- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.221
Kolay ve keyifli bir doğum hikayen olsun.. sağlıkla kucağına al oğlunuMerhaba arkadaslar 39+2 de yatisim yapildi 1 cm acilmam varmis sadece hic sancim yok ama fitil koydular sancimi başlatmak icin umarim oğlusum gelir yoksa doktor yarin 2gibi sezeryan yapariz dedi birde akintim varmis cok antibiyotik kullansaydin keske dedi ebeler ama doktor gerek yok demisti anlamadim
Geçmiş olsun canım. bugüne kadar gelmişsiniz bundan sonra da sağlıkla kucağına alırsın umarım.. en doğru zamanda kucağına gelsin bebeğin..Selam hanımlar,
22.hafta serklaj olmuştum bu günlere kadar geldik çok şükür. Bebeğim 2,488 gram 47,5 cm. Dünkü kontrolde doktor nst’de bebeğin kalp atışında bir iki kez yavaşlatıp tekrar toparlama gördü. Yarın gel yine bakalım büyümediyse artık perşembe alalım dedi.
Allah biliyor korkuyorum, inşallah şu süreci hayırlısıyla atlatırız bir şekilde.
Benimde suyum fazla.. biran evvel bebişin toparlanır sa kucağına alırsın inşallahHayır yoktu suyum fazlaydı
Dün doktor 60 üstü sancı dedi , benim de hep 40 50 civarı çıktıSancın kaç civarlarında?benim de var da 40 civarında düzenli sancı
Yarın bebeğin ve senin için harika bir gün olsun. Sağlıkla kavuşun birbirinizeKızlar yatışımı yaptılar sabah sezeryana alıcaklar
Canım zamanla adım adım ilerleyecek ve sonunda tamamen sağlıklı bir şekilde kucağına gelecektir bebeğin. Beklemek zordur mutlaka ama bu zorluğun sonu aydınlık pırıl pırıl bir hayatKızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.. Kasım ayının son gününü de bir kaç bebek ile karışılıyor grubumuzKızlar nasip olursa benimde yarın sabah 9'da sezeryanim var.bana dua edin
Senin yine haftan iyi.ben de 36 ya yeni başladımDün doktor 60 üstü sancı dedi , benim de hep 40 50 civarı çıktı
AminYarın bebeğin ve senin için harika bir gün olsun. Sağlıkla kavuşun birbirinize
Ne güzel yazmışşsınız çok teşekkür ederim.Terzinin eteği sökük olur diye boşuna demiyorlar. Ama çok özel bir dönemden geçiyorsun. Maalesef her baba anne ile benzer sürece girip onunla benzer şeyler hissedemiyor. Bu eşinin şanssızlığı aslında. Hayatta tekrarı olmayan şeyler yaşıyoruz.. buna dahil olamıyorsa, farkında değilse ıskaladıklarının aslında kendisi kaybediyor. Yanında olmasını istemen, destek beklemen en doğal hakkın. Ama şu an bence sadece bebeğine odaklan. Doğur sağlıkla kucağına al, bebeğinle yeni yaşamına başladığında hormonların da düzene girince hala ilişkide sorgulanacak bir şeyler varsa onu da yaparsın. Bildiğin, bir çok hayatta tecrübe ettiğin şeyler o zaman işine yarayacaktır. Şu an hormonlar ve içinden geçtiğin sürecin özelliği de kırgınlıkların dozunu arttırıyor olmalı..
Çok teşekkür ederim. Umarım hamileliktendir. Çünkü çok mutlu bir çift olarak gebelik sürecine çıktık. Bazen bu noktaya geleceğimize hiç girmeseydik bu sürexe diyorum. Evet anlayışlı biri ama sorumluluklar konusunda eksik gibi hissediyorum.Umarım hamilelikle alakalı bişeydir. Erkekler de çok etkileniyor bence bu gebelik sürecinden. Normalde eşim çok anlayışlı hastalık konusunda özellikle. Hamilelikte de sağolsun çok destekçim oldu ama bazen ebu cehile dönüşüyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bide biz genel olarak şey anlam ve görev yüklüyoruz eşlerimize ben bunu anladım bu süreçte. Kimsenin yuvası dağılsın istemem düşmanımın dahil. Umarım bebiş sizi birbirinize daha çok bağlar tüm sıkıntılarınız gider canı gönülden diliyorumRabbim kimsenin yuvasına zeval vermesin
Ben de öyle biliyo musun normale gidiyoruz sezeryan dese rahatlıcam sankiYok tabiki doktoruma güveniyorum. İlk hamileliğim öyle tecrübeli değilim çevremde ve hep burda çatı muayenesi falan diye duyunca gerekli bişey demekki diye düşündüm sordum kendisine ben yapmıyorum deyince şaşırdım sadece. Aslında benim büyük bi yanım hep normal istiyor ama sezaryene kayıyorum gibi doktor bi dese normal yapamazsın sevincek gibiyim
Senin haftan da kötü değil merak etme.. elbette ne kadar içeride durursa o kadar iyi ama artık gelmeyi seçerlerse de dışarıdaki hayata hazırlar..Senin yine haftan iyi.ben de 36 ya yeni başladım
Paylaştım tabiki hislerimi beklentilerimi. Hamilelikten önce her şey çok güzeldi zaten ilişkime güvenerek hamile kaldım.canım önceki yazdıklarını da hatırladım şimdi
belki de gebeyiz diye ekstra bir hassaslığımız vardır kuzum
bende hamileliğimin en başında aşırı alıngan , sinirli ve herşeyi kafasına takan bir tiptim
insan sanki ekstra hassas oluyor bu dönemde
aslında hissettiklerini paylaşsan , daha çok ilgi beklediğini söylesen anlayışla karşılayıp dikkat eder belki
hamilelikten önceki ilişkiniz nasıldı peki?
Taktik diyosunÇok bi şey beklememek lazım bence bu dönem , yaparlarsa ne ala ama niye yapmadı diye düşünmek sana zarar . Kesinlikle beynimiz aynı çalışmıyor erkeklerle. Dümdüzler ve söylemedikçe anlamıyorlar . Senin düşüncelerini hislerini daha sakin vicdan yaptırır şekilde dile getirmen lazım bence canım
Canım inşallah bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra herşey istediğin gibi olurPaylaştım tabiki hislerimi beklentilerimi. Hamilelikten önce her şey çok güzeldi zaten ilişkime güvenerek hamile kaldım.
Yaa öncesinde zaten mutluysanız gebeliktendirÇok teşekkür ederim. Umarım hamileliktendir. Çünkü çok mutlu bir çift olarak gebelik sürecine çıktık. Bazen bu noktaya geleceğimize hiç girmeseydik bu sürexe diyorum. Evet anlayışlı biri ama sorumluluklar konusunda eksik gibi hissediyorum.
Of Evet yaaBen de öyle biliyo musun normale gidiyoruz sezeryan dese rahatlıcam sanki
Senin ney rahatina gidiyorsa onu yap tabi canim.Ama ben kisin hikamaya cesarette edemem gozumde almazyıkamak bana daha rahat geliyor. Pamuk ıslatmakla falan uğraşmıyorum. tek pamuk da yemiyor kakada. Evimiz baya sıcak zaten. 1 yaşında bile lavaboda yıkıyordum öyle söyleyeyimebeveyn banyosunda baya genişce bir lavabom var. sürekli dezenfekte ediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?