- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Ya benimdde 2 ngsli embriyo transferim oldu biri 5ab diğeri 3bb. O zaman 3bb olan tutmayabilir mi? Senin transfer ne zaman canım?Bana doktorum sunu demişti eger tutmazsa ngs li embrıyo sonra kalitesıne bakıyoruz eger biraz dusukse kalite embrıyoda enerjı azda olabılıyo yani sadece saglıklı olması yetmıyomuş. Pgt ile ngs farklı ngs 46 kromozoma bakılıyo daha detaylı. Benımde 2 adet ngs li embrıyom var
Tutmazsa bakıyoruz dedi tutmama ihtimalini düşünme canım bi de dediğim gibi ngs 46 kromozoma bakılıyo bakalım artık birazda kısmetYa benimdde 2 ngsli embriyo transferim oldu biri 5ab diğeri 3bb. O zaman 3bb olan tutmayabilir mi? Senin transfer ne zaman canım?
Hepimiz alalım inşallah canım sağlıklı sıhhatliHayirlisiyla kucagina al canim benim
Ben yaptırdım kuzum bende tekrarlayan yapışıklık oluyorBenimde negatif artik napcami sasirdim, histeroskopiyi sorucam transfer öncesi yaptiran varmi acaba
Canım iyiyim perşembe doktora gidicem tekrar beklemedeyim
Banada histeroskopi ile rahime çizik atıldı, 2 ay lucrin iğnesiyle geçici menopoz yapıldı çikolata kistini baskılamak için . Mart ayında 2.transferimi olmuştum. 8 haftalık kaybım var. Bebeğimin genetiği 47xyy gelmişti. Doktorum yine aynı tedaviyle ekstra ngs yapalım embriyolara dedi. Bakalım diğerinde tutmuştu aynı bu tedavi şekliyle genetiği bozuk oldupu için kalbi durdu. Bakalım genetiği düzgün sağlıklı olan embriyolarımızı bulduk sonuç ne olcak canımTutmazsa bakıyoruz dedi tutmama ihtimalini düşünme canım bi de dediğim gibi ngs 46 kromozoma bakılıyo bakalım artık birazda kısmet3 4 gune adet olcam rahım hazırlığına başlıcaz canım bende merakla beklıyorum
Iyi canim insallah hayirli haberlerle gelirsinCanım iyiyim perşembe doktora gidicem tekrar beklemedeyim
Benım tüp bebekle 7. Haftada kaybım var doktorum büyük ihtimal emb genetiği bozuktu bu haftalarda gelişimi durduguna gore dedi. Bende histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ara verdiğim süre içerisinde onu aldılar rahmin iyileşmesını bekledik. 3 gun önce lucrin vuruldum transfer için yumurta baskılıcaklar sonra dediğim gbi rahım hazırlığı. Bende merak içindeyım saglıklı embrıyo ile ne olacakBanada histeroskopi ile rahime çizik atıldı, 2 ay lucrin iğnesiyle geçici menopoz yapıldı çikolata kistini baskılamak için . Mart ayında 2.transferimi olmuştum. 8 haftalık kaybım var. Bebeğimin genetiği 47xyy gelmişti. Doktorum yine aynı tedaviyle ekstra ngs yapalım embriyolara dedi. Bakalım diğerinde tutmuştu aynı bu tedavi şekliyle genetiği bozuk oldupu için kalbi durdu. Bakalım genetiği düzgün sağlıklı olan embriyolarımızı bulduk sonuç ne olcak canımRabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Aslında tedavi yöntemlerimiz hemen hemen aynı gibi olmuşşBenım tüp bebekle 7. Haftada kaybım var doktorum büyük ihtimal emb genetiği bozuktu bu haftalarda gelişimi durduguna gore dedi. Bende histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ara verdiğim süre içerisinde onu aldılar rahmin iyileşmesını bekledik. 3 gun önce lucrin vuruldum transfer için yumurta baskılıcaklar sonra dediğim gbi rahım hazırlığı. Bende merak içindeyım saglıklı embrıyo ile ne olacakinşallah güzel sonuclar alalım
Evet cnm soldsda vardi alindi o sagda minimum vardi oda alinavakHidrosalpenks mi var canım sende neden tüpünü aldırcaksın?
Doktor ultrasonda goruyo.demisti zaten ben ameliyat olmamak icin bu sekilde transferde israr ettimSag supte sikinti oldugunu nasil anladin canim
Benimde son carem o kuzum sanirim,Ben yaptırdım kuzum bende tekrarlayan yapışıklık oluyor
Cok tesekkur ederim o zaman bugun yarjn önemli benim içinİlk 2 gun 5. Gun embrıyo oluyo sonra ki 48 saat içinde turunuyo canım. Yani transferın ya 4. Ya 5. Gunu
Evet benim de 3 gun embriyosuSizindemi 3. Gün
Kuzum onu aldırmadan neden transfer yaptrdım zaten o bastan başa emb tutunmasına engel, rahımde sıvı birikiyoEvet cnm soldsda vardi alindi o sagda minimum vardi oda alinavak
Ahhhh neden ettın canım yaaaDoktor ultrasonda goruyo.demisti zaten ben ameliyat olmamak icin bu sekilde transferde israr ettim
Esim istemedi ameliuat olmami onceki biraz agir gecti ayni seyleri yasamak istetmediAhhhh neden ettın canım yaaa
Kuzum onu aldırmadan neden transfer yaptrdım zaten o bastan başa emb tutunmasına engel, rahımde sıvı birikiyo
Dogru canım yaşadığımız seyler cok agır6 ay onceki ameliyatta sol alindi sag sonradan cikti rekrar tekrar ameliyat masasina yatmamdan korktu esim cunku surecim cok sancili gecti
Ben 46 kiloyum.ameliyatta cok zayifladimDogru canım yaşadığımız seyler cok agırama işte bebeğin tutunmasını etkılıyor ya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?