2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim canımm🙏🏻
Hergün bakıyorum daha dişlerin ucu ortada yok
E ne bu eziyeti diyorum takıyorum huniyi😂mızmızmız yapışkan şekildeyiz evde
Kendime şaşırıyorum , kız nasıl sabrediyorsun helal sana diyip yanaklarımı seviyorum
İyi değilim yani😂
2 yaş sendromuna girmeden bi dinlenme bir es zamanı vermezlermi acaba?
Garibin yüzü gülürmü🤣
2 yaş sendromu olabilirmiş. 2 yaş sendromu zaten 1 yaşından sonra başlıyormuş. Ben de yeni öğrendim😁 Gerçekten 1 haftadır bir savaş halindeyiz evde. Onun açısından düşününce çok üzülüyorum. Bu dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak sakin ol diyorum ama ben alışamıyorum onun bu hallerine😁 Ah anneleri de düşünen olsa keşke.
Ve iki çocuk isteği bir insanda böyle sonlanıyormuş. Birden fazla çocuk yapabilen arkadaşlarıma selam olsun, heykellerini dikelim 😄

Resmen duygularıma tercüman olmuşsun yaa🤗
Bundüşünceler içinde yuvarlanıp gidiyorum bende
Sendromlar ataklar derken yaşlandım be😅🥹

2 yaş sendromu olabilirmiş. 2 yaş sendromu zaten 1 yaşından sonra başlıyormuş. Ben de yeni öğrendim😁 Gerçekten 1 haftadır bir savaş halindeyiz evde. Onun açısından düşününce çok üzülüyorum. Bu dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak sakin ol diyorum ama ben alışamıyorum onun bu hallerine😁 Ah anneleri de düşünen olsa keşke.
Ve iki çocuk isteği bir insanda böyle sonlanıyormuş. Birden fazla çocuk yapabilen arkadaşlarıma selam olsun, heykellerini dikelim 😄

Memeyi bıraktırmak istiyorum ben de ama benimkinin hiç bırakmaya niyeti yok gibi nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir de bu meme bıraktırma olayının bu kadar duygusal bir durum olduğunu düşünmemiştim. O konu aklım geldikçe hüzünleniyorum. Bir daha çocuk düşünmediğim fikrinden mi, yoksa oğlumun artık bebeklikten çocukluğa geçiş fikrini kabul etmek istemediğimden mi bilmiyorum. Bütün anneler mi böyle hissediyor, ben mi abartıyorum😔
Ben bıraktırmak istiyorum aslında çalışıyorum ve 8 saat emmiyor ama gece sabaha kdr meme istemesi brni çok yoruyor ve kendide yoruluyor bence sürekli uyanmaktan

Tecrübeli annemler bişi sorucam bezi bıraktırmak için önce meme Yİ bıraktırmak şart mı ? Araştırmalarım önce meme sonra bez diyor… hedefim ağustosta memeyi Eylül de bezi bıraktırmak 😂😂😂😂

Tecrübeli annemler bişi sorucam bezi bıraktırmak için önce meme Yİ bıraktırmak şart mı ? Araştırmalarım önce meme sonra bez diyor… hedefim ağustosta memeyi Eylül de bezi bıraktırmak 😂😂😂😂
Ben memeden kestim gecen hafta.ben rahatladım ama bebegim sabaha kadar acıkıyor 1haftadır 5-6 da uyanıyor 🫤bunu nasıl çözecegim bilmiyorum.ilk kızım mama ile buyudu uyurdu 12saat mamayşa buyuyen bebek daha rahat bnce.ve bez sınra bırakılmalı bnce emen bebegin sürekli cisi gelir uyutmadan 2saat önce yeme içme kesilmesi gerekıyor

Merhaba kızlar
Oğlum malesef 6.hastalık oldu
İlk 4 gün çok yüksek ve dirençli ateş oldu
Bugün 5.günümüz ateş bitti döküntüler başlayacak ateş bittiğinde dedi doktor gerçekten de başladı döküntüler
Ateş bitti kızlar ama aşırı huysuz
Hiçbirşeyden memnun olmuyor
Bu hastalığı yaşayanlae varmı nasıl geçiyor süreç
Döküntüler ne zaman geçiyor ?

Merhaba kızlar
Oğlum malesef 6.hastalık oldu
İlk 4 gün çok yüksek ve dirençli ateş oldu
Bugün 5.günümüz ateş bitti döküntüler başlayacak ateş bittiğinde dedi doktor gerçekten de başladı döküntüler
Ateş bitti kızlar ama aşırı huysuz
Hiçbirşeyden memnun olmuyor
Bu hastalığı yaşayanlae varmı nasıl geçiyor süreç
Döküntüler ne zaman geçiyor ?
Merhaba, çok geçmiş olsun. benim oğlum da oldu yaklaşık 3 hafta önce. döküntü olunca hastalık iyileşme aşamasında oluyor. bulaşıcılığı da kalmıyor dedi doktorumuz. 3 gün sonra tamamen geçmişti döküntü. zaten döküntüden sonra ateş falan bir daha çıkmadı. aynı kızamık gibi bir daha olmuyormuş bunu geçiren çocuklar

Merhaba, çok geçmiş olsun. benim oğlum da oldu yaklaşık 3 hafta önce. döküntü olunca hastalık iyileşme aşamasında oluyor. bulaşıcılığı da kalmıyor dedi doktorumuz. 3 gün sonra tamamen geçmişti döküntü. zaten döküntüden sonra ateş falan bir daha çıkmadı. aynı kızamık gibi bir daha olmuyormuş bunu geçiren çocuklar
Çok teşekkür ederim canım🙏🏻
Aynen dediğin gibi döküntülerle ateş bitti
Çok zordu çok yaa😞🙏🏻

Kızlar özellikle erkek anneleri🙊
Size bir sorum var
Bebekleriniz anlamlı oynamaya başladımı?
Yani legolarla oynama arabalarıyla oyun kurma gibi
Çokmu fazla şey bekliyorum bilmiyorum ama bizimki hala evi gezme derdinde
Oyuncaklarına fazla ilgili değil
Oynarsa 2-3 dk bi gönüllerini alıyor sonra evi dağıtmaya devam😄
Sizlerde durum nasıl
Ne zaman oyun kurmaya başlalayacak benim bu bebem?
Bultakları falan bazen ilgileniyor bazen yüzüne bakmıyor
Yani ben işe başlayacağım vakit daralıyor hala birlikte oyun kurmalı oynamadık
Kreşe gidince oynayacak sanırım😄
Benimle de biraz oynasaydı diye hergün oyun kuruyorum ama nafile
Sizlerde durum nasıl
Bizde yaramazlık full time😄

Kızlar özellikle erkek anneleri🙊
Size bir sorum var
Bebekleriniz anlamlı oynamaya başladımı?
Yani legolarla oynama arabalarıyla oyun kurma gibi
Çokmu fazla şey bekliyorum bilmiyorum ama bizimki hala evi gezme derdinde
Oyuncaklarına fazla ilgili değil
Oynarsa 2-3 dk bi gönüllerini alıyor sonra evi dağıtmaya devam😄
Sizlerde durum nasıl
Ne zaman oyun kurmaya başlalayacak benim bu bebem?
Bultakları falan bazen ilgileniyor bazen yüzüne bakmıyor
Yani ben işe başlayacağım vakit daralıyor hala birlikte oyun kurmalı oynamadık
Kreşe gidince oynayacak sanırım😄
Benimle de biraz oynasaydı diye hergün oyun kuruyorum ama nafile
Sizlerde durum nasıl
Bizde yaramazlık full time😄
Oyun , oyuncak hak getire. Tencere tava süzgeç catal kaşık en sevdiklerimiz. Dün camasir makinesinden ayakkabı cikti mesela. Daha ne diyim 🤣 arkani dönmeye gelmiyor. Hep bir kurcalama. Cok istiyorum oyun kuralim ama dedigin gibi 5 dk sürmüyor oturup oynamasi. Sonra beni takmadan gidiyo yine dolap kurcalamaya 🫣 oyun grubuna başladik belki faydasi olur oyun kurmayi öğrenir arkadaş ortaminda diye. Bakalim bir fayda olacak mi. Bazen bende fazla bi beklentiye giriyorum hersey zamanla diye düşünüyorum 🫣

Oyun , oyuncak hak getire. Tencere tava süzgeç catal kaşık en sevdiklerimiz. Dün camasir makinesinden ayakkabı cikti mesela. Daha ne diyim 🤣 arkani dönmeye gelmiyor. Hep bir kurcalama. Cok istiyorum oyun kuralim ama dedigin gibi 5 dk sürmüyor oturup oynamasi. Sonra beni takmadan gidiyo yine dolap kurcalamaya 🫣 oyun grubuna başladik belki faydasi olur oyun kurmayi öğrenir arkadaş ortaminda diye. Bakalim bir fayda olacak mi. Bazen bende fazla bi beklentiye giriyorum hersey zamanla diye düşünüyorum 🫣
Demekki yeni nesil bebekleri bunlar 😁
Oiiiy analık ne zor
Bende işte kendi düşüncelerimde boğuluyorum
Etkinlik vs pek yapmadım ben
Yapsamda ilgilenmedi zaten
Acaba ne zaman oyuncakları ile anlamlı oynayacak diye hayıflanıp duruyorum anın tadını çıkaramıyorum
Yapboz falan çıkarıyorum iki parçalı
Ama dikkatini çekmiyor
Ev kurcalamak ise full

Demekki yeni nesil bebekleri bunlar 😁
Oiiiy analık ne zor
Bende işte kendi düşüncelerimde boğuluyorum
Etkinlik vs pek yapmadım ben
Yapsamda ilgilenmedi zaten
Acaba ne zaman oyuncakları ile anlamlı oynayacak diye hayıflanıp duruyorum anın tadını çıkaramıyorum
Yapboz falan çıkarıyorum iki parçalı
Ama dikkatini çekmiyor
Ev kurcalamak ise full
Bende cok etkinlik yapmadim. Dikkatini hic cekmedi baslarda uğraştım sonra saldim. Yik oglum evi dedim nasilsa en sevdigi sey o 🤣🤣🤣

Ben memeden kestim gecen hafta.ben rahatladım ama bebegim sabaha kadar acıkıyor 1haftadır 5-6 da uyanıyor 🫤bunu nasıl çözecegim bilmiyorum.ilk kızım mama ile buyudu uyurdu 12saat mamayşa buyuyen bebek daha rahat bnce.ve bez sınra bırakılmalı bnce emen bebegin sürekli cisi gelir uyutmadan 2saat önce yeme içme kesilmesi gerekıyor
Allah aşkına nasıl bıraktınız memeyi… sabah kdr meme ağzında benimkinin ve sırt ağrısından zorluk çekiyorum çalışan bir anneyim hep yorgunum :KK43: 20 aylık oldu artok bıraktırmak istiyorum

Allah aşkına nasıl bıraktınız memeyi… sabah kdr meme ağzında benimkinin ve sırt ağrısından zorluk çekiyorum çalışan bir anneyim hep yorgunum :KK43: 20 aylık oldu artok bıraktırmak istiyorum
İlk olarak net olmak gerek .göğüs ucuma bant yapıstırdım ve artık meme yok uyuyor meme .meme emmek istediginde su içeceksin dedim .sonra emmek istedi ama ucunu bulamadı bir daha emmek istemedi ama sürekli actırıp bakıp kapattı 2gece mızıltılı gecti .sonrası aydınlık .cok sukur darısı size . Benimde sabaha kadar göğsüm agzındaydı birde yazın hiç çekilmiyor yapısyapış .susadıkca emmek istiyorlar yazın .

Birde sabahları uyanınca emip uyudugu için 4 de 5 te uyandı acıktı uzun süre ac kalmaya alısmadı bende gece uykuya gecmeden doyurduktan sonra birde bisküvili süt içiriyorum inek sütü yanı .oda tok tutuyor en azından 7e cektik uyanmasını

Birde sabahları uyanınca emip uyudugu için 4 de 5 te uyandı acıktı uzun süre ac kalmaya alısmadı bende gece uykuya gecmeden doyurduktan sonra birde bisküvili süt içiriyorum inek sütü yanı .oda tok tutuyor en azından 7e cektik uyanmasını
Ben bu aşamaya gelmedim ama merakımdan soruyorum bisküvili inek sütünün bebeğe ne faydası var? doktorlar inek sütünü onermiyor. Bizim kullanmamiza bile gerek yok.

Merhaba hanımlar, ben 2023 Kasım annesiyim. Bir oğlum var. Özellikle erkek bebeği olanlar bu yaz bebeklerinize kaç beden giydiriyorsunuz? Sezon sonunda çok güzel indirimler oluyor. Seneye yazın giysin diye biraz bir şeyler almak istiyorum. Beğendiğim ürünler var. Ama bedende kararsız kaldım. 8 aylık 9 bucuk kilo şimdi

X