Benimkinin adıda o. Hemşire üst bacağının yanına, karnına yada popona yapıştırabilirsin dedi 48 saatte bir değiştiriyorum ben canım bacağımdaydı dün akşam değiştirdim karnıma yapıştırdım. İnşallah faydası olur hiç muayene oldunmuBen kasığıma yapıştırıyorum. Haftada 1 değişiyor. Bir sağ tarafa bir sol tarafa yapıştırıyorum. Climara benimkinin adı.
Evet benimde 12 siEvet bende 12 sinde oldum.çift embriyo transfer edildi. Sizin de 12 si galiba değil mi ?
10.gunduKaçıncı gündü bugün ?
Benim test tarihim 24 ü sizinde 23ünde vermeniz lazım. Bence umudunuzu kaybetmeyin erken dahaBenimde negatif
ÜzüldümBenimde negatif
Bende lekelenme var 2 gündür. Kahverengi leke bakalım hayırlısıSenle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun
0.2 ama deger 3 4 olsa derim yukselirde bu deger de yukselmezBenim test tarihim 24 ü sizinde 23ünde vermeniz lazım. Bence umudunuzu kaybetmeyin erken daha
Evet hem pgt hem ngs liydi ilk transfer.ama olmadı. Şimdide kahverengi lekelenmem var 5 haftalık oldu2 embriyo mu transfer edildi canım? İlk olumsuz olan transferinde mi pgt li miyidi
Allahtan ümit kesilmez. Yükselmezsede allahtan geldi kısmet değilmiş deriz. Elimizden birşey gelmiyor ki0.2 ama deger 3 4 olsa derim yukselirde bu deger de yukselmez
5.gun embriyosu 48 saat içerisinde tutunmayı tamamlıyor canım 0.99 çıktı beta yükselme ihtimali yokBiz aynı gün transfer olduk diye hatırlıyorum, henüz 7. Gün doktorum bana ısrarla 10-12 gün önce çıkan sonucun dikkate alınamayacağını söylüyor canım ilaçlarını bırakma bence
Evet canımÜzüldümHayırlısı olsun pgtli embriyomuydu?
Pgtli embriyo neden tutunmaz anlamıyorum . Benimde 2 adet pgtli embriyom tutmadı . Rahimle ilgili bir sıkıntınız var mı ?Evet canım
Napalim canimiz sagolsunAllahtan ümit kesilmez. Yükselmezsede allahtan geldi kısmet değilmiş deriz. Elimizden birşey gelmiyor ki
canimiz sagolsun.napalim.Evet canım
Normal o zaman canımbende endişe etmiştimevet oluyor canım, hatta adet olacakmışım sancılar da oluyor
Benimde negatif artik napcami sasirdim, histeroskopiyi sorucam transfer öncesi yaptiran varmi acabaKizlar kan verdim ve maalesef negatif
Benimde negatif artik napcami sasirdim, histeroskopiyi sorucam transfer öncesi yaptiran varmi acaba
Bende cnm mayista oldum laporoskopi sol. Tup hidrosalpinks baglandi, cok yorulduk artik napmamiz gerekiyor sasirdik hepimiz ilk denemenmi seninBenim buyuk ihtimal.sag tupum alinacak yeni bir ameliyat olucam histeroskopiyi yumurta toplamadan 4 ay once oldum laraposkooi olmjstum onuda yapmislardi.pek bi sikinti yasamadim ben.
Doktorun söylediği kadarı ile yokPgtli embriyo neden tutunmaz anlamıyorum . Benimde 2 adet pgtli embriyom tutmadı . Rahimle ilgili bir sıkıntınız var mı ?
Elden bişey gelmiyor maalesefcanimiz sagolsun.napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?