2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben kasığıma yapıştırıyorum. Haftada 1 değişiyor. Bir sağ tarafa bir sol tarafa yapıştırıyorum. Climara benimkinin adı.
Benimkinin adıda o. Hemşire üst bacağının yanına, karnına yada popona yapıştırabilirsin dedi 48 saatte bir değiştiriyorum ben canım bacağımdaydı dün akşam değiştirdim karnıma yapıştırdım. İnşallah faydası olur hiç muayene oldunmu

Biz aynı gün transfer olduk diye hatırlıyorum, henüz 7. Gün doktorum bana ısrarla 10-12 gün önce çıkan sonucun dikkate alınamayacağını söylüyor canım ilaçlarını bırakma bence
5.gun embriyosu 48 saat içerisinde tutunmayı tamamlıyor canım 0.99 çıktı beta yükselme ihtimali yok

Benimde negatif artik napcami sasirdim, histeroskopiyi sorucam transfer öncesi yaptiran varmi acaba
Benim buyuk ihtimal.sag tupum alinacak yeni bir ameliyat olucamhisteroskopiyi yumurta toplamadan 4 ay once oldum laraposkooi olmjstum onuda yapmislardi.pek bi sikinti yasamadim ben.

Benim buyuk ihtimal.sag tupum alinacak yeni bir ameliyat olucamhisteroskopiyi yumurta toplamadan 4 ay once oldum laraposkooi olmjstum onuda yapmislardi.pek bi sikinti yasamadim ben.
Bende cnm mayista oldum laporoskopi sol. Tup hidrosalpinks baglandi, cok yorulduk artik napmamiz gerekiyor sasirdik hepimiz ilk denemenmi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…