Bende öyle düşünüyorum canım bi sıkıntı çıkmakmazsa ocak ortalarına doğru bakalımhadı hayırlısı olsun kuzum,
evett yakın olacak ..
ınsallah sorun yok ise ocak ortası trasnfer olurum sanırım
12 hafta öyle çabuk gecio ki sasiricaksiniz.4 haftası gitti bileİnşallahçok teşekkür ederim evet aiz demiştimiz olacak diye. daha yolun çok başındayım keyfini çıkartmak için en az 12 haftayı bir bitirelim o zaman daha rahatlayacağım.
amınnnn canım ınsallaahh,Bende öyle düşünüyorum canım bi sıkıntı çıkmakmazsa ocak ortalarına doğru bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitifleri görürüz sağlıklı bir şeklilde inşallah..
haberdar olalım canım
akşam idrarıyla çıkması çok zor sabah ilk idrarla yapılmalı. birde transfer haric 7. gün erken gibi.inşallah güzel haberlerin olurMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm
Teşekkür ederim inşallahakşam idrarıyla çıkması çok zor sabah ilk idrarla yapılmalı. birde transfer haric 7. gün erken gibi.inşallah güzel haberlerin olur
Merhaba ben de bu ay transfer olacağım kısmetse. 23 aralıkta transferim var. 5aa 3 adet. Tek embriyo transferi yapılacak, 32 yaşındayım.Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK 17 ARALIK
@cagkus 41 tek 6 ARALIK 20 ARALIK Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK
19 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK A ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK 21 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK E Emuay061 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 25-26 ARALIK @kaynanadelisi 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Bende aynı gün 3.gün tek oldum 7. Gün yaptım bnde negatifti cuma akşam kan vericemMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm
Kan ne zaman verecektin canım?Test yaptım negatif…
Tek ümidim cuma günü kan testi umarım güzel haberi alırızBende aynı gün 3.gün tek oldum 7. Gün yaptım bnde negatifti cuma akşam kan vericem
Bende merak edıyorum catlatma ıgnesınden kac gun sonra transfer oluyo bende natural transfer olacam da yumurtam ıgneyle büyütülüyor çok gec büyüdü adetın 22. Günü ama hala buyumedı tedavım devam edıyor eger büyürse catltma ıgnesı olacam sonra transferkızlar lütfen cevap verin natural transfer hazırlıgındayım. adetin 8 günü rahim kalınlığı 7.7 yumurta büyüklüğü 11ml di sizce nasıl. ve natural transfer olanlar varsa adetin kaçıncı günü transfer oldunuz, çatlatma iğnesi oldunuzmu?çatlatma iğnesi olanlar iğneden kaç gün sonra transfer oldu
Ben fitil kullanıyorum 1,2 gün öncesi benimde öyleydi sonra azaldı ara ara ağrı saplanıyorTek ümidim cuma günü kan testi umarım güzel haberi alırızprogestan iğne kullanıyorum cok adet agrım var
ben hiçbir ilaç kullanmıyorum umarım büyür bakalım görcez.ama bilgisi olan yazsa negüzel olurBende merak edıyorum catlatma ıgnesınden kac gun sonra transfer oluyo bende natural transfer olacam da yumurtam ıgneyle büyütülüyor çok gec büyüdü adetın 22. Günü ama hala buyumedı tedavım devam edıyor eger büyürse catltma ıgnesı olacam sonra transfer
14aralık-30, 15aralik-52, 16aralik-75, 18aralik-170, 20aralik-407 benim değerler, artis guzel gorunuyor, aslinda doktorum artik vermene gerek yok 10 gun sonra keseyi gormeye git dedi ama ben dayanamam 2 gunde bir veririm yine (=Kuzum benimde 5.gun çift embriyo transferi oldu ben kanları hep gece verdiğim için emin değilim yani 7 Aralık ta öğleden sonra 5 te transfer oldum ama ben 17 Aralık a girer girmez 00:10 da başladım testlere hep aynı saatte üç kez kan verdim 147-283-542 çıktı yani iki katı gibi genelde benim içime sanki tek embriyo tutmuş gibi geliyor ama çevrem de böyle olup ta kese de çift görünen de var hatta bir tanıdığım da hcg100 kusurden direk 700 lere çıkmıştı ikiz olacak sandık ama tekti yani bu olay kesinlikle kişiden kişiye farklılık gösteriyor cuma günü son kez verecem inşallah sağlıkla ilerlersenin değerler nasıl en son ne zaman verdi doktorum da çift ya da tek tutmuş gibi bişey demedi sadece artış güzel dedi
Çok geçmiş olsun canım kaç haftalık ti ki kese görünmüş muyduKizlar ben malesef düşük yaptim bu sabah
Hiiççç öyle düşünmeyin. Biz eşimle 8.-9. Günlerde 3. Transferi konuşuyorduk. Biraz dinlenirsin baharda mı başlarız falan diye muhabbetler dönüyordu. O kadar bir şey hissetmedim. Nasipte varsa olur Allahın izniyle. İlk transferimde yaptım bunu olmadı olmadı diye gezdim 13 gün. Hakkaten olmadı. İnşallah olmuştur senindeBugün 9. Günüm hiç birsey hissetmiyorum içimden sürekli tutmadığı geçiyorcuma günü kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?