merhabalar konuya atlamış gibi oldum ama anadolu sağlık merkezi deyince bende düşüncelerimi söylemeden geçemedim
ben yaklaşık bir yıl önce anadolu sağlık merkezinde başlamıştım tüp bebeğe doktorumuzda prof.aydın bey di çok ilgili ve olayları kısadan anlatan izah eden bir doktor biz sadece ücretsiz danışma randevusu talep edip öngörüşmeye gitmiştik saolsun hiç ücret almadan dosyamızı inceledi ve neler yapabileceğini anlattı ve bizi o anda ikna etti adetin 2.günüydü ve hemen muayene edip tüp bebeğe başladı.daha cesaret edemezken bi anda o akşamı iğnelere başlamıştım neyse herşey olumluydu fakat nasip olmayınca olmadı maalesef benim tüp bebeğim sonucu negatifti donmuş embiryolarımız vardı hastanenin en güzel yanlarından 5 yıllık donduruyorsunuz yani her yıl için ücret talep edilmiyor bizim bebişler nerdeyse 1 yıldır orda ama rabbim bana tüp bebekten 5 ay sonra bi evlat nasip etti çok şükür şimdi 32 haftalık gebeyim ve bi kızım olacak rabbim nasip ederse tüp bebeğimiz neden tutmadı diye çok üzülmüştüm ama rabbim onu vesile kılmıştı belkide inş.
tüp bebek deneyenlerin sonucu pozitif çıkar denemeye karar verenler de inş.biran önce tedavisiz hamiş olurlarr