2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.

Çok bi şey beklememek lazım bence bu dönem , yaparlarsa ne ala ama niye yapmadı diye düşünmek sana zarar . Kesinlikle beynimiz aynı çalışmıyor erkeklerle. Dümdüzler ve söylemedikçe anlamıyorlar . Senin düşüncelerini hislerini daha sakin vicdan yaptırır şekilde dile getirmen lazım bence canım

canım önceki yazdıklarını da hatırladım şimdi
belki de gebeyiz diye ekstra bir hassaslığımız vardır kuzum
bende hamileliğimin en başında aşırı alıngan , sinirli ve herşeyi kafasına takan bir tiptim
insan sanki ekstra hassas oluyor bu dönemde
aslında hissettiklerini paylaşsan , daha çok ilgi beklediğini söylesen anlayışla karşılayıp dikkat eder belki
hamilelikten önceki ilişkiniz nasıldı peki?

Aynı soruyu sordum ben de doktora. Damarla ilgili olabilir, plesentadan besin gitmiyor olabilir dedi. Yani aslında açmadan onlar da bilemiyor. Elimden geldiğince yiyorum ama beslenmiyor anladığım kadarıyla.
Bukadar hafta durmalarıda şaşırtıcı saglıkla kavusun insallah

Ben hiç bi doktorun adını kariyerini riske atacağını düşünmüyorum. Doktor bana kemik yapın bile gerek olup olmadığını gösterir demişyi belki onların gerekli görme kriterleri farklıdır
Yok tabiki doktoruma güveniyorum. İlk hamileliğim öyle tecrübeli değilim çevremde ve hep burda çatı muayenesi falan diye duyunca gerekli bişey demekki diye düşündüm sordum kendisine ben yapmıyorum deyince şaşırdım sadece. Aslında benim büyük bi yanım hep normal istiyor ama sezaryene kayıyorum gibi doktor bi dese normal yapamazsın sevincek gibiyim

Umarım hamilelikle alakalı bişeydir. Erkekler de çok etkileniyor bence bu gebelik sürecinden. Normalde eşim çok anlayışlı hastalık konusunda özellikle. Hamilelikte de sağolsun çok destekçim oldu ama bazen ebu cehile dönüşüyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bide biz genel olarak şey anlam ve görev yüklüyoruz eşlerimize ben bunu anladım bu süreçte. Kimsenin yuvası dağılsın istemem düşmanımın dahil. Umarım bebiş sizi birbirinize daha çok bağlar tüm sıkıntılarınız gider canı gönülden diliyorum Rabbim kimsenin yuvasına zeval vermesin

Terzinin eteği sökük olur diye boşuna demiyorlar. Ama çok özel bir dönemden geçiyorsun. Maalesef her baba anne ile benzer sürece girip onunla benzer şeyler hissedemiyor. Bu eşinin şanssızlığı aslında. Hayatta tekrarı olmayan şeyler yaşıyoruz.. buna dahil olamıyorsa, farkında değilse ıskaladıklarının aslında kendisi kaybediyor. Yanında olmasını istemen, destek beklemen en doğal hakkın. Ama şu an bence sadece bebeğine odaklan. Doğur sağlıkla kucağına al, bebeğinle yeni yaşamına başladığında hormonların da düzene girince hala ilişkide sorgulanacak bir şeyler varsa onu da yaparsın. Bildiğin, bir çok hayatta tecrübe ettiğin şeyler o zaman işine yarayacaktır. Şu an hormonlar ve içinden geçtiğin sürecin özelliği de kırgınlıkların dozunu arttırıyor olmalı..

Geçmiş olsun en doğru zamanda sağlıkla kavuşun birbirinize

İnşallah mahvoldum o ameliyattan sonra dört yıl ilaç kullanmak zorunda kaldım.bebegimi bile doğru düzgün emziremedim. İnşallah bu sefer daha iyi geçer hepimizin

Ama tuhaf değil mi benim bebeğim biraz da koca kafalı 10cm olmuştur bpd değeri
Ben de bugün banu çiftçinin bir videosunu izlerken denk geldim bu konuya. Çatı muayenesinde biz sadece çıkışı görüp değerlendirebiliyoruz, girişi göremiyoruz, bazen giriş dar olabiliyor ve doğum ilerlemiyor o zaman sezeryana dönüyoruz, çıkış bir şekilde esniyor bebeğin kafa tasıyla uyuyor o nedenle ben çatı muayenesi yapmayı gerekli görmüyorum dedi. Sanırım benim doktorum da yapmayacak şimdiye kadar hiç bahsetmedi çünkü.

Kızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Canım gebelik şekerin varmıydı? Gebelik şekeri olanlarda bebekte solunum sıkıntısı oluyormuş, bende de var malesef şeker

Aynen sonradan araştırınca birçok doktorun yapmadığını da okudum. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…