• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Progesteron iğne ve lutinus fitil kullanıyorum. 2 hafta önce kanamam oldu pruloton iğne vurdular. Devlet hastanesindeki doktor her hafta vurulmami söyledi. Ama kendi doktorum bir daha vurulma dedi. Bu akşam olmadı alıp vurdurcam
Yani benim dr’umda hep vurulma diyordu bilmiyorum niye , sonra başka kadın doğuma gittim o yazdı vuruldum , bana zararı yokki yap dedi , ama bilmiyorum başka dr’a danış istersen

Progesteron iğne ve lutinus fitil kullanıyorum. 2 hafta önce kanamam oldu pruloton iğne vurdular. Devlet hastanesindeki doktor her hafta vurulmami söyledi. Ama kendi doktorum bir daha vurulma dedi. Bu akşam olmadı alıp vurdurcam
Siz şuna sadece uzanın , yani sadece tuvalet hariç kalkmayın kanama ağrı geçene kadar sonrada çok iyi bir dr’a görünün bence

Kızlar bende cinsiyeti öğrendim biraz zorda olsa gördük kızmış hemde kendini baya saklayan o kadar çikolataya rağmen tembellik yapan bir kız 🥰 normalde 17+6 olmam gerekiyor bizimki biraz önden gidiyormus sizde durumlar nedir
Maşallah canım , kızlar biraz nazlı☺️ bizim kızda baya uğraştırdı göstermiyordu 🤭 bende bu gün 17+4 oldum , normal ilerliyor çok şükür 😊 ama bazen olturason 2 gün farklı gösteriyor bazen 2 gün önde oluyor bazen iki gün arkada , dr o ulturasondan bişey olmaz dedi

Maşallah canım , kızlar biraz nazlı☺️ bizim kızda baya uğraştırdı göstermiyordu 🤭 bende bu gün 17+4 oldum , normal ilerliyor çok şükür 😊 ama bazen olturason 2 gün farklı gösteriyor bazen 2 gün önde oluyor bazen iki gün arkada , dr o ulturasondan bişey olmaz dedi
Benim hesaplama göre işte 17+6 oluyodu tarama testi yapıldı daha sonra doktor baktı 18+5 günlük olmuş oluyo bugün sorma bizde öksüre öksüre ancak döndürebildik hanfendiyi biraz tembel sanırım 🥴🥰

Benim hesaplama göre işte 17+6 oluyodu tarama testi yapıldı daha sonra doktor baktı 18+5 günlük olmuş oluyo bugün sorma bizde öksüre öksüre ancak döndürebildik hanfendiyi biraz tembel sanırım 🥴🥰
Ben çikolata yedim meyve suyu içtim bi sürü öksürdüm 🤣🤣 bi türlü bacaklarını açmıyordu bağdaş kurmuş şeklindeydi🤣🤣🤣 dr çok inatçı diyordu 😬😬😬😬

Arkadaşlar benim tüp bebek doktorum bu hafta bana folbiol diye bi folik asit başlattı. Bugün kontrole gittiğimde doktorum ben önermiyorum bu ilacı ama tüp bebek doktorun verdiyse kullan dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mı neden o şekilde söyledi doktor aklıma takıldı da

Arkadaşlar benim tüp bebek doktorum bu hafta bana folbiol diye bi folik asit başlattı. Bugün kontrole gittiğimde doktorum ben önermiyorum bu ilacı ama tüp bebek doktorun verdiyse kullan dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mı neden o şekilde söyledi doktor aklıma takıldı da
Folbiol yerine başka marka folik asit kullanın sanırım o marka ile ilgili bazı tartışmalı sonuçlar var.

İnternetten baktım bende kimse önermiyor 4-5 gündür içiyordum umarım birşey olmaz...
Folbiol doz olarak fazla demişti doktorum folik asit in bir kısmı karaciğerde depolanır haftada iki içebilirsin demişti gebelik kontrolü yapan tüp bebek doktoru direk folbiol yazıyor zaten fazla olsun da az olmasın kafasında olduğum için ben kullandım folbiolü

Benim tup bebek doktoru da 10. Haftaya kadar kullandırdı canım ınsAllah bısey olmaz bende Keske araştırıp baska folık asıt kullansaydım dedım köru körüne kullanıyoruz Araştırmak lazım aslında

Bizde 21. Haftaya girdik çok şükür kızlar. İkiside iyi ufakca ev işlerimi yapıp dinleniyorum karnım çok çıktı yoruluyorum hemen, şişlik başladı. 16.haftada hissetmeye başlamıştım şimdilerde iç savaş içimde sanki🥰 Dışarıdan bakıncada belli oluyor maşallah. Rabbim herkese nasip etsin olanlara da can sağlığı versin🙏🏻🥰

Kızlar işe başladınız mı çalışıyo musunuz? Ben önümüzdeki hafta başlicam
14. Haftadan beri çalışıyorum canım şu an 20 hafta oldu. Bu arada sabahları araçla 1 saat , akşamları otobüsle 1.5 saat yolum var ama sorun yaşamadım. Çalışabildiğim kadar calısıcam dogum sonrasına izin aktarabilmek için

14. Haftadan beri çalışıyorum canım şu an 20 hafta oldu. Bu arada sabahları araçla 1 saat , akşamları otobüsle 1.5 saat yolum var ama sorun yaşamadım. Çalışabildiğim kadar calısıcam dogum sonrasına izin aktarabilmek için
Ben de raporluydum iki aydır çok kilo almışım ye iç yat derken. Doktor fırça attı biraz.

Back
X