- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
MERHABAÇok şükür pozitif En son test sonucum 3273 çıktı.
30 Ağustos ilk muayeneye gideceğim
Merhaba, ilk testim 356 çıkmıştı.MERHABA
ILK KAN DEGERINIZ KAC CIKMISTI VE DÜN KESEYI GORDUNUZMU ACABA :)
BENIMDE SON DEGERIM 386 CIKTI. VE 12 EYLULE RANDEVU VERILDI KESE İÇİN.Merhaba, ilk testim 356 çıkmıştı.
Evettt bebeğimizi gördük kalp atışını da dinledik çok şükür
aynI gün yaptırmışız :) bu süreçte neye dikkat etmemiz lazım acaba hareket yeme içme ALLAH HAYIRLI HABERLER NASİP ETSİN29 ağustos transfer oldum 8 Eylül test günüm ikinci defa deniyorum tüp bebeği ve çok korkuyorum hiç belirtir yok
Bana doktor kahve sigara alkol yok dedi zaten bunları tüketmiyorum bir de test yapma gününden önce diye tembih etti bol su protein beslen dedi çok merak ediyorum çatlıcam meraktanaynI gün yaptırmışız :) bu süreçte neye dikkat etmemiz lazım acaba hareket yeme içme ALLAH HAYIRLI HABERLER NASİP ETSİN
Sanırım Bu süreç hep böyle ilerleyecekBENIMDE SON DEGERIM 386 CIKTI. VE 12 EYLULE RANDEVU VERILDI KESE İÇİN.
HEM KESEYI HEM KALBI DUYABILIRMYIM ACABA GITTGIMDE
VE BUR SUREC NASIL GECECEK YAAA :) ORDAMI İÇERDEMİ SAGLIKLIMI DIYE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM
kaç yumurta toplandı sizden bende opu olucam 2 3 yumurtam anca gelişiyor buda beni tedirgin ediyor size hayırlı olsun bu arada saglıkla gelsin bebişÇok şükür pozitif En son test sonucum 3273 çıktı.
30 Ağustos ilk muayeneye gideceğim
İnşallah güzel haberler alırız bizde benimde test günüm 9 Eylül bende çok endişeliyim canım29 ağustos transfer oldum 8 Eylül test günüm ikinci defa deniyorum tüp bebeği ve çok korkuyorum hiç belirtir yok
Maşallah canım İnşallah sonuna kadar güzel haberler duyar 9ay sonrada bebişini alırsın KucağınaSanırım Bu süreç hep böyle ilerleyecekben şimdi duydum çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı şimdi tekrar başa sardım acaba nasıl olacak gittiğimde tekrar duyabilecekmiyim bişe olur mu yeterli büyüdü mü bende aynısını diyorum nasıl geçecek Sabır ve içimizi ferah tutarak geçiririz inşallah sizde gittiğinizde o duyguyu yaşarsınız tarifi yok ki tarifte edeyim 12 eylülde tecrübe edenirsiniz inşallah
Ben 2021 Ocak ayında 13 tane toplandı 6 tanesi gelişti sadece 1. Denememiz boş kese ile sonuçlanmıştı çok şükür 2. Denememizde kalp atışı duyduk sizinde güzel ilerler süreciniz güzel haberler verirsiniz bizlerekaç yumurta toplandı sizden bende opu olucam 2 3 yumurtam anca gelişiyor buda beni tedirgin ediyor size hayırlı olsun bu arada saglıkla gelsin bebiş
Aminnn inşallah sonuna kadar sağlıklı ilerler inşallah isteyen herkesede bu duyguyu yaşarMaşallah canım İnşallah sonuna kadar güzel haberler duyar 9ay sonrada bebişini alırsın KucağınaBelirtilerin varıydı canım? Yerleşme kanaması falan oldumu?
Aminnn inşallah sonuna kadar sağlıklı ilerler inşallah isteyen herkesede bu duyguyu yaşarBelirti halsizlik kasıklarda batma yaşadım akıntım oldu yerleşme kanaması bir gün oldu sadece tarif etmek gerekirse 3 4 damla gibi. Bir de yemek yapacağımı düşününce huylanma olmuştu bu hala devam ediyor yemek kokusu rahatsız ediyor amiinn İnşallah canım
Aminnn İnşallah canımAminnn inşallah sonuna kadar sağlıklı ilerler inşallah isteyen herkesede bu duyguyu yaşarBelirti halsizlik kasıklarda batma yaşadım akıntım oldu yerleşme kanaması bir gün oldu sadece tarif etmek gerekirse 3 4 damla gibi. Bir de yemek yapacağımı düşününce huylanma olmuştu bu hala devam ediyor yemek kokusu rahatsız ediyor
Bende 29 ağustosta transfer aldım , 9 Eylül benim de test günüm hanımlar. Rabbim emeklerimizi evlatlarımız ile taçlandırsınİnşallah güzel haberler alırız bizde benimde test günüm 9 Eylül bende çok endişeliyim canım
Bende de durumlar böyle canım ama herkes her bünye aynı tepkileri vermiyormuş zaten . Tedirgin olma sabır ile bekleyelimAminnn İnşallah canımBenim bu günle 5günüm hiç kanama falan yok akıntıda lutinus vajinal tablet kullanıyorum ondandır her halde bide adet sancılarım var kramp oluyor bendede ne bilim çok endişeleniyorum canım
Amin Canım Hayırlı haberlerimiz olsun İnşallahBende 29 ağustosta transfer aldım , 9 Eylül benim de test günüm hanımlar. Rabbim emeklerimizi evlatlarımız ile taçlandırsın
Kayseri hüma ahmet emin bey de oldum güzelimAmin Canım Hayırlı haberlerimiz olsun İnşallahNerde oldun canım? Ben Bahçeci Umut da oldum
inşallah yumurta az olunca insanın modu düşüyor rabbim ol derse olur nasip olur inşallah bizde bebişe kavusuruzBen 2021 Ocak ayında 13 tane toplandı 6 tanesi gelişti sadece 1. Denememiz boş kese ile sonuçlanmıştı çok şükür 2. Denememizde kalp atışı duyduk sizinde güzel ilerler süreciniz güzel haberler verirsiniz bizlere
Hayırlısı olsun canım benim İnşallah bebişlerimiz bize sıkıca tutulupKayseri hüma ahmet emin bey de oldum güzelim
Hayırlısı olsun canım benim İnşallah bebişlerimiz bize sıkıca tutulup bizi mutlu ederlerKayseri hüma ahmet emin bey de oldum güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?