2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

hadı hayırlısı olsun kuzum,
evett yakın olacak ..
ınsallah sorun yok ise ocak ortası trasnfer olurum sanırım
Bende öyle düşünüyorum canım bi sıkıntı çıkmakmazsa ocak ortalarına doğru bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitifleri görürüz sağlıklı bir şeklilde inşallah..
haberdar olalım canım

İnşallah çok teşekkür ederim evet aiz demiştimiz olacak diye. daha yolun çok başındayım keyfini çıkartmak için en az 12 haftayı bir bitirelim o zaman daha rahatlayacağım.
12 hafta öyle çabuk gecio ki sasiricaksiniz.4 haftası gitti bile

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm

kızlar lütfen cevap verin natural transfer hazırlıgındayım. adetin 8 günü rahim kalınlığı 7.7 yumurta büyüklüğü 11ml di sizce nasıl. ve natural transfer olanlar varsa adetin kaçıncı günü transfer oldunuz, çatlatma iğnesi oldunuzmu?çatlatma iğnesi olanlar iğneden kaç gün sonra transfer oldu

amınnnn canım ınsallaahh,
Rabbım ılk seferde pozıtıf görüp saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm
akşam idrarıyla çıkması çok zor sabah ilk idrarla yapılmalı. birde transfer haric 7. gün erken gibi.inşallah güzel haberlerin olur

Merhaba ben de bu ay transfer olacağım kısmetse. 23 aralıkta transferim var. 5aa 3 adet. Tek embriyo transferi yapılacak, 32 yaşındayım.

Bende aynı gün 3.gün tek oldum 7. Gün yaptım bnde negatifti cuma akşam kan vericem

Bende merak edıyorum catlatma ıgnesınden kac gun sonra transfer oluyo bende natural transfer olacam da yumurtam ıgneyle büyütülüyor çok gec büyüdü adetın 22. Günü ama hala buyumedı tedavım devam edıyor eger büyürse catltma ıgnesı olacam sonra transfer

ben hiçbir ilaç kullanmıyorum umarım büyür bakalım görcez.ama bilgisi olan yazsa negüzel olur

14aralık-30, 15aralik-52, 16aralik-75, 18aralik-170, 20aralik-407 benim değerler, artis guzel gorunuyor, aslinda doktorum artik vermene gerek yok 10 gun sonra keseyi gormeye git dedi ama ben dayanamam 2 gunde bir veririm yine (=

Bugün 9. Günüm hiç birsey hissetmiyorum içimden sürekli tutmadığı geçiyor cuma günü kan vereceğim
Hiiççç öyle düşünmeyin. Biz eşimle 8.-9. Günlerde 3. Transferi konuşuyorduk. Biraz dinlenirsin baharda mı başlarız falan diye muhabbetler dönüyordu. O kadar bir şey hissetmedim. Nasipte varsa olur Allahın izniyle. İlk transferimde yaptım bunu olmadı olmadı diye gezdim 13 gün. Hakkaten olmadı. İnşallah olmuştur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…