Ayy maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler. Benimde 12 aralık transfer ben henüz yapmadımEki Görüntüle 3178695 kizlar var mı sizce bugün 7. Günüm 12 Aralık'ta transfer oldu lütfen bakar mısınız
Var gibi değil mi şok oldum şuan 7 senedir ilk defa çıktı bu şekildeAyy maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler. Benimde 12 aralık transfer ben henüz yapmadım
Benim 7. Günüm hiç olmadı lekenlenme. Acaba tutmadımı benimBende de var ama bugün kesildi korkuyorum, daha önce böyle düşük yaptım
Var gibi değil mi şok oldum şuan 7 senedir ilk defa çıktı bu şekild
Allah'ım her isteyene nasip etsin o kadar imkansızdı ki benim için inanamıyorum hala inşallah kan sonucu iyi gelir dua edin bana daVar canım var tabi gözün aydın
İnşallah inşallah herşey güzel olacakAllah'ım her isteyene nasip etsin o kadar imkansızdı ki benim için inanamıyorum hala inşallah kan sonucu iyi gelir dua edin bana da
Hayirli olsun canim benimde böyleydi ve pozitif çıktı sonucumEki Görüntüle 3178695 kizlar var mı sizce bugün 7. Günüm 12 Aralık'ta transfer oldu lütfen bakar mısınız
Sadece ağrım var hafif hafif birde iştahım fazla açık başka hiçbir şey yok ilaç etkisi sandığım göğüs şişliği varİnşallah inşallah herşey güzel olacakbelirtin lekelenmen varmıydı
Kan verdik hemen inşallahHayirli olsun canim benimde böyleydi ve pozitif çıktı sonucum
Hayırlı olsun bence kesin var. Kaçıncı gün embriyosuydu. Benimde transfer 12 Aralık 3. Gün embriyosu bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Var gibi değil mi şok oldum şuan 7 senedir ilk defa çıktı bu şekilde
Bende de bugün oldu,aklımı yitiriyordum korkudan =( bizim tüp bebek hemsiresi de kahverengi önemli degil, beklediğimiz şeyler, kirmizi ve ağrılı olmasıni istemeyiz dedi. Bugun kan verdim ama korkumdan yarin da verecegim =(Benim 7. Günüm dün ve bu sabah bende de vardı bugün kesildi doktorum olabileceğini ancak aktif kırmızı adet kanamasına dönerse tehlikeli olduğunu söyledi.
5. Gün embiriyosu embriyo glue ve uterin prp yapıldı 3. Transferim 5aa kalite embriyoHayırlı olsun bence kesin var. Kaçıncı gün embriyosuydu. Benimde transfer 12 Aralık 3. Gün embriyosu bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Cikar canim insallah icini ferah tutKan verdik hemen inşallah
inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah moral ol bizlere de
Çıktı mı sonuç ?Kan verdik hemen inşallah
41.69 çıktı çok şükür bu iki gün sonra bir daha verecemÇıktı mı sonuç ?
Bende şuan kullanıyorum ama bende bir ağrı olmadıKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
çok güzel ilerlemiş canım, Allah’ım daim etsinKızlar bende gece tekrar kan verdimBeta 283 çıktı ilki 147 ydi normal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?