2022 Ağustos Tüp bebek yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim 🙏🏻

Merhaba, ilk testim 356 çıkmıştı.
Evettt bebeğimizi gördük kalp atışını da dinledik çok şükür
BENIMDE SON DEGERIM 386 CIKTI. VE 12 EYLULE RANDEVU VERILDI KESE İÇİN.
HEM KESEYI HEM KALBI DUYABILIRMYIM ACABA GITTGIMDE

VE BUR SUREC NASIL GECECEK YAAA :) ORDAMI İÇERDEMİ SAGLIKLIMI DIYE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM

merhaba aranıza yeni katıldım ocak ayında dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu taranfer oldu hamileleik oluştu dedi doktor ilk tahlil yüksekti sonralinin katlaması gerekiyormuş galiba yeterince yükselmedi 3 tahlilde düşüş başladı doktor düşük oldu dedi ve ilaçları bıraktım. şimdi ise pazertesi günü 29 ağustosta 2 adet 3.gün dondurulmuş embriyo tarnferi yapıldı evde istirahat edip bekliyorum tavsiyeniz nedir bu süreçte acaba ALLAH HERKESE HAYIRLISINI KOLAYLIKLA NASİP ETSİN. tahlil günüm 8 agustos

aynI gün yaptırmışız :) bu süreçte neye dikkat etmemiz lazım acaba hareket yeme içme ALLAH HAYIRLI HABERLER NASİP ETSİN
Bana doktor kahve sigara alkol yok dedi zaten bunları tüketmiyorum bir de test yapma gününden önce diye tembih etti bol su protein beslen dedi çok merak ediyorum çatlıcam meraktan

BENIMDE SON DEGERIM 386 CIKTI. VE 12 EYLULE RANDEVU VERILDI KESE İÇİN.
HEM KESEYI HEM KALBI DUYABILIRMYIM ACABA GITTGIMDE

VE BUR SUREC NASIL GECECEK YAAA :) ORDAMI İÇERDEMİ SAGLIKLIMI DIYE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM
Sanırım Bu süreç hep böyle ilerleyecek ben şimdi duydum çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı şimdi tekrar başa sardım acaba nasıl olacak gittiğimde tekrar duyabilecekmiyim bişe olur mu yeterli büyüdü mü bende aynısını diyorum nasıl geçecek Sabır ve içimizi ferah tutarak geçiririz inşallah sizde gittiğinizde o duyguyu yaşarsınız tarifi yok ki tarifte edeyim 12 eylülde tecrübe edenirsiniz inşallah

Çok şükür pozitif En son test sonucum 3273 çıktı.
30 Ağustos ilk muayeneye gideceğim
kaç yumurta toplandı sizden bende opu olucam 2 3 yumurtam anca gelişiyor buda beni tedirgin ediyor size hayırlı olsun bu arada saglıkla gelsin bebiş

Maşallah canım İnşallah sonuna kadar güzel haberler duyar 9ay sonrada bebişini alırsın Kucağına Belirtilerin varıydı canım? Yerleşme kanaması falan oldumu?

kaç yumurta toplandı sizden bende opu olucam 2 3 yumurtam anca gelişiyor buda beni tedirgin ediyor size hayırlı olsun bu arada saglıkla gelsin bebiş
Ben 2021 Ocak ayında 13 tane toplandı 6 tanesi gelişti sadece 1. Denememiz boş kese ile sonuçlanmıştı çok şükür 2. Denememizde kalp atışı duyduk sizinde güzel ilerler süreciniz güzel haberler verirsiniz bizlere

Maşallah canım İnşallah sonuna kadar güzel haberler duyar 9ay sonrada bebişini alırsın Kucağına Belirtilerin varıydı canım? Yerleşme kanaması falan oldumu?
Aminnn inşallah sonuna kadar sağlıklı ilerler inşallah isteyen herkesede bu duyguyu yaşar Belirti halsizlik kasıklarda batma yaşadım akıntım oldu yerleşme kanaması bir gün oldu sadece tarif etmek gerekirse 3 4 damla gibi. Bir de yemek yapacağımı düşününce huylanma olmuştu bu hala devam ediyor yemek kokusu rahatsız ediyor

Aminnn İnşallah canım Benim bu günle 5günüm hiç kanama falan yok akıntıda lutinus vajinal tablet kullanıyorum ondandır her halde bide adet sancılarım var kramp oluyor bendede ne bilim çok endişeleniyorum canım

Bende de durumlar böyle canım ama herkes her bünye aynı tepkileri vermiyormuş zaten . Tedirgin olma sabır ile bekleyelim

inşallah yumurta az olunca insanın modu düşüyor rabbim ol derse olur nasip olur inşallah bizde bebişe kavusuruz

Kayseri hüma ahmet emin bey de oldum güzelim
Hayırlısı olsun canım benim İnşallah bebişlerimiz bize sıkıca tutulup
Kayseri hüma ahmet emin bey de oldum güzelim
Hayırlısı olsun canım benim İnşallah bebişlerimiz bize sıkıca tutulup bizi mutlu ederlerahh Bi bilseler onları ne kadar çok isteyip ne kadar hasretle beklediğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…