• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Girdim bugün evet bir kız bir erkek bizim cinsiyetler kesinleşti, ama erkek olanın kalpteki iki ana damarı tersmiş doğar doğmaz 1-2 gün içinde ameliyat olmak zorundaymış. Doktor yanılma payımız olabilir dedi çocuk kardiyologuna yönlendirdi 10 gün sonra fetal eko denen bir şey var ona gireceğim. İnşallah yanılmışlardır çok üzüldük
İnşallah yanılmışlardır, varsa bile doğuma kadar toparlar belki de 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kızlar bebek hareketini hisseden var mı? 19+2 oldu bence ben bir şey hissetmiyorum. Arada bağırsak , gaz hareketleri gibi bir şey oluyor 2-3 günde bir ama bebek hareketi nasıl olur bilemiyorum ki. İç karnımda geniş göbekli bir kadın gibiyim kimse hamile demez😃
Benim de tam tersi karın içim çok dar bu arada. Sizinki daha konforlu, şiştikçe şişti karnım

Merhaba arkadaşlar crp si hamilelikte yükselen var mı acaba ?
Benim 50 de oldu şu an hala yüksek 30'larda saraçoğlu'nun dut kürünü yapıyorum Google'a yazarsan CRP Saraçoğlu dut kürü diye kısa sürede düşürürsün ben hastalığım nedeniyle cerefem hep yüksek çıkıyor hamilelikte de bu şekilde korkma yani

Günaydın kızlar. Aranızda tetenoz aşısı olan , olmayan veya doktoru yorum yapan var mı. Sağlık ocaklarında yok hepsi deprem bölgesine gitmiş. Heralde eczanelerden alıp yaptırmak gerekiyor ne düşünüyorsunuz
Ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum birçok ülkede toplatılmışken biz de ısrarla yapıyorlar artısını eksisini düşünün karar sizin

Benim 50 de oldu şu an hala yüksek 30'larda saraçoğlu'nun dut kürünü yapıyorum Google'a yazarsan CRP Saraçoğlu dut kürü diye kısa sürede düşürürsün ben hastalığım nedeniyle cerefem hep yüksek çıkıyor hamilelikte de bu şekilde korkma yani
Dut kurunu crp ıcın duydum da ıdrar yolu enfeksiyonu ıcın de kullanılıyor mu acaba sankı onun ıcın de duydum

Ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum birçok ülkede toplatılmışken biz de ısrarla yapıyorlar artısını eksisini düşünün karar sizin
Ben de istemiyorum ya , cumartesi perinatolog'a bi danışacam vurulmasak ne olur diye . Onun görüşünü yazarım buraya da

Bende yaptırmayı düşünmüyorum turkıyede de toplatıldı sonrq ne olduysa gerı ortaya atıldı anlamadım bu asıdan sonrq erken doğum yapan ve suyu erkenden gelen o kadar kısı varmıskı o yüzden düşünmüyorum herkesın kendı kararı tabı

Bende yaptırmayı düşünmüyorum turkıyede de toplatıldı sonrq ne olduysa gerı ortaya atıldı anlamadım bu asıdan sonrq erken doğum yapan ve suyu erkenden gelen o kadar kısı varmıskı o yüzden düşünmüyorum herkesın kendı kararı tabı
Sonucta afrıka şartlarında doğum yapmayacağız ve kullanılan malzemeler sterıl zaten

InşAllah yanılmışlardır canım sonucta yüzde yüzü yansıtmıyor detaylı da.detaylı da sıkıntısı olup saglıklı doğan çok bebek oluyo eko da temız çıkar ınsAllah 🤲benım de bı kız bı erkek bende 8 Mayıs gıbı gırcem bakalım
İnşallah senin sorunsuz çıkar da için rahat olur, insan çok üzülüyor malesef canım ya

Bana doktor önermedi bu sağlık ocaklarındaki aşıyı. Adacel diye bir aşı vad yaptırabilirsin istersen 27. Haftadan sonra o aşıda boğmaca falan varmış çocuga antikor geçiyormuş. Özel olarak alınıp yaptırabilirmişim. Karma bir aşıymış öyle dedi

Girdim bugün evet bir kız bir erkek bizim cinsiyetler kesinleşti, ama erkek olanın kalpteki iki ana damarı tersmiş doğar doğmaz 1-2 gün içinde ameliyat olmak zorundaymış. Doktor yanılma payımız olabilir dedi çocuk kardiyologuna yönlendirdi 10 gün sonra fetal eko denen bir şey var ona gireceğim. İnşallah yanılmışlardır çok üzüldük
İnşallah yanılmıştır dr, fetal ekoya girin inşallah temiz çıkacaktır ve dorun yoktur🤲🤲🤲🤲

Kızlar bebek hareketini hisseden var mı? 19+2 oldu bence ben bir şey hissetmiyorum. Arada bağırsak , gaz hareketleri gibi bir şey oluyor 2-3 günde bir ama bebek hareketi nasıl olur bilemiyorum ki. İç karnımda geniş göbekli bir kadın gibiyim kimse hamile demez😃
Evet ben 17+5 teyim ve artık sürekli his ediyorum , sol tarafımda sürekli bi kıpırdama var , ama dıştan gözükmüyor

Back