• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Merhaba arkadaşlar ben de bu grubun bir parcasiyim artik çikolata kisti var bende de ameliyat olmama rağmen yeniledi ve Bugun TUP BEBEK TEDAVİM BASLADİ İLK İGNEMİZİ VURUNDUK. sizin süreçlerinin basil geçti acaba tüp bebek yaptriacagim diyienleri hamile olarak görsün tavsiye ettiğiniz bir şey var mi acabaaa
Can'ım tedavin hayırla sonuçlansın inş:KK200: öncelikle stresten uzak dur ki, sen ne kadar rahat olursan , bebişin de sana o kadar yakın olur emin ol;)

İsmiyle yasasin zeynep bebek :)
Âmin Can'ım , hepimizin evlatları inş. Lütfen ümitsizliğe kapılma, okuduysan eğer benim yazılarımı, ben 2 tüp bebek tedavisinin ardından kendiliğinden hamile kaldım ve kuzucuğumu öyle aldım kucağıma.

Merhaba arkadaşlar ben de bu grubun bir parcasiyim artik çikolata kisti var bende de ameliyat olmama rağmen yeniledi ve Bugun TUP BEBEK TEDAVİM BASLADİ İLK İGNEMİZİ VURUNDUK. sizin süreçlerinin basil geçti acaba tüp bebek yaptriacagim diyienleri hamile olarak görsün tavsiye ettiğiniz bir şey var mi acabaaa

Canm Allah yardimciniz olsun hayirli sonuçlara ulaşmanızı nasip etsin inşallah. Bende çikolata kisti hastasiyim malesef sol ve sağda olmak uzere 2.5 ar cm :( ilk tüp denemem olumsuz sonuçlandi aradan 6 ay gecti kasım da 2. denicez hayirlisiyla. Sana dr bu kistle ilgili açiklama yaptimi tüp bebek icin engel olur falan gibi. Ben ankardayim bu arada.

Kizlar tup bebek icin kullandigimiz igneler cikolata kistini buyuturmu bilginiz varmi

Canm Allah yardimciniz olsun hayirli sonuçlara ulaşmanızı nasip etsin inşallah. Bende çikolata kisti hastasiyim malesef sol ve sağda olmak uzere 2.5 ar cm :KK43: ilk tüp denemem olumsuz sonuçlandi aradan 6 ay gecti kasım da 2. denicez hayirlisiyla. Sana dr bu kistle ilgili açiklama yaptimi tüp bebek icin engel olur falan gibi. Ben ankardayim bu arada.
Ben ameliyat oldum bir ay sonra hemen tekrarladı yapacak başka birşey kalmadi geriye ve su an kistler yokmuş gibi dusuneceksin ve tamamen tedavi ne odaklanacaksin dedi

Evet olumsuz yönde etkiliyor aben öncesinde bir ay doğum kontrol hali kullandinm ama kuculmed i artik yapacak başka birşey kalmadi
Bende ayni durumdayim malesef. Korktugum su ki tup bebek tutmasini engelliyomu diye

Merhaba arkadaşlar bende buna tüp bebeğe baslicak tim fakat ıltihap dolayisi ile başka bir kadın doğuma gittim Evimin yakınında muayneye sonra sohbet ettik tüp bebeği bizim istediğimizi yoksa dr önerdi dedi bizde rezerv azlığı ndan dr önerdi dedik yumurta takibi ilaç vs hiç denediniz dedi Hayır dedim ve sonuclarim da ertesi gün kendisine göstermek istedim ve baktı dediki öyle korkulacak derecede bir durumun yok dedi bana 2 ay ver yumurta takibi yapalım dedi ok dedim şu anda klomen kullanmaya başladım günde 2 tane bunun yanısıra ecopirın verdi birde eströfem kullanıyorum tabikide folik asit bakalım inşallah olur inşallah Rabbim herkezin gönlünde dilwgini verir

Merhaba arkadaşlar bende buna tüp bebeğe baslicak tim fakat ıltihap dolayisi ile başka bir kadın doğuma gittim Evimin yakınında muayneye sonra sohbet ettik tüp bebeği bizim istediğimizi yoksa dr önerdi dedi bizde rezerv azlığı ndan dr önerdi dedik yumurta takibi ilaç vs hiç denediniz dedi Hayır dedim ve sonuclarim da ertesi gün kendisine göstermek istedim ve baktı dediki öyle korkulacak derecede bir durumun yok dedi bana 2 ay ver yumurta takibi yapalım dedi ok dedim şu anda klomen kullanmaya başladım günde 2 tane bunun yanısıra ecopirın verdi birde eströfem kullanıyorum tabikide folik asit bakalım inşallah olur inşallah Rabbim herkezin gönlünde dilwgini verir
İnş tedaviye gerek kalmadan takiple gelir kuzucuk canım;)

Tavsiye eder misin
merhabalar konuya atlamış gibi oldum ama anadolu sağlık merkezi deyince bende düşüncelerimi söylemeden geçemedim
ben yaklaşık bir yıl önce anadolu sağlık merkezinde başlamıştım tüp bebeğe doktorumuzda prof.aydın bey di çok ilgili ve olayları kısadan anlatan izah eden bir doktor biz sadece ücretsiz danışma randevusu talep edip öngörüşmeye gitmiştik saolsun hiç ücret almadan dosyamızı inceledi ve neler yapabileceğini anlattı ve bizi o anda ikna etti adetin 2.günüydü ve hemen muayene edip tüp bebeğe başladı.daha cesaret edemezken bi anda o akşamı iğnelere başlamıştım neyse herşey olumluydu fakat nasip olmayınca olmadı maalesef benim tüp bebeğim sonucu negatifti donmuş embiryolarımız vardı hastanenin en güzel yanlarından 5 yıllık donduruyorsunuz yani her yıl için ücret talep edilmiyor bizim bebişler nerdeyse 1 yıldır orda ama rabbim bana tüp bebekten 5 ay sonra bi evlat nasip etti çok şükür şimdi 32 haftalık gebeyim ve bi kızım olacak rabbim nasip ederse tüp bebeğimiz neden tutmadı diye çok üzülmüştüm ama rabbim onu vesile kılmıştı belkide inş.tüp bebek deneyenlerin sonucu pozitif çıkar denemeye karar verenler de inş.biran önce tedavisiz hamiş olurlarr:nazar::KK200:

Back
X