• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende 10.haftaya kadar raporluydum. 10.haftadan beri çalışıyorum. 20 haftalık olduk 🥰 evde olmak bana çok iyi gelmedi evde daha çok bulantım oluyordu. kendimi dinledikçe herşeyi kafaya takar olmuştum. Çalışmak daha iyi şartlar elverişliyse. Ama tabi artık biraz yoruyor hergün gidip gelmek😊

Bende 10.haftaya kadar raporluydum. 10.haftadan beri çalışıyorum. 20 haftalık olduk 🥰 evde olmak bana çok iyi gelmedi evde daha çok bulantım oluyordu. kendimi dinledikçe herşeyi kafaya takar olmuştum. Çalışmak daha iyi şartlar elverişliyse. Ama tabi artık biraz yoruyor hergün gidip gelmek😊
Eve gelince ama dinlen 🥰 çalışmak çok güzel tabiki hem zamanda hızlı geçer

Kızlar nasılsınız? Haftaya perşembe 21+2 de detaylı ultrasona gidicem perinatolojiye. Ondan 1 ay sonra gel diyor kadın doğumcum. Bu aralıklar cok uzun geliyor bana😃 covid , karaciger enzimleri vs derken umarım her şey yolundadır. Şimdi vitaminlere tekrar başladım umarım sorun yaşamam. Siz nasılsınız?

Kızlar nasılsınız? Haftaya perşembe 21+2 de detaylı ultrasona gidicem perinatolojiye. Ondan 1 ay sonra gel diyor kadın doğumcum. Bu aralıklar cok uzun geliyor bana😃 covid , karaciger enzimleri vs derken umarım her şey yolundadır. Şimdi vitaminlere tekrar başladım umarım sorun yaşamam. Siz nasılsınız?
Benim de 2 hafta sonra detaylı. Kendi doktoruma da ondan bi hafta sonra gidicem yani 1 ay sonra görüşmüş olcaz tekrar. Ben de evde hiç bişi yapmamaktan kilo almışım gereksiz haftaya işe başlicam sırf kilo almamak için

Benim de 2 hafta sonra detaylı. Kendi doktoruma da ondan bi hafta sonra gidicem yani 1 ay sonra görüşmüş olcaz tekrar. Ben de evde hiç bişi yapmamaktan kilo almışım gereksiz haftaya işe başlicam sırf kilo almamak için
Bende evde yatarken aldım. İşe gidince ister istemez hareket ediyor insan. Birde 32 den sonra izne ayrılırsak iyice şişeriz. Bir süre çalışmak en iyisi canım.

Bende 18+2 deyim , benim dr’um 3 haftada bir görücem seni dedi , 1 Mayıs kendi dr randevum var 6 Mayıs perintologa gidicem sonra bilmiyorum ne zaman görecek

Bende çok kilo aldım ya ☹️ bide cips falan çok camım çekiyor ama artık yemicem çok tuzlu oluyor Allah korusun zararı olmasın

Bende çok kilo aldım ya ☹️ bide cips falan çok camım çekiyor ama artık yemicem çok tuzlu oluyor Allah korusun zararı olmasın
Ben de canımın istediği herşeyi yedim. Etrafımdaki herkes hani sen kilo almamışın az ye böyle olmaz diyolardı en sonda kilo aldım baya🙁allah o herkesi ıslah etsin😒

18+1 deyim 7 kilo aldım🥺 3 buçuk aydır yiyip içip yattım annem kayınvalidem her işi yapıyo diye malesef daha kötüsü oldu şiştim😩
Bende senin gibi valla , 16 +5 te ölçtüm en son 6 kilo almıştım şimdiye 7 ye ulaşmıştır , ve herkes daha bundan sonra hızla kilo almaya başlicaksın diyor🫣

Ben de canımın istediği herşeyi yedim. Etrafımdaki herkes hani sen kilo almamışın az ye böyle olmaz diyolardı en sonda kilo aldım baya🙁allah o herkesi ıslah etsin😒
Ayyyy aynı ben , ya yemicem diyorum aç değilim diyorum bi sürü laf işitiyorum yok efendim böyle yaparsan bebek beslenmez yok efendim sen kilo almamışsın rahat ol, sürekli beni yedirmeye çalışıyorlar 🫣🫣🫣 sonuçta çok kilo almış oldum

bende 18+4 oldum. 3,5 kg.umarım çok hızlanmam ikizlerde fazla kilo alımı erken doğumu tetikliyormuş

Back
X