- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Araştırayım canım sağolasın.Ben pregnavit kullanıyorum canım tavsiye ederim bir bak istersen doktor verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırayım canım sağolasın.Ben pregnavit kullanıyorum canım tavsiye ederim bir bak istersen doktor verdi
Mesajının altında hamile günlüğünde yazıyor canım zaten tam sinirlenme zamanındasınYeni hamisler sizdede duygusallik varmı ve sinirlilik hemen parliyom ve hemen aglayabiliyorum
Canım beni de yazar mısın yaşım 27, İstanbul, son adet 2 Mart. Doğum tarihi 7 Aralık gösteriyor. Hamilelik belirtim olmadı sadece hafif kasik sancısı, hala da başka bir belirtim yokİnşallah canım, durumun belli ise eğer, yaş, şehir, son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin ve hamilelik belirtilerini paylaşabilir misin?
Hoş geldin, hayırlı olsun bebişin canım.Canım beni de yazar mısın yaşım 27, İstanbul, son adet 2 Mart. Doğum tarihi 7 Aralık gösteriyor. Hamilelik belirtim olmadı sadece hafif kasik sancısı, hala da başka bir belirtim yok
Yok alamadım henüzCanım bende sadece uyku hali var uyumak istiyorum sadece ama
Aspirine başladın mı
Buna güldümMesajının altında hamile günlüğünde yazıyor canım zaten tam sinirlenme zamanındasın
Eşinde birsey çıkmaz ins insan Sabri yok valla çok fena durum sinirleniyorBen ben ben. Normalde gözünün içine baktığım eşime habire parlıyorum. Her lafı batıyor. İnstagram storilerine ağlıyorum şaka gibi. Kayınvalidem ve kaynım dün korona çıktı. Eşimde ailesiyle günlük görüşen biri işinden dolayı, oda test verdi hala çıkmadı sonuç. Dün ayrı uyuduk, uzak duruyoruz birbirimizden, inşallah değildir. Hem gözüme batıyor bu aralar gıcık oluyorum hem de onsuz kalmak istemiyorum.
Negatif çıktı çok şükür. Yorulup gerilince daha artıyor ağrılar. Ama bebişin güçlüdür merak etme bir şey yoktur.Yok alamadım henüz
Buna güldüm
Eşinde birsey çıkmaz ins insan Sabri yok valla çok fena durum sinirleniyor
Benimde bugün oğlum deli etti beni hatta ona patladım ondan sonra kaşık bel ağrısı cekiyom ve ağladim şuan bile agri baya var sanki adet olucam ins birşey olmamıştır
Tekrar HCG baktirmadimCanım kan değerin kaç çıktı
Kaç hafta kaç günlük
Yumurtlamadan bir hafta sonra falan başladıSifonella canım gögğüs ucu hassasiyeti ne zaman başladı sende belirti olarak? Böyle yanıyor gibi karıncalanıyor gibi bir his miydi?
Hayırlı olsun geç döllenme de olabilir tarihini daha sonra da yakalayabilirMerhaba arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim 5+1 ama ultrason 4+4 uyumlu görünüyor keseyi karından ultrason ile gördüm 6.haftadan sonra bebeği ve kalp atışını görmem gerek diyerek randevu verdi .detaylı kan istedi ala devlette yaptiricam
Teşekkürler evet bana verdiler ama özel hastaneye gidiyorumKeseyi gören arkadaşlar gözünüz aydın birşey soracağım kesenin ultrason görüntüsünü çıktı olarak veriyorlar mı?
Bu salmonellefalan olan dimiBen sağlık ocağında yaptırdım pazartesi günü dün de doktoruma götürdüm o istemeden
Bu arada tarihlerimiz aynı sizinle bende de keseyi girdi ama yolk için bişey demedi 18 ine gideceğim bende
Evet rahim büyüyorKızlar göbeğinizin hemen alt kısmında, vajinanın üst kısmında hafif bı şişlik oluştu mu sizdede
Evet rubella toksoplazma HIV cmvBu salmonellefalan olan dimi
Bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah benim de bir tane gelişim geriliğinden kaybın var 10 haftada kürtaj oldum bu nedenle doktorum coraspirin verdi . İçiyorum inşallah bu sağlıklı ilerlerCanım bende sadece uyku hali var uyumak istiyorum sadece ama
Aspirine başladın mı
İnşallah canım peki kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı bende başladım teste verdim çarşamba çıkacak ona göre ya kesecek ya devam ya da iğneye gececeğizBebisiniz sağlıkla gelsin inşallah benim de bir tane gelişim geriliğinden kaybın var 10 haftada kürtaj oldum bu nedenle doktorum coraspirin verdi . İçiyorum inşallah bu sağlıklı ilerler
Öncelikle bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah ben de 4+5 te carsamba günü doktora gideceğim siz gorebildiniz mi keseyi?Kızlar merhaba, 4+5 iz bugün betam pazartesi akşam 53 çıktı çarşamba sabah 151 bugün doktor kontrolüm var keseyi görebilir miyim acaba çok heyecanlıyım. Bundna önce 2 kaybım var inşallah sağlıkla ilerler Kucağımıza alırız
Yaaa doğru hissetmişim demek göbek deliginden aşağıya çizgide oluştu hafiftenEvet rahim büyüyor
Sağlık ocağı benim rubellayi yapmayı unuttu ya diğerlerini yaptida neyse onuda hastanede yaparız artıkEvet rubella toksoplazma HIV cmv
Tüm hormon hemogram biyokimya vitamin değerleri.
İlk gebelikte de sağlık ocağına gidip yaptırmıştım bunda da öyle yaptım.
Evet ben gittim kalp atışını duyunca yapıyorlarmış kaydıKonusu açılmışken yazayım kızlar hamilelik kesinleşince sağlık ocağında gebelik kaydı actirmaniz gerekiyor hem gebe izlemler için hemde doğum sonrası çocuğun aşı kayıtları için. İlk gebelik olup belki bilmeyen olabilir diye yazıyorum