- 3 Mart 2022
- 170
- 257
- 33
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.241
inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda dualarım sizinle Rabbim yardımcınız olsun bi an önce bebeğin toparlanır inşallahKızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Kuzenim muayene olduğu gün doktoru bebek kanalda değil dedi, ama akşamına suyu gelmişti. Yani zannediyorum mümkünKızlar sancım var heralde , adet başlangıç sancısı gibi bi şey hissediyorum . Dün kontrolde bebek kanalda değildi doktor daha vakit var dedi ama 1 günde kanala girer mi acaba ?
Bugünkü tüm güzel dileklerimiz senin için olsun o halde.Kızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Canım aynı şeyi yaşıyoruz şuanAyy ben ilk nst mi çekildim bugün. Sancım kasılmam yok ancak bebeğimin kafası 37+0 da 40+2 çıktıKendi gelişimi de 5 gün önde. Kilosu 3350. Doktorumuz sizin için de uygunsa haftaya perşembe alalım dedi. Oğluma kavuşucam haftaya çoook heyecanlıyım. Leyla gibiyim adeta
Çok teşekkür ederim. Umarım hamileliktendir. Çünkü çok mutlu bir çift olarak gebelik sürecine çıktık. Bazen bu noktaya geleceğimize hiç girmeseydik bu sürexe diyorum. Evet anlayışlı biri ama sorumluluklar konusunda eksik gibi hissediyorum.
Bnmkide herşeye gereksiz boş iş saçma vs vs diyor.susleme sacmaymis ilk animizin video resim çekmek sacmaymis yapmamam gerekiyormuş.Yaa öncesinde zaten mutluysanız gebeliktendirerkekler bizim gibi hemen bir sorumluluğa bürünemiyor canım. Ben o çift çizgiyi gördüğüm anda hemen bir sorumluluk yüklendi resmen yıllardır içtiğim sigarayı bıraktım mesela ama eşim böyle yapar mıydı bilemiyorum en basit örnek bu. Beni de çok bunaltmıştı e bebek e her gittiğimde canımı sıkıp çıkıyoduk hevesle bişeylere dokunuyorum yok erken yok gereksiz diyodu hiç mi babalık sürümü gelmedi sana diyodum sürekli. Ama eminim kucaklarına alınca o sorumluluk yüklenicek o bağ kurulcak. Onların açısından da bakmak lazım biz hissediyoruz bebeği ve annelik duygusu daha baskın babalık duygusundan. Lütfen en güzel zamanına odaklan emin ol herkeste var sıkıntı ama ben hem eşimden soğumamak hem de bu süreci kendime ve bebeğime zehir etmemek için görmezden geliyorum. Rabbim herkesin içine ferahlık versin
Neden erkenden aliyor kiAyy ben ilk nst mi çekildim bugün. Sancım kasılmam yok ancak bebeğimin kafası 37+0 da 40+2 çıktıKendi gelişimi de 5 gün önde. Kilosu 3350. Doktorumuz sizin için de uygunsa haftaya perşembe alalım dedi. Oğluma kavuşucam haftaya çoook heyecanlıyım. Leyla gibiyim adeta
Bende bu cuma alincam sezaryen günü olarak gece uyuyamıyorum gündüz degisigimCanım aynı şeyi yaşıyoruz şuanbende dün 37+2 de gittim kontrole bebeğin kafası önde 2 hafta, kilosuda 3450 gr, doktorum haftaya alalım dedi dünden beri bende leyla gibiyim
Maşallah 40 haftaya girmiş gözüküyorsun bastan beri sezeryan mı planlamıstınız canım yoksa normal beklediniz olmadı sezeryan a mı karar verdinizBende bu cuma alincam sezaryen günü olarak gece uyuyamıyorum gündüz degisigim
İnşallah mahvoldum o ameliyattan sonra dört yıl ilaç kullanmak zorunda kaldım.bebegimi bile doğru düzgün emziremedim. İnşallah bu sefer daha iyi geçer hepimizin
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hersey gönlünüzce olsunKızlar nasip olursa benimde yarın sabah 9'da sezeryanim var.bana dua edin
Aminİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hersey gönlünüzce olsun
İnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.
Düzelttim dogum gününü yazınca 40 hafta oldu 38 haftadayim yoksa bu hafta alicak ilk sezaryenim diye buda öyle olucakMaşallah 40 haftaya girmiş gözüküyorsun bastan beri sezeryan mı planlamıstınız canım yoksa normal beklediniz olmadı sezeryan a mı karar verdiniz
Cuma günü yeni bir ebe randevum var. Doğum öncesi, doğumda ve sonrası sorularıma açıklık getirmek için yardım edecekmiş. Doğuma az kaldı her şey rahatlamam için muhtemelen ama bende bir gamsızlık var ki anlatılmaz yaşanır. Meme ucum olmadığı için nasıl emzireceğim hariç ne soracağım diye soru arıyorum ama bulamıyorum. var mı öneriniz? Benim beynim, bir şeyi yaşamadan, olayın içine girmeden çalışmıyor bence
Bana doktorum sorun yok sancım yok ama buradan çıksan 1saat sonra bile doğum başlayabilir bilemeyiz artık dediKızlar sancım var heralde , adet başlangıç sancısı gibi bi şey hissediyorum . Dün kontrolde bebek kanalda değildi doktor daha vakit var dedi ama 1 günde kanala girer mi acaba ?
Senden haber bekliyoruz canım inş herşey yolundadırBeni doğuma alıyorlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?