2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Şimdilik geçmiş olsun canım bakalım yarın neler olacak ? Bundan sonra her an gelebilir zaten bu minik kuzular ama işte insan istiyor vaktiyle planlı gelsin. Ama kendileri için en uygun zamanda sağlıkla gelsine bağlanıyor konu her seferinde

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Canım minik kuzuna kavuşmuşsun, Allahım sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın darısı başımıza. Minik Aslan ı öp bizim yerimize annesi

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Hadi gozunuz aydin olsuun, Allahim saglikla anali babali buyutsun insaAllahh Kilosu boyuda cok guzell masallahh

Sanada cok gecmis olsun canim

Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözünüz aydın, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Dilerim kalanlarımızın da sizinki gibi rahat doğumu olur.

Yok gelmedi canım henüz biz de onu bekliyoruz annem geldi cuma günü ev temizliği yapıyoruz koltuk halı cam perde baya yoğun geçiyor. Sorduğun için teşekkür ederim sen nasılsın
kolay gelsin .ben gidip geliyorum hareketleri bayagı azaldı su azlıgından kaynaklı tetikteyız hayırlısıyla bı doğursaydık .sonu stresli geciyor

Memeye alışınca verin ve 9 aylik olinca biraktirin diyor doktorlar . 9 aydan fazla emerse orta kulak iltihabina daha fazla yakalaniyormus .Bir de ben kızıma vermemiştim geceleri beni emzik niyetine kullandı 2 yıl boyunca ama tabi emziği biraktirmakta cok zor olsa gerek o yuzden bunda ne yaparım hic bilmiyorum

Doktorun emzik konusunda ki ayrıntılı videosu -》

Sütün gelmeyince mama mi veriyorsunuz?

Hayırlısı ile kucağına al Inşallah artık kafan da rahat etmiş olur

Kendi mememden önce emzik vermeyi düşünüyorum desem :) oğlum hiç emzik almadı ve çok çektim bu sebepten ötürü. Emzik candır, inşallah bu oğlum hemen kabul eder.
Devlette sezaryen yapma ihtimali olan biri olarak bu hikaye beni çok mutlu etti :) çok sevindim güzel geçmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…