Evet cnm sagda sikintili benim.keske onuda alsaydi 2.kez nasil olacagim nasil dayanavagim bilmiyorumBende cnm mayista oldum laporoskopi sol. Tup hidrosalpinks baglandi, cok yorulduk artik napmamiz gerekiyor sasirdik hepimiz ilk denemenmi senin
Bende hiç anlamıyorum ngsli embriyolar neden tutmaz işte burda iş Rabbime kalıyorPgtli embriyo neden tutunmaz anlamıyorum . Benimde 2 adet pgtli embriyom tutmadı . Rahimle ilgili bir sıkıntınız var mı ?
Sizin herhangi bir belirtiniz var miydi? Benimki de ngs 1 tane koyuldu 4. Gunum5.gun embriyosu 48 saat içerisinde tutunmayı tamamlıyor canım 0.99 çıktı beta yükselme ihtimali yok
Transferden sonra hiç muayene olmadımBenimkinin adıda o. Hemşire üst bacağının yanına, karnına yada popona yapıştırabilirsin dedi 48 saatte bir değiştiriyorum ben canım bacağımdaydı dün akşam değiştirdim karnıma yapıştırdım. İnşallah faydası olur hiç muayene oldunmu
He sen transfer oldun tamam pardon ben hazırlıktasın sandım faydası oldumu diye sorcaktımTransferden sonra hiç muayene olmadım
Sag supte sikinti oldugunu nasil anladin canimEvet cnm sagda sikintili benim.keske onuda alsaydi 2.kez nasil olacagim nasil dayanavagim bilmiyorum
Embrıyonun kalitesi neydi canım?Evet canım
Benımde embrıyolarım ngs li pgt daha az kromozoma bakılıyomuş ngs tüm kromozomlara bakıyo belkide bakılmayan kromozomda sorun vardırPgtli embriyo neden tutunmaz anlamıyorum . Benimde 2 adet pgtli embriyom tutmadı . Rahimle ilgili bir sıkıntınız var mı ?
Daha önce hiç gebe kaldın mı canım?Evet canım
Hidrosalpenks mi var canım sende neden tüpünü aldırcaksın?Benim buyuk ihtimal.sag tupum alinacak yeni bir ameliyat olucam histeroskopiyi yumurta toplamadan 4 ay once oldum laraposkooi olmjstum onuda yapmislardi.pek bi sikinti yasamadim ben.
Bana doktorum sunu demişti eger tutmazsa ngs li embrıyo sonra kalitesıne bakıyoruz eger biraz dusukse kalite embrıyoda enerjı azda olabılıyo yani sadece saglıklı olması yetmıyomuş. Pgt ile ngs farklı ngs 46 kromozoma bakılıyo daha detaylı. Benımde 2 adet ngs li embrıyom varBende hiç anlamıyorum ngsli embriyolar neden tutmaz işte burda iş Rabbime kalıyorne yaparsak yapalım herşey mükemmelde olsa vakti değilse olmuyor bende suan o kadar tedirginimki 2 ngs’li embriyo transfer edildi ama hala tedrginim böyle tutmayanları gördükçe okudkça var olan umudum gün geçtikçe azalıyor azalck vardır herşeyde bir hayır ne diyelim
3. Gün embriyosu kac günde tutunmus oluyo5.gun embriyosu 48 saat içerisinde tutunmayı tamamlıyor canım 0.99 çıktı beta yükselme ihtimali yok
Sizindemi 3. Gün3. Gün embriyosu kac günde tutunmus oluyo
İlk 2 gun 5. Gun embrıyo oluyo sonra ki 48 saat içinde turunuyo canım. Yani transferın ya 4. Ya 5. Gunu3. Gün embriyosu kac günde tutunmus oluyo
Hayır daha gec tutunmuyo o da transferden sonra ilk 2 gunde tutunuyoDondurulmus blast daha mi gec tutunur bilgisi tecrübesi olan varmi?
Benimde hiç belirtim yok canım korkmamak lazımmış anca olur belirtilerMrb kızlar bende bu gece tekrar test yaptıracam inşallah sağlıkla ilerliyordurbelirti olarak çok bişey kalmadı gibi korkuyorum yaa
Hayır canım 48 saat içerisinde tutunuyorDondurulmus blast daha mi gec tutunur bilgisi tecrübesi olan varmi?
Hayirlisiyla kucagina al canim benimHayır canım 48 saat içerisinde tutunuyor
Benimde 5. Gün blast ve pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?