Ayyy hadi maşallah , çokk sevindimEvet bende onu yazmaya gelmiştim kız dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
Zararı olmaz hocam kullanın dut kuru hamileler için faydalı zatenDut kurunu crp ıcın duydum da ıdrar yolu enfeksiyonu ıcın de kullanılıyor mu acaba sankı onun ıcın de duydum
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Teşekkür ederimAyyy hadi maşallah , çokk sevindim
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Benim kanama alanı oldu 8. Haftada kesildi bir daha hiç kullanmadım progestan kullanmama ragmen. Limon , çilek gibi meyvelerin omega3 ün kan sulandırıcı etkisi var doğal şeylerle dengeledim kendimce. Şimdi 20 haftalık oldum hala kullanmıyorum. Bir sorun olsa bu haftaya kadar belli olurdu için rahat olsun canım. Zaten detaylı ultrasona girdiğinde perinatolog doktor bebeğe giden kan akışına vs bakar sorun varsa belli oluyor.Kızlar ben progestron iğnesi yapıyorum her gün bir tane ama kanda pıhtılaşma sorunu varsa tehlikeli diyorlar , kanama var diye kan sulandırıcıyı kestiler , kanama kesildi dr’a sordum tekrar içiyim mi diye yok dedi , kimler hala kan sukandırcıya devam ediyor
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Benim iki kere kanamam oldu bi 7haftada bi 12 haftada , ben omega 3 içmiyorum içiyordum ama sonra bitti , en iyisi tekrar alıp içeyim teşekkür ederim içimi rahatlattınBenim kanama alanı oldu 8. Haftada kesildi bir daha hiç kullanmadım progestan kullanmama ragmen. Limon , çilek gibi meyvelerin omega3 ün kan sulandırıcı etkisi var doğal şeylerle dengeledim kendimce. Şimdi 20 haftalık oldum hala kullanmıyorum. Bir sorun olsa bu haftaya kadar belli olurdu için rahat olsun canım. Zaten detaylı ultrasona girdiğinde perinatolog doktor bebeğe giden kan akışına vs bakar sorun varsa belli oluyor.
- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu süreci deKızlar rahim ağzında gevşeme nedeniyle bugün hastaneye yatış yaptım. Duruma göre serklaj yapılacak. Karnınızda ciddi sertleşmeler ve sancılar baskılar varsa mutlaka ciddiye alın
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Ya çok geçmiş olsun , Serklaj sonrası dinlen çok kişi var böyle , ama nerden anladılar ki ? Benim bazen karnım ağrıyor ve ağrılar geçmiyor dr söyledim ama hiç muayene bile etmiyorKızlar rahim ağzında gevşeme nedeniyle bugün hastaneye yatış yaptım. Duruma göre serklaj yapılacak. Karnınızda ciddi sertleşmeler ve sancılar baskılar varsa mutlaka ciddiye alın
- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 33
- 28
Dün karnım çok sertleşmişti ve yoğun bi sancı vardı kasıklarım vajinal bölgemde. Bugün dayanamadım geldim ve vajinal baktı doktorum rahim ağzım uzun ama hafif gevşeme aralanma gördüYa çok geçmiş olsun , Serklaj sonrası dinlen çok kişi var böyle , ama nerden anladılar ki ? Benim bazen karnım ağrıyor ve ağrılar geçmiyor dr söyledim ama hiç muayene bile etmiyor
- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 33
- 28
Pembe akıntı bile ilk haftalarda çok önemli bence gitmelisinizMerhaba ben 8+6 haftalık gebeyim. Dün gece çok ağrım vardı kasıklarimda ve vajinamda 4-5 saat ağrı hiç geçmedi yerimden bile zor hareket ettim. bugünde pembe akıntı geliyor birşey olur mu acile gitsem kanama olmadan birşey yapmıyorlar
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Çok geçmiş olsun bundan sonra dinlen güzelceDün karnım çok sertleşmişti ve yoğun bi sancı vardı kasıklarım vajinal bölgemde. Bugün dayanamadım geldim ve vajinal baktı doktorum rahim ağzım uzun ama hafif gevşeme aralanma gördü
Doktoruma ulaştım internetten hiç geçmedigi halde ağrım normaldir dedi sadece 1 gün coraspirini bırakmamı söyledi. Ağrimdan duramıyorum birşey yok diyorlar anlamadımPembe akıntı bile ilk haftalarda çok önemli bence gitmelisiniz
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Çok geçmiş olsun , progestron fitili kullanıyormusunuz ? Yada iğnesi ? Benim hiç böyle ağrım olmadı uzanın mümkün olduğu kadar kalkmayın , keşke iğne yapsalardı sizeMerhaba ben 8+6 haftalık gebeyim. Dün gece çok ağrım vardı kasıklarimda ve vajinamda 4-5 saat ağrı hiç geçmedi yerimden bile zor hareket ettim. bugünde pembe akıntı geliyor birşey olur mu acile gitsem kanama olmadan birşey yapmıyorlar
Progesteron iğne ve lutinus fitil kullanıyorum. 2 hafta önce kanamam oldu pruloton iğne vurdular. Devlet hastanesindeki doktor her hafta vurulmami söyledi. Ama kendi doktorum bir daha vurulma dedi. Bu akşam olmadı alıp vurdurcamÇok geçmiş olsun , progestron fitili kullanıyormusunuz ? Yada iğnesi ? Benim hiç böyle ağrım olmadı uzanın mümkün olduğu kadar kalkmayın , keşke iğne yapsalardı size
çok geçmiş olsun, uyarın için de teşekkürler Allah razı olsun bizi de düşündüğün için. Umarım problemsiz, çabucak evinize dönersinizKızlar rahim ağzında gevşeme nedeniyle bugün hastaneye yatış yaptım. Duruma göre serklaj yapılacak. Karnınızda ciddi sertleşmeler ve sancılar baskılar varsa mutlaka ciddiye alın
Sizin doktor beni benden alıyor ya, başka doktora mı görünseniz?Doktoruma ulaştım internetten hiç geçmedigi halde ağrım normaldir dedi sadece 1 gün coraspirini bırakmamı söyledi. Ağrimdan duramıyorum birşey yok diyorlar anlamadım
Bende çok kızıyorum hiçbirseyi önemsemiyor. Bizim burda 1 tane özel hastane var ve 1 doktor var devlet hastanesindeki doktorların ultrasyonlari kötü olduğu için gitmiyorum 12. Haftaya kadar mecburiyetten gidiyorum. 1 saatlik yolda profesör var riskli gebeliklere bakıyor sadece ona gidicem kanamam olduğu için korkuyorum arabayla yolculuk yapmayaSizin doktor beni benden alıyor ya, başka doktora mı görünseniz?
Bende çikolata kisti var baya büyük boyutta acaba kistte ağri yapar mı kiSizin doktor beni benden alıyor ya, başka doktora mı görünseniz?