaz ben anlayamadım beta vermiştim tekrar oda 2 gün sonra 18624 çıktı normalde ilk haftalara 2 katı yakın artmıştı şimdi niye bu şekil acaba birde boğaz ağrısı ateş var

Sabaha kadar uyku uyuyamadım vücudumun ağrısından ve ateşten bitki seylerine zaten güvenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben öksürdükçe birşey olacak diye çok korkuyorum
canım zencefil bal ılık su ve limon karıştır iç, hem bağışıklığına iyi gelir hemde öksürüğe, hamileler zencefil çayı içebiliyor yinede dr una danış bunları dene

Canım benim dinlen asla bir iş yapma wc dışında kalkma Allahın izniyle hiç bir şey olmaz bebişlerin sımsıkı tutunsun sana. Ayaklarının altına yastık koy uzanırken
Aynen uzanıyorum , teşekkür ederim inşallah benle kalacaklar , hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah 🤲🤲🤲 şuan benim düşük tehlikem var kalp atışları duydum ama mutluluk ve üzüntüyle beraber 😔😔😔 inşallah bişey olmicak😔

Aynen uzanıyorum , teşekkür ederim inşallah benle kalacaklar , hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah 🤲🤲🤲 şuan benim düşük tehlikem var kalp atışları duydum ama mutluluk ve üzüntüyle beraber 😔😔😔 inşallah bişey olmicak😔
Çok geçmiş olsun, Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 🙏

İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsun bugün kandil bol bol dua et🙏🏻 Rabbim büyüktür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıcakla ilerlesin 🙏🏻

Back