2022 Ağustos Tüp bebek yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim 🙏🏻

Merhaba kızlar bende 26 Ağustosta 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. İlk günü saymıyoruz o yüzden Bugün 7. gün. 6. Gün yani dün kan testi yaptırdım deli gibi 0.58 çıktı moralim çok bozuldu. Bugün de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet sancısı gibi ara ara gelip giden ağrılarım var başka da hiç bir belirti yok. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sağlıklı evlat nasip etsin beklemek çok zor ama ben artık ümidimi kaybettim

Test

Bugün 8. Günüm erken gebelik testi yine negatif. Test yapmaya başladım bi kere kendime hakim olamıyorum. Allah son dakika yüzümü güldürür inşallah.
Insalllah hamilesindir canım rabbim kucaklarımızı doldurur 8 .ci gün çok erken lütfen stres yapma kendini bu kadar stres yaparsan vucuduna iyi gelmez bende ocak ayinda hamile kaldim 1 ay sora düşük yaptim ve senim gibi 8.ci gün negatif idi hatta 9.cu günde negatif idi her gun test yapiyordum dayanmak cok zor biliyorum ama çık yavad yavad yürüyüş yap surekli varmi yokmu diye düşünme rahim kasiyorsun zaten dunya ilaç aldik vücuda.. bende yeni bu gun ilaç başladım hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucaklarumiza aliriz evlatlarimizi

Canım benim Allah hayırla sonuçlandırsın tedavini inşallah. Sen benim yaptığım hatayı yapma gerçekten bırakmak gerekiyormuş unutmak gerekiyormuş. Henüz olumsuz sonuçlanmadı ama ben olumsuz olacağını düşündüğüm için bi dahaki sefere psikolojik destek alarak başlayacağım tedaviye başka türlü başa çıkamıyorum çünkü.

Bak işte keyfini çıkarsana lütfen yapma hiç kimse sana yardim edemez sen kendine yardim edeceksin neden kendini birakiyorsunki neden bebeğin geliyordur belkide ne kadar güzel anlar şu 'an neden olumsuzsun şekercim ben iki kez tedavim yarim kaldı oralara bile gelemedim embriyoların seninle bundan güzel ne var dediğim gibi rahimini kasma ve hayat herşeye rağmen devam ediyor herseyin hayırlısı hakkımızda lütfen lutfen biraz güçlü az kendimi anlatayim sana ol 12 yıl önce ölüyorsun dediler amelyat zaten olmazsan 15 gün olursanda %20 yaşama şansın tabiki felç kalmazsan vee kemoterapi sonrasi gibi gibi bak hiç biri olmadı ve yaşıyorum beynimdeki tümörün yarisi ile Allahımın mucizeleri bitermi kendini topla ve güçlü ol aç ellerini yaranadan dua et... esma-ül hüsna dinle lütfen anneler çok güçlüdür .. anasın sen

Hayırlı haberlerini bekliyorum dua edelim birbirimize ...insallah co6k tesekkur ederim. Bu arada hangi şehirdesin .
Ben istanbul

Hay Allah razı olsun senden canım. Rabbim şifa versin seninde yüzünü güldürsün inşallah. Her halimize şükürler olsun vermediğinde de bi hayır vardır. artık böyle yaklaşacağım ve 12. Güne kadar bekleyip negatif çıksa da daha güçlü başlayacağım tedaviye ben ıspartadayım üniversite hastanesinde yaptırdım tüp bebeği. Sen kaçıncı günündesin kaçıncı gün embriyosu

Ben daha yeni bugün başladım tedaviye igneye başladım daha transferlere evreye gelemedim sen maaşallah ne kadar güzel embriyoların transfer edilmiş bekliyorsun lütfen şükret ne umutsuzluk yok psikolji denilen şey şeytanın vesvesesi neolur sakin ol dua aç dinle internetten tesbihi elinden birakma insallah benden senim gibi bekleme aşamalarına gelirim umutsuzluk yok ❤ dua et Allahim hayirla sonuçlandırsın

Ben amerikan hadtanesine gidiyorum özel hastane senin yaşındasin ben 40 yaşımdayım ☹..

Ben amerikan hadtanesine gidiyorum özel hastane senin yaşındasin ben 40 yaşımdayım ☹..
Ben 28 yaşındayım eşimde ileri hareket sorunu var 4 yıldır deniyoruz normal yoldan olmadı bir kez aşılama yaptırdık doktorumuz bir de tüp bebek deneyelim dedi. Aslında eşimdeki sorun da doğal yoldan hamile kalmama engel değil diyor doktorlar ama olmadı işte belki de benim stresimden dolayı normalde de stresli bir insanım kendime mukayyet olamıyorum. İnşallah senin de çok güzel yumurtaların embriyoların olur. Dualarım tüm bebek isteyenlerle.

3.gun embriyosu taze transfer oldum 25 Ağustos ta yarın 10.gun erken gebelik testi yapacağım bakalım nasip kısmet

Herkese merhabalar ben de ağustosta bu yola çıktım. Doktorum Bülent tıraş. Yumurtalarımı toplattim toplamda 32 tane yumurta toplandı 15 i kullanılabilir durumdaydi 3 tanesi 5. günü gördü ve dondurduk. Toplamanin ertesi gününde hsg çektirdim malesef tuplerimin birinde sıvı birikmesi ortaya çıktı ve o tupumu aldırmaya karar verdik şimdi ameliyat icin hazırlıyoruz benim için biraz telaşlı stresli bir donemdeyim benimle benzer durumu yaşayanlar var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…