Bende 10.haftaya kadar raporluydum. 10.haftadan beri çalışıyorum. 20 haftalık olduk evde olmak bana çok iyi gelmedi evde daha çok bulantım oluyordu. kendimi dinledikçe herşeyi kafaya takar olmuştum. Çalışmak daha iyi şartlar elverişliyse. Ama tabi artık biraz yoruyor hergün gidip gelmek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Eve gelince ama dinlen çalışmak çok güzel tabiki hem zamanda hızlı geçerBende 10.haftaya kadar raporluydum. 10.haftadan beri çalışıyorum. 20 haftalık olduk evde olmak bana çok iyi gelmedi evde daha çok bulantım oluyordu. kendimi dinledikçe herşeyi kafaya takar olmuştum. Çalışmak daha iyi şartlar elverişliyse. Ama tabi artık biraz yoruyor hergün gidip gelmek
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Kızlar nasılsınız? Haftaya perşembe 21+2 de detaylı ultrasona gidicem perinatolojiye. Ondan 1 ay sonra gel diyor kadın doğumcum. Bu aralıklar cok uzun geliyor bana covid , karaciger enzimleri vs derken umarım her şey yolundadır. Şimdi vitaminlere tekrar başladım umarım sorun yaşamam. Siz nasılsınız?
- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Benim de 2 hafta sonra detaylı. Kendi doktoruma da ondan bi hafta sonra gidicem yani 1 ay sonra görüşmüş olcaz tekrar. Ben de evde hiç bişi yapmamaktan kilo almışım gereksiz haftaya işe başlicam sırf kilo almamak içinKızlar nasılsınız? Haftaya perşembe 21+2 de detaylı ultrasona gidicem perinatolojiye. Ondan 1 ay sonra gel diyor kadın doğumcum. Bu aralıklar cok uzun geliyor bana covid , karaciger enzimleri vs derken umarım her şey yolundadır. Şimdi vitaminlere tekrar başladım umarım sorun yaşamam. Siz nasılsınız?
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Bende evde yatarken aldım. İşe gidince ister istemez hareket ediyor insan. Birde 32 den sonra izne ayrılırsak iyice şişeriz. Bir süre çalışmak en iyisi canım.Benim de 2 hafta sonra detaylı. Kendi doktoruma da ondan bi hafta sonra gidicem yani 1 ay sonra görüşmüş olcaz tekrar. Ben de evde hiç bişi yapmamaktan kilo almışım gereksiz haftaya işe başlicam sırf kilo almamak için
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bende 18+2 deyim , benim dr’um 3 haftada bir görücem seni dedi , 1 Mayıs kendi dr randevum var 6 Mayıs perintologa gidicem sonra bilmiyorum ne zaman görecekKızlar nasılsınız? Haftaya perşembe 21+2 de detaylı ultrasona gidicem perinatolojiye. Ondan 1 ay sonra gel diyor kadın doğumcum. Bu aralıklar cok uzun geliyor bana covid , karaciger enzimleri vs derken umarım her şey yolundadır. Şimdi vitaminlere tekrar başladım umarım sorun yaşamam. Siz nasılsınız?
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bende çok kilo aldım ya bide cips falan çok camım çekiyor ama artık yemicem çok tuzlu oluyor Allah korusun zararı olmasınBenim de 2 hafta sonra detaylı. Kendi doktoruma da ondan bi hafta sonra gidicem yani 1 ay sonra görüşmüş olcaz tekrar. Ben de evde hiç bişi yapmamaktan kilo almışım gereksiz haftaya işe başlicam sırf kilo almamak için
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Bebişler iyi olsunda detaylıda ekstra sormamız gereken bir şey yok kendileri anlatır heralde diye düşünüyorumBende 18+2 deyim , benim dr’um 3 haftada bir görücem seni dedi , 1 Mayıs kendi dr randevum var 6 Mayıs perintologa gidicem sonra bilmiyorum ne zaman görecek
- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
20+1 deyim 4 kg aldımhanımlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız.
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Aynen valla inşalllah herşey yolundadirBebişler iyi olsunda detaylıda ekstra sormamız gereken bir şey yok kendileri anlatır heralde diye düşünüyorum
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
En don 6 kilo almıştım ya şimdi tekrar almışımdır diye düşünüyorum 18+2hanımlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız.
- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
18+1 deyim 7 kilo aldım 3 buçuk aydır yiyip içip yattım annem kayınvalidem her işi yapıyo diye malesef daha kötüsü oldu şiştimhanımlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız.
- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Ben de canımın istediği herşeyi yedim. Etrafımdaki herkes hani sen kilo almamışın az ye böyle olmaz diyolardı en sonda kilo aldım bayaallah o herkesi ıslah etsinBende çok kilo aldım ya bide cips falan çok camım çekiyor ama artık yemicem çok tuzlu oluyor Allah korusun zararı olmasın
- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Anlatmasa bile rapor yazacaklardır ya kendi doktorumuza bildircez sonuçta dimiBebişler iyi olsunda detaylıda ekstra sormamız gereken bir şey yok kendileri anlatır heralde diye düşünüyorum
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bende senin gibi valla , 16 +5 te ölçtüm en son 6 kilo almıştım şimdiye 7 ye ulaşmıştır , ve herkes daha bundan sonra hızla kilo almaya başlicaksın diyor18+1 deyim 7 kilo aldım 3 buçuk aydır yiyip içip yattım annem kayınvalidem her işi yapıyo diye malesef daha kötüsü oldu şiştim
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Ayyyy aynı ben , ya yemicem diyorum aç değilim diyorum bi sürü laf işitiyorum yok efendim böyle yaparsan bebek beslenmez yok efendim sen kilo almamışsın rahat ol, sürekli beni yedirmeye çalışıyorlar sonuçta çok kilo almış oldumBen de canımın istediği herşeyi yedim. Etrafımdaki herkes hani sen kilo almamışın az ye böyle olmaz diyolardı en sonda kilo aldım bayaallah o herkesi ıslah etsin
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Evet rapor yazıyorlarmış canım. Hatta bazıları cd bile veriyormuş 4d ultrason görüntülerini. Ben suratını göreyim razıyım cd olmasada olurAnlatmasa bile rapor yazacaklardır ya kendi doktorumuza bildircez sonuçta dimi
20+2 'deyim 7 kg aldımhanımlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız.
- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37