- 25 Kasım 2014
- 884
- 949
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.201
İnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.
Amin inşallah canım saolasınSağlıkla kucağına al canım
canım önceki yazdıklarını da hatırladım şimdiİnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.
Bukadar hafta durmalarıda şaşırtıcı saglıkla kavusun insallahAynı soruyu sordum ben de doktora. Damarla ilgili olabilir, plesentadan besin gitmiyor olabilir dedi. Yani aslında açmadan onlar da bilemiyor. Elimden geldiğince yiyorum ama beslenmiyor anladığım kadarıyla.
Sağlıkla kolayca kavuşun Ali ileBeni doğuma alıyorlar dua edin
Yok tabiki doktoruma güveniyorum. İlk hamileliğim öyle tecrübeli değilim çevremde ve hep burda çatı muayenesi falan diye duyunca gerekli bişey demekki diye düşündüm sordum kendisine ben yapmıyorum deyince şaşırdım sadece. Aslında benim büyük bi yanım hep normal istiyor ama sezaryene kayıyorum gibi doktor bi dese normal yapamazsın sevincek gibiyimBen hiç bi doktorun adını kariyerini riske atacağını düşünmüyorum. Doktor bana kemik yapın bile gerek olup olmadığını gösterir demişyi belki onların gerekli görme kriterleri farklıdır
Umarım hamilelikle alakalı bişeydir. Erkekler de çok etkileniyor bence bu gebelik sürecinden. Normalde eşim çok anlayışlı hastalık konusunda özellikle. Hamilelikte de sağolsun çok destekçim oldu ama bazen ebu cehile dönüşüyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bide biz genel olarak şey anlam ve görev yüklüyoruz eşlerimize ben bunu anladım bu süreçte. Kimsenin yuvası dağılsın istemem düşmanımın dahil. Umarım bebiş sizi birbirinize daha çok bağlar tüm sıkıntılarınız gider canı gönülden diliyorumİnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.
Terzinin eteği sökük olur diye boşuna demiyorlar. Ama çok özel bir dönemden geçiyorsun. Maalesef her baba anne ile benzer sürece girip onunla benzer şeyler hissedemiyor. Bu eşinin şanssızlığı aslında. Hayatta tekrarı olmayan şeyler yaşıyoruz.. buna dahil olamıyorsa, farkında değilse ıskaladıklarının aslında kendisi kaybediyor. Yanında olmasını istemen, destek beklemen en doğal hakkın. Ama şu an bence sadece bebeğine odaklan. Doğur sağlıkla kucağına al, bebeğinle yeni yaşamına başladığında hormonların da düzene girince hala ilişkide sorgulanacak bir şeyler varsa onu da yaparsın. Bildiğin, bir çok hayatta tecrübe ettiğin şeyler o zaman işine yarayacaktır. Şu an hormonlar ve içinden geçtiğin sürecin özelliği de kırgınlıkların dozunu arttırıyor olmalı..İnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.
Geçmiş olsun en doğru zamanda sağlıkla kavuşun birbirinizeSabaha kadar hastanedeydik çok şükür doğuma alınmadın eve geldik dinlenme modundayım sancılarım da geçti inanılmaz korktum ben dün gece doğurmadıysam 3 hafta daha dayanırım diyorumÇok garip bir duyguymuş doğum çantam bile hazır değildi onun için bile ağladım bu hafta artık hazırlarım bütün herseyi bitiririm panik oldum
İnşallah mahvoldum o ameliyattan sonra dört yıl ilaç kullanmak zorunda kaldım.bebegimi bile doğru düzgün emziremedim. İnşallah bu sefer daha iyi geçer hepimizinSeni cooook iyi anlıyorum. İlk dogumum spinal sezaryendi. Ameliyat esnasında fenalaştım. O günden sonrada panik atak miras kaldı bana. Gebeliğim boyunca psikoloğa gittim. Ama ne olursa olsun korkumu yenemedim. 10 gün sonra için doğum planladık. İnşallah en az sıkıntıyla atlatırım
Ben de bugün banu çiftçinin bir videosunu izlerken denk geldim bu konuya. Çatı muayenesinde biz sadece çıkışı görüp değerlendirebiliyoruz, girişi göremiyoruz, bazen giriş dar olabiliyor ve doğum ilerlemiyor o zaman sezeryana dönüyoruz, çıkış bir şekilde esniyor bebeğin kafa tasıyla uyuyor o nedenle ben çatı muayenesi yapmayı gerekli görmüyorum dedi. Sanırım benim doktorum da yapmayacak şimdiye kadar hiç bahsetmedi çünkü.Ama tuhaf değil mi benim bebeğim biraz da koca kafalı10cm olmuştur bpd değeri
Canım gebelik şekerin varmıydı? Gebelik şekeri olanlarda bebekte solunum sıkıntısı oluyormuş, bende de var malesef şekerKızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Aynen sonradan araştırınca birçok doktorun yapmadığını da okudum. Hakkımızda hayırlısıBen de bugün banu çiftçinin bir videosunu izlerken denk geldim bu konuya. Çatı muayenesinde biz sadece çıkışı görüp değerlendirebiliyoruz, girişi göremiyoruz, bazen giriş dar olabiliyor ve doğum ilerlemiyor o zaman sezeryana dönüyoruz, çıkış bir şekilde esniyor bebeğin kafa tasıyla uyuyor o nedenle ben çatı muayenesi yapmayı gerekli görmüyorum dedi. Sanırım benim doktorum da yapmayacak şimdiye kadar hiç bahsetmedi çünkü.
Hayır yoktu suyum fazlaydıCanım gebelik şekerin varmıydı? Gebelik şekeri olanlarda bebekte solunum sıkıntısı oluyormuş, bende de var malesef şeker
Canım toparlayacaktır haftası gayet iyiKızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?