Doktor ne zaman dediKızlar bugün 6.gunum 4. Gün sonra regl günüm 4 gün sonra kan vermelimiyim? Birde hiç birsey hissetmiyorum
Ben yaptırmıştım geçen ay.Benimde negatif artik napcami sasirdim, histeroskopiyi sorucam transfer öncesi yaptiran varmi acaba
Zormu amelyat peki. Ameliyattan sonra ne zaman tekrar transfer oldunuzBen yaptırmıştım geçen ay.
Benim sadece cizik atıldı çıkıldı. Anestezili yapıldı sonrasında ağrı yaşamadım ertesi gün normal hayatıma döndüm. İlk adetimden sonra transfer oldum 5 aralıkta ama kimyasal oldum galiba değerlerim yükselmiyor 30larda takıldı kaldı yarında düşük çıkarsa ilaçlarımı bırakıcam.Zormu amelyat peki. Ameliyattan sonra ne zaman tekrar transfer oldunuz
Biliyorum canım sürec cok zor Allahım inşallah hepımıze en kısa surede nasip ederBen 46 kiloyum.ameliyatta cok zayifladimdusun halimi boyda uzun iskelet gibi oldum bagisikligim 4 ay toparlanamadi
Amin cnm insallah hepimizin dilegi kabul olurBiliyorum canım sürec cok zor Allahım inşallah hepımıze en kısa surede nasip eder
12 gün sonra dediDoktor ne zaman dedi
Bende de var ama bugün kesildi korkuyorum, daha önce böyle düşük yaptımBende lekelenme var 2 gündür. Kahverengi leke bakalım hayırlısı
Benim 7. Günüm dün ve bu sabah bende de vardı bugün kesildi doktorum olabileceğini ancak aktif kırmızı adet kanamasına dönerse tehlikeli olduğunu söyledi.Bende lekelenme var 2 gündür. Kahverengi leke bakalım hayırlısı
Hiç idrar testi yapmış mıydın canımyarın test günüm, umarım güzel haberler verebilirim
yok yapmadım, sabırla bekledim yarını :)Hiç idrar testi yapmış mıydın canım
4abEmbrıyonun kalitesi neydi canım?
Belim çok ağrıyordu ve gaz sıkışması olduSizin herhangi bir belirtiniz var miydi? Benimki de ngs 1 tane koyuldu 4. Gunum
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah moral ol bizlere deyok yapmadım, sabırla bekledim yarını :)
Benimde 19 Aralık bende de bayağı heyecan var. Umarım olumlu sonuçlar alırızHerkese merhaba. Benimde 19 aralıkta transferim olacak. İlk denemem. Dondurulmuş tek embriyo 4aa kalitede. Çok heyecanlıyım :)
Ozaman 12 gunu bekle ne zaman doluyosa o zaman ver12 gün sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?